הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אירן: "מייצרים מערכת טילי נ"מ חדשה" (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=75228)

Deadly Mushroom 06-06-09 23:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי נריה (פרסם 719601)
סלח לי
אבל אתה מדבר שטויות
הטילים של אירן שמסוגלים להגיע לישראל הם בכמויות לא גדולות,מה שכן שגם אותם ישראל יכולה להוריד
כרגע לאירן אןי מטוסים מתקדמים שיכולים לאיים עלינו
אין להם טילים נגד טילים בכלל וטילים נגד מטוסים ברמה טוב על מנת לאיים על ישראל

בדוק את הדברים שאתה אומר לפני שאתה אומר

לא רק מבחינת טילים אלה גם מבחינת חיילים, טנקים ועוד.

sheeze 07-06-09 00:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Deadly Mushroom (פרסם 719606)
לא רק מבחינת טילים אלה גם מבחינת חיילים, טנקים ועוד.

מה אתה רציני?
איך בדיוק כל אותם טנקים וחיילים יגיעו עד ישראל? בטלפורט שהם מפתחיים?
פתח את מפת העולם ותראה איפה הם ואיפה אנחנו...

Amits 07-06-09 14:47

אוייש, תפסיקו.
אף אחד מכם לא יודע כמה ואו מה יש לכל צבא.
אל תפחדו מהם, אבל אל תזלזלו בהם.

CasPer. 07-06-09 15:10

אחח אוגנדה אוגנדה. זה מה שיש לי להגיד..

xoox 07-06-09 16:21

בואנה אתם כולכם כאן חיים בסרט אההה???
מתשיכו לזלזל לא תגיעו רחוק חחחחחחחחחחחח,
ילידעתכם ישראל יכולה למחוק את אירן ביומיים ולא רק למחוק אלא להכניס אותם לבור בגודל כל השטח המזורגג שלהם.....
אל תשכחו שהם עדיין בפיתוח של גרעין שלישראל יש את זה והרבה יותר מתקדם עוד הרבה לפני שהם ידעו מה זה מים כבדים...
איפה אתם חיים???? פשוט ישראל לא מדברת על מה יש וכמה בכדי שלא יבואו אלינו בטענות להפסיק יצור של נשק מכל סוג שהוא
אירן לדוגמא רק מאיימת ומדברת אתם מכירים את המוסג הזה ? כלב נובח לא נושך.... ואני מבטיח לכם שרק ברגע שהיא תיהיה קרובה לעשות משהו אז ישראל תגדים אותה ותפרק אותה!!!!

יבואו להם בהפתעה בידיוק כמו שעשו לעירק ולסוריה שהם בכלל עשו את זה בחשאי....

Matan Levy 07-06-09 16:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי xoox (פרסם 719703)
בואנה אתם כולכם כאן חיים בסרט אההה???
מתשיכו לזלזל לא תגיעו רחוק חחחחחחחחחחחח,
ילידעתכם ישראל יכולה למחוק את אירן ביומיים ולא רק למחוק אלא להכניס אותם לבור בגודל כל השטח המזורגג שלהם.....
אל תשכחו שהם עדיין בפיתוח של גרעין שלישראל יש את זה והרבה יותר מתקדם עוד הרבה לפני שהם ידעו מה זה מים כבדים...
איפה אתם חיים???? פשוט ישראל לא מדברת על מה יש וכמה בכדי שלא יבואו אלינו בטענות להפסיק יצור של נשק מכל סוג שהוא
אירן לדוגמא רק מאיימת ומדברת אתם מכירים את המוסג הזה ? כלב נובח לא נושך.... ואני מבטיח לכם שרק ברגע שהיא תיהיה קרובה לעשות משהו אז ישראל תגדים אותה ותפרק אותה!!!!

יבואו להם בהפתעה בידיוק כמו שעשו לעירק ולסוריה שהם בכלל עשו את זה בחשאי....

שורה תחתונה - אף אחד מהאזרחים הפשוטים לא באמת יודע מה קורה.

Gavriel 08-06-09 16:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Matan Levy (פרסם 719713)
שורה תחתונה - אף אחד מהאזרחים הפשוטים לא באמת יודע מה קורה.

ואני מאמין שהרמטכ"ל לא חבר בהוסטס.
ככה שהכל דיבורים לשווא, ישראל בעלת טכנולוגיה מתקדמת, צבא חזק - כנ"ל איראן, מי יותר.. את זה נקבע במלחמה.

hhaifa 08-06-09 21:35

אנשים,
אני לא אומר שצריך להיות שאננים אבל צריכים לקחת בעירבון מוגבל את האיום האיראני.
הם מפתחים מערכת טילי נ"מ חדשה? אין בעיה. תסמכו על המודיעין שלנו שבטח יידע בדיוק את פרטי המערכת וידאג לצייד את המטוסים והמסוקים שלנו במערכת נגדית שתשתק את האיראנים. לכל דבר יש תגובה.
הם יכולים להשקיע כמה כסף שבא להם. גם לנו לא חסר כסף בתחום הביטחון, חלק נכבד מאוד מתקציב המדינה מושקע בו כבר 61 שנה, מאז קום המדינה.
אם כבר אני הייתי חושש מכמות החיילים האיראנים שעולה פי כמה על ישראל למיטב ידעתי. אבל איכות גוברת על כמות ואני סומך בעיקר על המודיעין שלנו, על חיל האוויר ועל הצוללות וכל מה שקשור בכך.
אל תשכחו שגם העורף שלנו מוכן ומנוסה (לצערנו) בארועים שכאלה.

CrazyLioNeT 09-06-09 05:28

חחחחחח דיי זה מצחיק לשמוע שהרוסים חזקים.. זאת המדינה הכי עלובה בכל הזמנים חוץ ממלחמות הם לא יודעים כלום.. במלחמת העולם היא ניצחה את גרמניה מי השתקם יותר מהר? רוסיה עד עכשיו נמצאת עמוק בתחת.. אבל עזוב כמה פעמים הם השתלטו על מקומות? קוריאה? דרום קוריאה הייתה בשליטת ארה"ב וצפון קוריאה בשליטת רוסיה. דרום קוריאה יש שם הכל..! ומה יש בדרום קוריאה? הרוסים הרסו פשוט את המדינה שם.. לימדו אותם להכין פצצה גרעינית ולא יותר מזה.. נזכר בזה שהרוסים גם השתלטו פעם על יפן ולימדו אותם דברים אבל הבעיה היא שרוסיה עדיין מכינה את אותן המכוניות הישנות כאשר יפן פי 50 כבר התקדמה.
כשתראו קצת חדשות תראו שכל הממשלה שם מושחטת ודואגת רק לעצמה.. אם תהיה מלחמה בין ארה"ב ורוסיה חחחחחחחח שהשלטון שלה לא יפול כמו במלחמת העולם הראשונה שוב..!

Ron | CSite.co.il 09-06-09 06:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי CrazyLioNeT (פרסם 720083)
חחחחחח דיי זה מצחיק לשמוע שהרוסים חזקים.. זאת המדינה הכי עלובה בכל הזמנים חוץ ממלחמות הם לא יודעים כלום.. במלחמת העולם היא ניצחה את גרמניה מי השתקם יותר מהר? רוסיה עד עכשיו נמצאת עמוק בתחת.. אבל עזוב כמה פעמים הם השתלטו על מקומות? קוריאה? דרום קוריאה הייתה בשליטת ארה"ב וצפון קוריאה בשליטת רוסיה. דרום קוריאה יש שם הכל..! ומה יש בדרום קוריאה? הרוסים הרסו פשוט את המדינה שם.. לימדו אותם להכין פצצה גרעינית ולא יותר מזה.. נזכר בזה שהרוסים גם השתלטו פעם על יפן ולימדו אותם דברים אבל הבעיה היא שרוסיה עדיין מכינה את אותן המכוניות הישנות כאשר יפן פי 50 כבר התקדמה.
כשתראו קצת חדשות תראו שכל הממשלה שם מושחטת ודואגת רק לעצמה.. אם תהיה מלחמה בין ארה"ב ורוסיה חחחחחחחח שהשלטון שלה לא יפול כמו במלחמת העולם הראשונה שוב..!

ואתה באמת חושב שמלחמה בין רוסיה לארה"ב זה צחוק ? |Rolleyes|

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:32.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ