![]() |
ממש יפה, לדעתי תנסה לייחד את הפורטל שלך לעומת עוד פורטלים.
בהצלחה! |
יפה מאוד,
אגב אסור לשים קרדיט על תמונות שלא צילמתם.. (אני מאמין שלא צילמתם את התמונות האלה) http://www.pwr.co.il/portal/index.php?model=48 |
יש לך עומס על השרת/מסד נתונים?
ציטוט:
|
לא פועל,
זה רושם Invaild query: Too many connections |
Invaild query: Too many connections
תפתח יותר גישות למסד נתונים |
אוקי וזה הביקורת שלי:
לדעתי העיצוב והתיכנות בסדר גמור אבל התוכן והכוונה של האתר על הפנים אתם מביאים כתבות מאתרים וואלה, ynet וכו'... אז מה ייחודי באתר הזה? מה יעשה את האתר הזה שונה מאתרים אחרים ומה יגרום לי הצופה להיכנס לאתר הזה ולא להיכנס ל ynet למשל או פורטל אחר. זה שיש פה אימיול יחודי זה כל אתר טאטא שמטה עושה רק המערכת מודלס נחמדה מאוד אבל עדיין לא ייחודית בשביל הדברים האלה אני יכול להיכנס לאתר מודלס. נעבור שלב שלב אגף סיקורים הכל מעותק כל הסיקורים למרות שהבאת קרדיט זה לא ייחודי וזה לא יגרום לי להיכנס לאתר הזה ולא לאתר חדשות אחר פנאי אין שם שום דבר מיוחד משחקי פלאש אפשר למצוא בכל אתר פשוט בטיפו. חדשות כמו סיקורים הכל מועתק לא ייחודי מודלס כבר אמרתי מערכת פורומים מוכנה אין ביקורת אגף הסלולאר נחמד מאוד אבל עדיין לא ייחודי (וגם לא מעניין הרבה אנשיים) ואימיול דיברתי בקיצור ציון : 46\100 (46 על עיצוב ותיכנות וזה הכל) ייחודיות על הפנים לא יימשוך שום איש לצפות מדי יום באתר כזה. (רק את המנהלים שלו חחח) |
כן כפיר ממש תגובה לעניין...
אל תשכח לשלוח אימייל לכל הבעלי אתרים בארץ ולומר להם שיש אתר ששמו הוא וואלה ויש בו כבר הכל. אז שכולם יקפלו את הבאסטה וילכו הביתה. |
אחלה אתר, אחלה תכנות, אחלה תכנים!
בהצלחה |
ציטוט:
מה שאמרתי זה אמת. אני בטוח שאתה לא תגלוש קבוע באתר הזה יום יום כמו שאתה גולש ב ynet וב walla ו ב one וכל התכנים השונים שהוא מציג שם. עריכה : בעצם אתה תגלוש כי אתה בעל האתר. אבל בנאדם רגיל לא יגלוש יום יום אולי פעמיים בחודש לבדוק אם יש איזה משהו ייחודי שאין באתרים אחרים |
אני לא רוצה לעשות ספאם.
אבל מה שאתה בעצם אומר זה שמספיק שיהיו 10 אתרים פתוחים בארץ וזה הכל... דוגמא קטנה : שין,שוקס,שואומי,מקושרים,אטרף. האתרים האלה מתבססים על עקרון של הכרויות ''רשת חברתית'' למה בכולם יש עשרות אלפי גולשים ביום ? הרי בכולם יש את אותו התוכן וכולם מכוונים לאותו הנושא... לא חשבת שאולי יש משתמשים שמעדיפים בניה וצורה מסויימת של אתר ? וכאשר הכל מוצג תחת אותו פורטל שבו הם אוהבים לגלוש אז אליו הם יכנסו ? בעקרון אם מישהו שמרים אתר אינטרנט ורוצה לחדש משהו שאינו קיים צריך לפתוח משהו סתמי שבאמת באמת לא יביא גולשים. כי היוםםם הכל כבר קיים ! מה שנשאר לעשות זה לנסות לשפר............. את הכמות גולשים שתהיה באתר אתה כבר תיראה בקרוב |קורץ| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ