![]() |
ציטוט:
זאת רק הצעה, לא מעוניין לא צריך, לא צריך לעשות סיפור. |
ציטוט:
|
אפשר לדעת מזה סימן רשום?
|
סימן מסחר (סימן רשום) זה למעשה סמל, לוגו, מילה וכו' שרושמים אותם אצל איזשהו רשם. זה מקנה למעשה את הזכויות על הסימן הזה וגוף לא מורשה שישתמש בו יעבור על החוק.
וויקיפדיה לגבי פותח האשכול, אני מאמין שהוא לא ניסה לרמות אף אחד מאיתנו. אם אני אינני טועה, במידה ותפתחו משהו על הדומיין כמו חנות ספרים או משהו כזה שלא קשור למשחק לא אמורה להיות בעיה (אני לא בטוח, כדאי להתייעץ עם עורך דין או בנאדם אחר שמבין). בנוסף אני מניח שלEA GAMES לא יפריע אם תפתחו אתר מעריצים לא רשמי. חוץ מזה תמיד אפשר לבקש מהם אישור על זה. כמה מיילים ומסדרים הכל :) |
נגיד יש לי אתר. ולאתר יש דומין com ואני רושם אותו כסימן רשום אז מי שמחזיק בדומין co.il יהיה חיב לתת לי תדומין?
|
ציטוט:
מה ניסה להפיל אותך ? רוצה ? תקנה. לא רוצה ? אל תקנה. |
ציטוט:
אני בטוח שפותח האשכול לא ניסה להפיל אף אחד אז תפסיקו לחפש כל הפורום הזה מפוצ. במחפשים... כמו Shart רוצים תקנו לא רוצים אל תקנו. |
הלו הלו שי מה תפסת תחת? מה קרה? הוא ניסה למכור פה שם מתחם שהוא יודע שהוא רשום כסימן מסחרי. זה לא בתמימות כי מהיום שהוא קנה תדומיין הוא יודע את זה
מי הפך אותך למשהו שאתה תגיד לי איך לדבר? ילד כאפות? חפש תחברים שלך אידיוט.. חבל דווקא חשבתי שגמרנו תבעיות בינינו |
ציטוט:
אידיוט ? חחח אני לא אמשיך כדי לא לקבל אזהרה ... |
ציטוט:
ועפ"י מה אתה יודע שמהרגע הראשון שהוא רכש הוא ידע זאת? לא כל העולם ואישתו כאלה... הרי לפי דברייך הוא ידע שזה רשום ואסור אז למה מההתחלה הוא רכש את הדומיין? (ובמקרה אני מכיר את פותח האשכול,הדומיין יש לו וותק מעל לשנה) ורק עכשיו הוא מציע למכירה,ז"א שבאמת הכל נעשה בתמים... ולא בזדון... אז דיי לחשוב שכולם מנסים לדפוק לא,יש גם בני אדם טובים... לא כל העולם ואישתו מנסים לדפוק אותך או כל אחד אחר... קצת אמון בבני אדם לא תזיק. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ