הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Domains - שמות מתחם (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   מחליף או מוכר את הדומיין Crysis.co.il. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=74823)

Insane 24-05-09 18:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי CasPer. (פרסם 717006)
בקיצור instart ניסית להפיל אותנו בפח ומכור לנו דומיין עם סימן רשום.

איך נותנים דירוג מסחר שלילי?

לא ניסיתי להפיל אף אחד, ואני לא מעוניין להפיל אף אחד.
זאת רק הצעה, לא מעוניין לא צריך, לא צריך לעשות סיפור.

Ofir | OTM Group 24-05-09 19:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי instart (פרסם 717012)
לא ניסיתי להפיל אף אחד, ואני לא מעוניין להפיל אף אחד.
זאת רק הצעה, לא מעוניין לא צריך, לא צריך לעשות סיפור.

אז למה לא ציינת בהתחלה שזהו סימן רשום?

akamaor 24-05-09 20:33

אפשר לדעת מזה סימן רשום?

Shay Ben Moshe 24-05-09 21:58

סימן מסחר (סימן רשום) זה למעשה סמל, לוגו, מילה וכו' שרושמים אותם אצל איזשהו רשם. זה מקנה למעשה את הזכויות על הסימן הזה וגוף לא מורשה שישתמש בו יעבור על החוק.
וויקיפדיה

לגבי פותח האשכול, אני מאמין שהוא לא ניסה לרמות אף אחד מאיתנו. אם אני אינני טועה, במידה ותפתחו משהו על הדומיין כמו חנות ספרים או משהו כזה שלא קשור למשחק לא אמורה להיות בעיה (אני לא בטוח, כדאי להתייעץ עם עורך דין או בנאדם אחר שמבין).
בנוסף אני מניח שלEA GAMES לא יפריע אם תפתחו אתר מעריצים לא רשמי. חוץ מזה תמיד אפשר לבקש מהם אישור על זה. כמה מיילים ומסדרים הכל :)

bilopay 24-05-09 22:28

נגיד יש לי אתר. ולאתר יש דומין com‏ ואני רושם אותו כסימן רשום אז מי שמחזיק בדומין co.il‏ יהיה חיב לתת לי תדומין?

Shart 24-05-09 23:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי CasPer. (פרסם 717006)
בקיצור instart ניסית להפיל אותנו בפח ומכור לנו דומיין עם סימן רשום.

איך נותנים דירוג מסחר שלילי?

מה אתה ילד כאפות ?
מה ניסה להפיל אותך ?

רוצה ? תקנה. לא רוצה ? אל תקנה.

Eliezer 24-05-09 23:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bong.co.il (פרסם 717096)
נגיד יש לי אתר. ולאתר יש דומין com‏ ואני רושם אותו כסימן רשום אז מי שמחזיק בדומין co.il‏ יהיה חיב לתת לי תדומין?

חח לא... סימן רשום זה אומר שחברה מסוימת במקרה הזה Crysis שומרת על זכויות היוצרים של השם שלה ואסור להשתמש בה בשום כתובת אתר אחרת, במידה ומשתמשים זו עילה לתביעה...
אני בטוח שפותח האשכול לא ניסה להפיל אף אחד אז תפסיקו לחפש כל הפורום הזה מפוצ. במחפשים...
כמו Shart רוצים תקנו לא רוצים אל תקנו.

CasPer. 24-05-09 23:33

הלו הלו שי מה תפסת תחת? מה קרה? הוא ניסה למכור פה שם מתחם שהוא יודע שהוא רשום כסימן מסחרי. זה לא בתמימות כי מהיום שהוא קנה תדומיין הוא יודע את זה

מי הפך אותך למשהו שאתה תגיד לי איך לדבר? ילד כאפות? חפש תחברים שלך אידיוט.. חבל דווקא חשבתי שגמרנו תבעיות בינינו

Shart 25-05-09 10:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי CasPer. (פרסם 717104)
הלו הלו שי מה תפסת תחת? מה קרה? הוא ניסה למכור פה שם מתחם שהוא יודע שהוא רשום כסימן מסחרי. זה לא בתמימות כי מהיום שהוא קנה תדומיין הוא יודע את זה

מי הפך אותך למשהו שאתה תגיד לי איך לדבר? ילד כאפות? חפש תחברים שלך אידיוט.. חבל דווקא חשבתי שגמרנו תבעיות בינינו

בעיות ביננו ? מי אתה ? :-0

אידיוט ? חחח אני לא אמשיך כדי לא לקבל אזהרה ...

ozsason 25-05-09 11:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי CasPer. (פרסם 717104)

אני לא מבין על פי מה קבעת שהוא ידע שזה רשום...
ועפ"י מה אתה יודע שמהרגע הראשון שהוא רכש הוא ידע זאת?
לא כל העולם ואישתו כאלה... הרי לפי דברייך הוא ידע שזה רשום ואסור אז למה מההתחלה הוא רכש את הדומיין? (ובמקרה אני מכיר את פותח האשכול,הדומיין יש לו וותק מעל לשנה) ורק עכשיו הוא מציע למכירה,ז"א שבאמת הכל נעשה בתמים... ולא בזדון...
אז דיי לחשוב שכולם מנסים לדפוק לא,יש גם בני אדם טובים... לא כל העולם ואישתו מנסים לדפוק אותך או כל אחד אחר...
קצת אמון בבני אדם לא תזיק.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:15.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ