![]() |
שמעו, בין או הוא נסע בתמימות או לא, היה צריך להזמין משטרה שתטפל בו וזהו
חלק גדול מהיהודים מאבד את העשטונות ביום כיפור. פה במעלות אחד קיבל אבן בראש רק בגלל שנסע(התחיל לצאת מהחניה ובום.. חטף אבן) |
טוב מאוד מה קצת כבוד ? קשה יום אחד ? יום אחד בשנה מתוך 365
|
עדיין לזרוק עליו אבנים זה לא במקום בכלל.
וכשאתה אומר טוב מאוד, אני מקווה שלא זרקת אבנים על כאלה שנסעו. מה שווה הצום אם אתה זורק על מישהו אבן ? ביום כיפור אתה מבקש כפרה על דברים רעים שעשית אז עוד באותו יום אתה זורק אבנים? |
אני לא הייתי זורק אנשים אני גם לא אומר לעשות את זה אבל באמת מי שאין לי טיפה כבוד ליום אחד אולי זה מגיע לו ?
|
ממש חוצפה וחוסר כבוד.
מי יעלה בדעתו לפגוע בחגים ובימים החשובים להם? |
ציטוט:
|
המהומות התחדשו היום בערב 3 פצועים קל בית אחד הוצת נראה איפה זה יגמר
|
ציטוט:
אך לדעתי לחיות טוב זה הרבה מעבר לבית גדול עם גינה ענקית, 4 BMW חדשות ושבע מטוסים פרטיים. קשה לי לפרט לך על כל דבר.. אבל כסף זה לא הכל, זה הרבה, אבל ממש לא הכל.. |
עזבו את מה שקורה בעכו, זה גועל נפש ואין שם כבוד הדדי בין הצד היהודי לערבי ולהפך.
אז הגיע הקש ששבר את גב הגמל.. אבל חבר'ה הוא לא יהודי הוא יכול לנסוע בכיפור... אין חוק נגד נסיעה בכיפור.. אני משרת בתור שוטר שנה שעברה הייתה לי משמרת בכיפור, איך שיצאתי עם האופנוע מהחנייה איזה חרדי ניסע להוריד אותי מהכביש... למזלי הוא היה לבד, ירדתי מהאופנוע ועצרתי אותו... אבל מה אם הייתה שם המולה והיו הורגים אותי או פוצעים אותי רק כי ניסיתי להגיע למשמרת במשטרת ישראל ביום כיפור... (נסעתי עם האופנוע רק כי היה אירוע חריג ולא יכלו לשלוח ניידת לאסוף אותי) בכל מקרה.. בעוד שעתיים אני עולה לעכו.. ואני האמת מקווה לפרק מכות לכל מה שיעבור בדרכי, יהודים, ערבים ושאר מתסיסים... רק לסיים את הבלאגן שם ולחזור לשגרה. כי גם אותנו השוטרים זה דיי מעייף |
שיהיה לך בהצלחה אסף .. אתה צודק אבל לא בהכל
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ