הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   למה הרווחים שלי יורדים כל פעם בAdSense? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=72779)

talk 20-03-09 23:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ofirb100 (פרסם 703948)
מחזק.
אני מכיר את האתרים שלך כי ראיתי שאתה מפרסם אותם באתרים אחרים.

ומה אתה רוצה בקשר לחדש הוט?

אני בעל אתר ההורדות DMT. מכיר? ברור שכן. שלח לי בפרטי (אני לא יכל) פרטים ליצירת קשר איתך.

Lebron23 20-03-09 23:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי talk (פרסם 704098)
אני בעל אתר ההורדות DMT. מכיר? ברור שכן. שלח לי בפרטי (אני לא יכל) פרטים ליצירת קשר איתך.

חחחח מה זה האתר הזה?
מה הכתובת?

talk 21-03-09 00:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lebron23 (פרסם 704101)
חחחח מה זה האתר הזה?
מה הכתובת?

פחח וגם של הבורר 2 שמקום ראשון בגוגל. אתה מתחרה יפה, אבל לא ממש מצליח. די עלוב להכנס עם המילה הזו לגוגל עם האתר שלך, אתה לא חושב?

talk 21-03-09 01:03

מי שלא הבין עדיין, שרשמתי בהודעה הראשית שאני עושה 50 דולר ביום וירד לי ל20, סתם נתתי דוגמא ורשמתי גם את המילה 'נגיד'.
אני יודע שהרבה אנשים כאן מכירים את האתר שלי, אז שתכחו דברים בפרופורציות.

Lebron23 21-03-09 06:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי talk (פרסם 704110)
פחח וגם של הבורר 2 שמקום ראשון בגוגל. אתה מתחרה יפה, אבל לא ממש מצליח. די עלוב להכנס עם המילה הזו לגוגל עם האתר שלך, אתה לא חושב?

די עלוב?
כשיהיה לך אתר עם 18 אלף כניסות ביום
ושהוא לא יהיה חינמי
ושתרוויח ממנו 3000 $ בחודש דבר איתי

יחתיכת יצור

ofirb100 21-03-09 08:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lebron23 (פרסם 704124)
די עלוב?
ושהוא לא יהיה חינמי

יחתיכת יצור

עזוב אחי...
הוא חושב שהוא מבין משהו...
שיבנה אתר על דומיין עם אחסון וינסה לקדם אותו ואז שידבר איתנו.
ובקשר ל dmt1 אני עוד מעט ישלח לך הודעה פרטית עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה.

talk 21-03-09 17:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lebron23 (פרסם 704124)
די עלוב?
ושהוא לא יהיה חינמי

יחתיכת יצור

יחתיכת דגנרט מכוער. ממה אתה כולכך מתלהב? מאתר שמתקדם על מילים שהם בכלל לא קשורות לאתר שלו, או מאתר שמקדם בלוג של האח הגדול VIP עלוב למדי?

חבוב, לברור יש ממוצע כניסות של 19 אלף כל יום. אז אין לך כולכך מי מה להתלהב. בטח תחשוב שאני משקר, תעקוב אחרי כל המילים של הבורר בגוגל. ברובם אני או במקום הראשון או בדף הראשון. אתה מתקדם על חשבון הבורר, אז אתה בטח יודע גם כמה נכנסים מהמילים של הבורר.

עלוב נפש שמתלהב שיש לו 18 אלף כניסות, אבל כשנכנסים לסטסטיקות, יש לו בול ממוצע של 12 אלף.

ofirb100 22-03-09 12:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי talk (פרסם 704202)
יחתיכת דגנרט מכוער. ממה אתה כולכך מתלהב? מאתר שמתקדם על מילים שהם בכלל לא קשורות לאתר שלו, או מאתר שמקדם בלוג של האח הגדול VIP עלוב למדי?

חבוב, לברור יש ממוצע כניסות של 19 אלף כל יום. אז אין לך כולכך מי מה להתלהב. בטח תחשוב שאני משקר, תעקוב אחרי כל המילים של הבורר בגוגל. ברובם אני או במקום הראשון או בדף הראשון. אתה מתקדם על חשבון הבורר, אז אתה בטח יודע גם כמה נכנסים מהמילים של הבורר.

עלוב נפש שמתלהב שיש לו 18 אלף כניסות, אבל כשנכנסים לסטסטיקות, יש לו בול ממוצע של 12 אלף.

שתוק שתוק ימסכן אחד מה אתה מדבר אליו ככה ?
הוא לא בנה אתר ב fav, כל מקדם אתרים אמיתי יודע לאן fav מגיע בתוצאות קידום ולכן אני קורה לזה "רמאות". בוא תנסה לבנות בלוג כזה על דומיין ושרת לא חינמיים תגיע ל 12 אלף כניסות אפילו אם מיקומים כמו שלו ואז דבר איתנו....

KingSnake 22-03-09 15:30

וואו, חלאס לריב!
זה פורום חברי כאן, את הריבים שלכם תעשו במקום אחר.

talk 22-03-09 15:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ofirb100 (פרסם 704285)
שתוק שתוק ימסכן אחד מה אתה מדבר אליו ככה ?
הוא לא בנה אתר ב fav, כל מקדם אתרים אמיתי יודע לאן fav מגיע בתוצאות קידום ולכן אני קורה לזה "רמאות". בוא תנסה לבנות בלוג כזה על דומיין ושרת לא חינמיים תגיע ל 12 אלף כניסות אפילו אם מיקומים כמו שלו ואז דבר איתנו....

הגעתי כבר חבוב. ומה קשור שאתר הוא מFAV? אתה בעצמך אמרתה אני חושב כאן באשכול שאתרים כאלו מתקדמים בלבד. אז תעשה לי טובה =/

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:22.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ