![]() |
ציטוט:
לא פעם ולא פעמיים שיש אצל קרובי משפחה שלנו אירוע ואנחנו לא יכולים להגיע אנחנו שולחים להם בדואר רשום במעטפה כסף ולא קרה פעם ואני מציין פעם אחת שהייתה בעיה בדואר... למה לדעתך יש דואר? |
ציטוט:
הרי איך הכסף בעצם מועבר אתה נותן כסף לפקיד ונותן את הת.זהות שלך + השם שלך ומספר תעודת הזהות של מי שיקבל את הכסף ואת שמו אתה תקבל קוד ואת הקוד אתה נותן לזה שאתה שולח לו בכל מקרה בעצם איך הפעולה נעשית הפקיד רושם במחשב את הפרטים שלך ושלו ואת הכסף שהוכנס והמערכת מתעדכנת אחרי כמה דקות/שניות אבל לא רבע שעה אולי התהליך עד שהוא נתן לך את הקוד לקח רבע שעה וכנראה זהו פקיד איטי/מתלמד |
ציטוט:
כי לא תפסו את המעטפות... בקלות אפשר להלביש על מקרה כזה תיק של הלבנת הון. |
בקיצור!!!!!!!!!!
עזבו אותכם שטויות תפתחו חשבון בנק ותעבירו דרכו כסף הכי בטוח בלי בעיות בלי עיקובים אל תיקחו את הסיכון של העברה דרך דואר נקודה. |
ציטוט:
אני שלחתי כמה פעמים כמובן שבאתי עם מעטפה סגורה |
ציטוט:
למה שגוף ציבורי ישמש כצינור לכסף שחור? |
ציטוט:
שטויות. אתה באמת מאמין לכך שיאשימו איזה ילד בהלבנת הון כשהוא שולח 100 ש"ח על אחסון / עיצוב? בעקרון אתה כמובן צודק זה לא בדיוק חוקי, אבל אף אחד לא ישים על זה שמשהו שולח 100 ש"ח (ואפילו 300 ש"ח) במעטפה. יש להם מה לעשות. וגם לא היה להם אז בטח היו מתבטלים ולא נטפלים לילדים. שלחו לי כסף בדואר רשום מספר פעמיים ולא הייתה שום בעייה, אבל מומלץ שתשים איזה נייר דק שהכסף לא ישתקף במעטפה. |
זה שלא תופסים ולא מחמירים בסכומים כאלו לא הופך את זה לחוקי.
אם למישהו ישעמם והוא יחליט לדעת למה קיבלת 200 שקל במעטפה ומה המקור של אותם 200? לא המצב הכי נעים... אין סיבה להיכנס ולזה בכלל, יש כל כך הרבה דרכים אחרות וחוקיות להעביר כספים, למה דווקא להשתמש בזאת? |
הקטע אבל שזה לא יקרה. אבל משעשע לדמיין את זה.
בכל מקרה הדרך שאני הכי ממליץ להעביר צ'ק זה דרך הבנק לשלשל בתיבת הצ'קים. הכי זול העמלה של זה בסביבות ה-2 שקל ואתה יכול לראות שזה בטוח מגיע וזה גם מהיר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ