![]() |
ציטוט:
מלינק אחר אפשר עוד לרשום עוד דומיין אחד לאותו כרטיס אשראי שרשמת ממנו את הדומיין הקודם אחרת ,אם תרשום מאותו לינק שתי דומניים על אותו כרטיס אשראי,הם ימחקו אם אתה אומר שרשמת 6 דומיינים על כ.א. אחד מלינק אחד והם לא תפסו אותך כנראה שיש לך ממש מזל אבל זה סתם סיכון |
ציטוט:
אין לך מה להפסיד פה. ובכול מקרה מין הסתם שזה מה שהוא יגיד לך... לא ציפיתי שהוא יעודד אותך. |
ציטוט:
ופתאום אחרי חודש לקחו לך את הדומיין כי רשמת יותר מכמה על אותו כרטיס אשראי הלך כל האתר,כל הקידום של דומיין וכו' פשוט הלך ברור שזה מה שהוא יאמר לי מן הסתם אבל אני חושב שהם אוכפים את זה גם |
אני קבלתי את ההודעה הזאת:
"The company that issued this credit card requires that you contact them by telephone to complete this purchase. Please either call your credit card company or use a different card for this transaction" אני בדקתי אם חברת האשראיי אם אומרים לי שהם ביקשו אישור ואם קיבלו! דברתי איתם והם אמרו שאם חסמו את ישראל לשימוש החל מחודש 6 אשמח לשמוע האם יש כאן מישהו שמצליח לרשום דומיין בכל זאת? |
מדהים! פעם ראשונה שאני רואה שירות כזה :]
*משתמש בו עכשיו* עריכה: טוב לפי מה שאני רואה, 35$ לשנה, הם יודעים שהם ירווחיו כפול אפילו מכיוון שהם נותנים דומיין חינם לשנה, אתם פותחים אתר גודלים וגודלים ואז מחדשים..אתם תצטרכו אותו והם לא יוותרו עליו.. על כל מקרה, צריך לשלם לפי הקנייה, כנראה הם שינו את השירות, אחרי שמשלמים הוא מאמת מתשלום ואז מגיע לחלק " THANKS YOU " |
פעם שעברה השתמשתי בזה ורשמתי דומיין, אישרתי בעזרת PAYPAL
נניח ולא ביטלתי את החידוש האוטומטי, יש להם דרך למשוך לי כספים מהחשבון פייפל ללא אישור מיידי ממני? |
תלוי אם חתמת על הסכם כמו שחותמים בGODADDY.
|
אפשר להזמין לשנה ראשונה חינם פשוט צריך לזכור לבטל את השנה השניה..
אפשר גם בפאי פל רק צריך שיהיה מאושר עם כ.א. |
אפשרי להזמין לשנה ואז להעביר לגודדי ?
|
אחלה, תודה רבה!:) שימושי מאוד
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ