![]() |
הבקשה היא זו שנשלחת בצד הלקוח העבודה עצמה נעשית בשרת. לכן אם אתה מתכוון שזה יזהה לפי IP או לא אז זה יהיה אותו הדבר. שני הבקשות גם דרך PHP רגיל גם AJAX יגיעו מאותו IP בסופו של דבר. ה IP של הלקוח לא יהיה זה ששולח אלה ה IP של השרת.
|
אתה בטוח?
אני לא רואה שום סיבה שבקשות AJAX ישלחו מהשרת.. אבל טוב לדעת חוץ מזה אני בטוח שיש איזושהי קומבינה להריץ בקשות מהלקוח.. |
להריץ מהלקוח קוד שאמור לרוץ בצד שרת..עוד לא ראיתי ושמעתי. אבל AJAX בהחלט בהחלט רץ בצד השרת. בעצם אפשר לנסח את AJAX בתור "בקשת צד שרת ללא רענון העמוד הנוכחי" זה הכל.
|
ניצן, בסוגיה הנוכחית vadim88 צודק, אף על פי שיש דרך למשוך html דרך js היא שהקובץ שאתה מושך ממנו נמצא בשרת שלך או יותר נכון בדומיין שלך,
בכל מצב אחר שאתה צריך למשוך מגוגל כמו במצב הנוכחי הרי שהדף חיפוש לא נמצא בשרת אתה תצטרך לבצע בקשה מגוגל. |
אתה יכול להתחכם ולשלוח את החיפוש לגוגל בjs עם iframe קטנציק לעשות עליו regex בjs ולהוציא ממנו את מספר התוצאות ואז או להציג אותו ללקוח או לשלוח אותו חזרה לשרת עם iframe אחר שמכיר פרמטר get של מספר התוצאות.
|
ציטוט:
אם תשים לב שהתוצאות בגוגל מוצגות בקוד JS ויהיה קשה לכתוב REGEX כדי שיוציא חלק מסויים משם. לכן הם הוציאו את ה API הזה ואני בטוח שהיו להם כל כך הרבה בקשות ביום שהם לא עמדו בעומס והפסיקו את השירות. בו לא ננסה להתחכם עם גוגל .. .כי זה בטוח יחזור בנו. :) |
חח אתה צודק חבל על הזמן בנוגע לאג'קס - את האמת עד עכשיו הייתי בטוח שזה רץ בצד שרת רק שלפני שפרסמתי כאן את ההודעה ראיתי כמה אתרים שמריצים בקשות מהצד לקוח
בכל מקרה בפורומים בחו'ל מוכרים API KEYS כאלה, תקנה אחד (: לי אישית יש אחד P: נרשמתי ב2005 D: |
ציטוט:
לדוגמא לעשות איפריים של http://www.google.co.il/search?q=TEST ולהוציא את תוצאות מתוך האייפרים. |
זה יהיה אותו הדבר בידיוק. אם תציב עמוד של גוגל בתוך IFRAME אצלך באתר עדיין תצטרך לפעול באותם הדרכים שרשומות בנושא הזה כדי לקבל את המחרוזת עם ביטויים רגולריים. זה ששמת את זה בתוך IFRAME לא יועיל הרבה.
|
אחריי שגוגל חיסלו את הSOAP API, הם ייצרו את ה AJAX API.
דוגמא למה שאתה רוצה לעשות כאן. קח בחשבון את מה שנאמר כאן. AJAX זה שם מפוצץ לרעיון פשוט שממומש ע"י מחלקה בJS. JS שפת צד לקוח, מכאן שAJAX רץ בצד לקוח, מכאן שהIP של הבקשה הוא של הגולש, ולא של השרת. סופ"ש שקט. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ