הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   שמתי לב שכל אחד שיש לו עוסק פטור או מורשה קורא לעצמו "חברה" (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=76980)

mdanan 27-07-09 10:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Light (פרסם 730307)
מצטער להגיד, אבל זה אחד הנושאים הקטנוניים ביותר שראיתי בכמה שנים האחרונות בהוסטס.
מה אכפת לך מה רשום לו? שיקרא לעצמו עסק שיקרא לעצמו חברה שיקרא לעצמו יוסף בלולו מה זה משנה? העיקר זה איכות השירות והשרתים שהבנאדם מספק.
אני אישית רשום בתור חברה בע"מ.

לא אכפת לי אם הוא חברה, או עוסק מורשה או עוסק פטור העיקר שלא יציג את עצמו אחרת ואכפת לי שיענה בכנות ולא ישקר כששואלים שאלות.
כנראה אתה לא מודע לזה שזה עבירה שנקראת הטעיה והתחזות.
ובלי קשר למה לשקר ?
כששואלים מישהו פעם נוספת אם הוא חברה והוא עדיין אומר שכן למרות שהוא לא אז הוא שקרן.

ואני אתן לך דוגמא
אם אני רוכש ממישהו והוא אומר לי שזה כולל חשבונית\קבלה
והוא עוסק פטור אז אני לא מזדכה על המע"מ שכביכול שילמתי לו אבל בעצם לא כי עוסק פטור לא משלם מע"מ.

יש עוד דוגמאות....

sheeze 27-07-09 13:41

ממש קטנוניות. אל תשכחו שרוב האנשים שפה עם עסק\חברה\באסטה (או איך שלא תרצה שיקראו לזה) הם אנשים צעירים שרק התחילו את דרכם בעולם העסקים.
עם הזמן והניסיון לומדים מטעיות ומציעים שירותים טובים ואמינים יותר. אין מה לעשות, חייבים להתחיל מלמטה כדי להגיע למעלה.

Light 27-07-09 14:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mdanan (פרסם 730314)
לא אכפת לי אם הוא חברה, או עוסק מורשה או עוסק פטור העיקר שלא יציג את עצמו אחרת ואכפת לי שיענה בכנות ולא ישקר כששואלים שאלות.
כנראה אתה לא מודע לזה שזה עבירה שנקראת הטעיה והתחזות.
ובלי קשר למה לשקר ?
כששואלים מישהו פעם נוספת אם הוא חברה והוא עדיין אומר שכן למרות שהוא לא אז הוא שקרן.

ואני אתן לך דוגמא
אם אני רוכש ממישהו והוא אומר לי שזה כולל חשבונית\קבלה
והוא עוסק פטור אז אני לא מזדכה על המע"מ שכביכול שילמתי לו אבל בעצם לא כי עוסק פטור לא משלם מע"מ.

יש עוד דוגמאות....

מבחינתי ההבדל בין עסק לחברה הוא עניין של אי דיוק.
הדוגמא שהבאת עם החשבונית\קבלה זו כבר הונאה, כי לא מדובר בחשבונית ואתה שילמת מעמ.

Adir 27-07-09 15:23

עסק שלא משדר רציניות או משדר ילדותיות פוגע רק בעצמו, לא צריך לעניין אף אחד אחר.

Slash 27-07-09 19:09

זה לא קטנוני , מי שמרמה , משקר או מסלף פרטים בדברים כאלה סביר להניח שהוא עושה את זה גם בדברים אחרים שיותר חשובים לך בתור לקוח .
ואם הוא עושה את זה מחוסר ידיעה , מצביע על הידע שלו והיכולת שלו להחזיק עסק .

ToxicBoy21 28-07-09 16:18

בס"ד

אפשר לקרוא לעסק בשם שלו פשוט בלי המילה לא חברה ולא עסק, לדוגמא פשוט לוקאלהוסט.

אצלי באתר לדוגמא לפי מה שאני יודע ואני משתדל בזה לא לכתוב את המילה חברה בכלל איפה שצריך כתוב לוקאלהוסט או "העסק" .

מישהו שהוא עסק וקורא לעצמו חברה זה שקר והוא מרמה אחרים כי חושבים שהוא משהו רציני קצת יותר מעסק (לא אמרתי שעסק רגיל הוא לא רציני !!)

Alon Abergil 31-07-09 04:25

שמע-
אני לא חושב שזה כזה משנה, אני אישית יותר אוהב את השם חברה, אבל אני יכתוב באתר עסק, אבל עם העובדים וזה וחברים אני מעדיף לקרוא לזה חברה.. זה פשוט נישמע יותר טוב.. ו"עסק" לא אוהב הכי תמילה הזו

Labs 31-07-09 09:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 730240)
גם אותי זה מוציא מהדעת ברמות. אבל זו אחלה דרך לדעת מי רציני ומי לא...

|Lol|
"קופירייטר ויועץ שיווקי" - על סמך מה אתה קורא לעצמך ככה?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:44.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ