הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Wii! שאלות כלליות לגבי משלוח והקונסולה :} (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=65079)

Omrip 12-07-08 23:47

לא שאלתי איך הקונסולה.. אני פשוט חייב תשובה לגבי משקל החבילה :]
אני יודע מזה XBOX זה גם עומד על הפרק..
אבל אני מחפש משהו שכיף וזה גם לא רק לשבת ולשחק עם הג'ויסטיק זה אשכרה לקום ולעשות את זה :]
נראה לי פשוט יותר כיף בלי קשר לגרפיקה וכו'..
תודה לעוזרים.

Inet 12-07-08 23:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omrip (פרסם 649998)
אבל אני מחפש משהו שכיף וזה גם לא רק לשבת ולשחק עם הג'ויסטיק זה אשכרה לקום ולעשות את זה :]
תודה לעוזרים.

מסכים איתך, בתור אחד שמשחק בזה..
זה לא קשור לגיל ויש גם משחקי כדורגל איכותיתיים...
לא כל המחשקים הם משחקים עם תזוזה

Omrip 13-07-08 00:22

OK ירדתי עם הכלב ועלו לי המון שאלות חח

ב-eBay, זה אשכרה מוכר נכון? מישהו פרטי? והמוצר אצלו בבית והוא שולח אותו אחרי שאני משלם?
ככה זה הולך?
המכרזים ב-eBay, זה מכרזים פומביים? או שכל אחד מציע מחיר אחר [שלא אומרים אותו] ומי שמציע הכי הרבה מקבל את המוצר?
איך ב-eBay יכולים להיות בטוחים ולקחת אחריות על זה שהבנאדם באמת יתן את המוצר?, ותוך כמה זמן הוא שולח את המוצר מהרגע ששילמתי לו?
עכשיו, בהזמנה ב-eBay, אני יכול לשנות את המיקום אליו המוצר ישלח? בגלל שבמשתמש שלי ב-eBay מוגדר הבית שלי ואני צריך להגדיר כתובת אחרת ב-USA.
התשלום הוא רק ב-PayPal נכון?
עוד כמה דברים חח, אם אני שולח את זה למישהו שאני מכיר מארה"ב, איך הוא שולח לי את זה מבלי שהוא יגיע לארץ, נותן את זה ל-UPS או משהו ואומר להם שזה מתנה? והם כבר דואגים לזה?, וכמה בערך עולה שליחה של מוצר של 4 ק"ג [משקל כל חבילת ה-Wii, מצאתי את הממדים והמשקל פה]
ויש מצב שאני יכול לדבר עם המוכר ב-eBay שהוא ישלח לי את זה בעצמוי [אפילו שהוא לא הציע את זה במכירה] לישראל,
בגלל ש-MuStop ו-EzBuyUs יקרים..

מישהו פעם התנסה פה ב-MuStop ו-EZBUYUS? הם אמינים? הגיע המוצר והכל היה טוב? כי לא התנסיתי בהם ובקניות בחו"ל בכלל.

אני יודע שהפצצתי בשאלות, אבל אני ממש ממש חייב תשובה עליהם :]
תודה לעוזרים.

Ori The Man 13-07-08 01:16

בדקתי לא היה כתוב על הקופסה כמה הכל שוקל
אבל לפי דעתי זה לא שוקל מעל 2 קילו

ובקשר למוכר באי ביי יש גם חנויות בארה"ב שמוכרות דרך אי ביי
ואם אתה לא תקבל את המוצר שלך יש ביטוח שם או משהו כזה ואתה יכול ליצור קשר עם פייפל יחזירו לך את הכסף

תילך על מוכר עם אחוז פידבקים חיוביים גבוהים
אם אתה רוצה לשלוח למאסטופ וכאלה אתה פשוט משנה בהזמנה את ה shipping addres ממש פשוט

וחבר שלי הזמין במאסטופ הגיע אליו בלי בעיה אני גם הזמנתי עכשיו 3 דברים קטנים לניסיון להתחלה וניראה..
אמינות-אין בעיה עם מאסטופ זה שייך לנטוויז'ן..

Omrip 13-07-08 06:01

ההוא שענה ב-Yahoo נתן תשובה כאילו חד משמעית חח, נתן הכל מדויק, בכל מקרה אני אלך לחנות לבדוק את זה..

אני יודע שיש גם חנויות שמוכרות Wii, אבל אם זה חנויות פיזיות אני לא מאמין שיש להם כי די נגמר שם המלאי לחדשים, ואני אקנה ממישהו שקנה ולא פתח,
יש שם הרבה אנשים עם תגובות חיוביות אז לא נראה לי יש לי ממה לפחד..
OK אפשר לשנות את הכתובת בהזמנה זה כבר טוב :]
אבל בכל מקרה MUSTOP יקרים משמעותית מ-EZBUYUS, ואני בכלל בחישוב מחיר לא מוצא שם קטגוריה מתאימה ל-WII.
תודה רבה על העזרה :}

Shocko 13-07-08 11:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omrip (פרסם 649998)
תודה לעוזרים.

"נראה לי" בדיוק ככה.. זה רק נראה לך =\ אתה תשתעמם מזה מהר מאוד ותבין שזה לא יותר מהתלהבות ראשונה.

Omrip 14-07-08 00:17

OK אני עדיין צריך עזרה מאנשים שמבינים ב-EBAY לגבי מה הדרך הכי טובה לשלוח את ה-XBOX לארץ, כי אני לא מוצא דרף אחרת חוץ מ-MUSTOP ומ-EZBUYUS, ובכללי אני צריך תשובות לגבי EBAY כי אני לא מוצא מאמרים עליהם כלום ! :}
ואני הכי מתפלא שאני לא מוצא מאמרים בנוגע למישלוח דברים לארץ מחו"ל כי המחירים של ממש זולים, אני קונה XBOX בסוף [הגרפיקה פצצה, אלחוטי והכל הבנתי שזה ה-דבר הבא], זה 307$ כולל מישלוח בתוך ארה"ב מהחנות Bestbuy.com, שנראים לי אחלה [יש להם תמוניטין שלהם].

טוב אם אני אראה שלא עונים לי פה אני אפתח אשכול חדש כי בכותרת של האשכול רשום שהאשכול על WII ויש מצב שאנשים לא נכנסים בגלל זה..
נראה לי אני צריך לפתוח אשכול "EBAY ומשלוחים לארץ".. טוב נראה אם יענו או לא P:

OrPol 14-07-08 04:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omrip (פרסם 649884)
Sagi - אני מודע לחלק הזה, אבל ה-WII צריך שנאי מיוחד.. בדקתי את זה, תודה בכל מקרה.

אורי - 2 קילו כל החבילה? זה ממש ממש יעזור לי כי אם זה 2 קילו זה סבבה לגמרי :]
אני יודע שהווי עצמו שוקל 1.2 [התבלבלתי אתמול שאמרתי 1.5], מאוד מאוד יעזור לי אם תבדוק לי את זה.
ובנוגע למכס, דיברת על האופציה שיאמרו שזה מתנה, באיזה מהסיטואציות זה?
שמישהו מ-eBay שולח לי, שמישהו מהאנשים שאני מכיר מחו"ל שולח לי, שמישהו מחו"ל בא לארץ ומביא לי את זה או שאחת החברות MUSTOP או EZBUYUS שולח לי?
תודה :]

זה שנאי אחר. הWII בגרסאת ארה"ב עובד עם 110V בניגוד לישראל שעובדים עם 220.

בכל מקרה שמעתי שזאת אחלה קונסולה. תתחדש.

Omrip 14-07-08 08:52

ה-XBOX הוא 500W.. אני יודע, תודה, מחכה לעוד תשובות.

RAS 14-07-08 10:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omrip (פרסם 650308)
OK אני עדיין צריך עזרה מאנשים שמבינים ב-EBAY לגבי מה הדרך הכי טובה לשלוח את ה-XBOX לארץ, כי אני לא מוצא דרף אחרת חוץ מ-MUSTOP ומ-EZBUYUS, ובכללי אני צריך תשובות לגבי EBAY כי אני לא מוצא מאמרים עליהם כלום ! :}
ואני הכי מתפלא שאני לא מוצא מאמרים בנוגע למישלוח דברים לארץ מחו"ל כי המחירים של ממש זולים, אני קונה XBOX בסוף [הגרפיקה פצצה, אלחוטי והכל הבנתי שזה ה-דבר הבא], זה 307$ כולל מישלוח בתוך ארה"ב מהחנות Bestbuy.com, שנראים לי אחלה [יש להם תמוניטין שלהם].

טוב אם אני אראה שלא עונים לי פה אני אפתח אשכול חדש כי בכותרת של האשכול רשום שהאשכול על WII ויש מצב שאנשים לא נכנסים בגלל זה..
נראה לי אני צריך לפתוח אשכול "EBAY ומשלוחים לארץ".. טוב נראה אם יענו או לא P:

http://www.ebayhelp.co.il

כמו-כן לא הבנתי ממש את השאלה של המשלוחים..

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:45.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ