הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   [שאלה תיאורטית] בקשר למערכת הפעלה לפלאפון (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=67201)

בניה 09-09-08 00:07

מה שחשוב זו לא השפה אלא הקומפיילר.
אתה צריך להמיר את הקוד שלך לשפת מכונה שהמכשיר שאתה רוצה לעבוד עליו יבין ותאורטית אתה תוכל להכין מערכת הפעלה מקיפולי נייר אם יהיה לך משהו שידע להפוך את זה למה שהפלאפון יודע.

Jerba 09-09-08 06:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 666351)
שמעתי עליו,
אתה יודע אם מוכרים אותו בישראל? / או כמה הוא עולה?.
ועוד פעם-
עם JAVA אפשרי לעשות מערכת שלמה כמו סמביאן?.
תודה:)

כן אתה יכול,

Amits 09-09-08 06:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי בניה (פרסם 666370)
מה שחשוב זו לא השפה אלא הקומפיילר.
אתה צריך להמיר את הקוד שלך לשפת מכונה שהמכשיר שאתה רוצה לעבוד עליו יבין ותאורטית אתה תוכל להכין מערכת הפעלה מקיפולי נייר אם יהיה לך משהו שידע להפוך את זה למה שהפלאפון יודע.

הבנתי, מישהו כבר הסביר לי שאם אני צריך C אני צריך מעבדים מתאימים.
מה זה קומפלייר? - מורידים את זה? או שמעבירים ל"מכונה" היא ממירה את זה?.

Rom 09-09-08 13:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 666383)
הבנתי, מישהו כבר הסביר לי שאם אני צריך C אני צריך מעבדים מתאימים.
מה זה קומפלייר? - מורידים את זה? או שמעבירים ל"מכונה" היא ממירה את זה?.

קומפיילר זאת תוכנה שנמצאת על המחשב שלך, והיא ממירה את הקוד שאתה כותב בשפה עילית, לשפת מכונה.
את התוצאה של הקומפיילר אתה מעביר דרך Programming Board לתוך המעבד.

Amits 09-09-08 13:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rom (פרסם 666414)
קומפיילר זאת תוכנה שנמצאת על המחשב שלך, והיא ממירה את הקוד שאתה כותב בשפה עילית, לשפת מכונה.
את התוצאה של הקומפיילר אתה מעביר דרך Programming Board לתוך המעבד.

האם שפה עילית יכולה להיות C?
והאם אפשר דוגמאות לקולפלייר / וprogramming borad.
תודה רבה.

Jerba 09-09-08 14:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 666427)
האם שפה עילית יכולה להיות C?
והאם אפשר דוגמאות לקולפלייר / וprogramming borad.
תודה רבה.

בוא אני אחדד את ההבנה. יש שפות תכנות , קומפיילרים וBOARDים (ג'וקים לפי מיטב ידעתי) שמכילים מידע כדי להריץ את מה שכתבת..

שפות תכנות - JAVA C VB SQL ועוד (לשאלתך כן C היא שפה עילית כמו VB C# JAVA PASCAL )

קומפיילרים - לוקחים את מה שכתבת , בשפה שכתבת ויוצרים קובץ הרצה כדי שיהיה אפשר להריץ
את התוכנה על מכשיר מסוים.. קומפיילרים הם גם תוכנות , לדוגמא לשפות התכנות של מיקרוסופט
יש קומפיילר נוח במיוחד בשם VISUAL STUDIO.. אבל לדוגמא לC++ וC יש עוד המון קומפיילרים
כגון DEV++ או TURBO C++ ועוד המון המון המון קומפיילרים..

הבורדים זה בעצם מה שמקבל הקימפול של הקומפיילר (את הקובץ שיוצא מהקומפיילר) ומריץ אותו לדוגמא בפלאפון
יש BOARD שיש בתוכו את קבצי הRUN TIME של JAVA (קבצים שיודעים להריץ JAVA) והוא מריץ לך על הפלאפון ככה סאמביאן..

Amits 09-09-08 15:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Jerba (פרסם 666441)
בוא אני אחדד את ההבנה. יש שפות תכנות , קומפיילרים וBOARDים (ג'וקים לפי מיטב ידעתי) שמכילים מידע כדי להריץ את מה שכתבת..

שפות תכנות - JAVA C VB SQL ועוד (לשאלתך כן C היא שפה עילית כמו VB C# JAVA PASCAL )

קומפיילרים - לוקחים את מה שכתבת , בשפה שכתבת ויוצרים קובץ הרצה כדי שיהיה אפשר להריץ
את התוכנה על מכשיר מסוים.. קומפיילרים הם גם תוכנות , לדוגמא לשפות התכנות של מיקרוסופט
יש קומפיילר נוח במיוחד בשם VISUAL STUDIO.. אבל לדוגמא לC++ וC יש עוד המון קומפיילרים
כגון DEV++ או TURBO C++ ועוד המון המון המון קומפיילרים..

הבורדים זה בעצם מה שמקבל הקימפול של הקומפיילר (את הקובץ שיוצא מהקומפיילר) ומריץ אותו לדוגמא בפלאפון
יש BOARD שיש בתוכו את קבצי הRUN TIME של JAVA (קבצים שיודעים להריץ JAVA) והוא מריץ לך על הפלאפון ככה סאמביאן..

תודה רבה, הסברת לי את כל הנושא הזה.
בקשר למשהו אחר - אם אני רוצה לקחת פלאפון ולבצע עליו שינוי המערכת (לדוגמא N95) - אפשרי?
ואם כן, איך אני יודע למערכת ההפעלה ש1(בלחצנים) זה 1?... :) מצטער על השאלות הרבות.

Jerba 09-09-08 16:02

תלמד איך עובד הBOARD של נוקיה . אממ אני חושב שאתה יכול על סאמביאן כי אני כמעט בטוח שזה קוד פתוח ואז תעשה קצת שינוים ותתקין מערכת חדשה
עם השינוים שלך..

intercooler3819 09-09-08 17:51

חח תשמע השאלות שאתה שואל הם כבר יותר מורכובת
יצא לי להתעסק קצת בפלאפונים (ככה זה כשאתה רוצה לתת לעצמך גישה לDIRECTADMIN מהפלאפון) - זה לא מסובך, אפילו דיי פשוט, במקום לשאול שאלות תלך לגגל
לא הייתי הולך ומחליף את כל המערכת של הנוקיה - כי חבל - היא טובה יחסית
אבל תלמד לנצל את היכולות שלו ולבנות תוספות (:

בהצלחה

Jerba 09-09-08 18:35

תבנה אפליקציה של JAVA או אפילו אתר וכנס דרך הפלא

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:32.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ