![]() |
תנסה לחבר HD של מחשב אחר במקום הHD שלך ותראה מה קורה.
|
HD ?
מה קשור ארדיסק ? המחשב לא מראה לי נסיון להדליק את המסך ככה שאני לא רואה תביוס עולה בכלל ! |
ציטוט:
יש גם בבטריה כזו פלוס ומינוס. |
אני לא כזה מפגר :\
חחח כן אחי זה במקום כמו שזה היה |
א. יכולה להיות בעיית טמפרטורה, אני לא ממש יודע איך אתה יכול לבדוק טמפרטורה ככה, אבל המחשב לא התחיל להרעיש? והקירור של המעבד בסדר?
ב. אולי משהו טיפה זז, תבדוק שכל הכבלים במארז מחוברים כמו שצריך. ג. יש מצב שזה הספק? יכול להיות הוא לא מחזיק את המערכת, איזה ספק זה? (*הערה* אין דרך אחרת לבדוק את זה חוץ מלפתוח את המחשב...) |
אתה זוכר באיזו הגדרות נגעת?
יש גם ג'מפר שאמור לאפס את הלוח,אם אני זוכר נכון יש דברים שלא מתאפסים עד שלא מנתקים אותו אז תחפש אותו. ואתה יכול גם לנסות לפרק את כל החלקים חוץ ממעבד,זיכרון(אם יש לך כמה מודלים נסה עם כל אחד מהם בנפרד) וכרטיס מסך ולנסות להפעיל כדי להיות בטוח שהבעיה לא באחד מהם. |
תודה בניה
בכל מקרה תבינו עכשיו שאני מדליק תמחשב הוא לא עולה .. המחשב נדלק (יענו מבחינת חשמל) ולאחר כמה שניות 5 ככה המחשב נכבה (החשמל מפסיק) פתרון לחשמל ? כאשר אני מנתק זיכרונות החשמל עדיין דולק ... אבל אין מסך ואין מקלדת תודה אשמח לעזרה |
ציטוט:
בעיה באחד הזכרונות 99% אם יש לך כמה זכרונות .. אז חבר 1 תבדוק אם המחשב עובד והכל מראה ,אם לא נסה אם השני... וכן הלאה... אני עשיתי ומצאתי אחד שלא עובד ככה |
יש לי 2 שכל אחד זה ג'יגה
וזה קורה עם 2 הזיכרונות או כל אחד בנפרד יש מצב שהם נשרפו ? |
ציטוט:
יש מצב שאחד מהם נשרף אז המחשב לא עובד ... תנסה את מה שאמרתי לך.. תוציא אחד תדליק את המחשב תראה אם עובד... אם לא תבדוק את השני ככה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ