![]() |
הבעיה שתמיד מפחידה בשימוש באתרים כאלה היא שהבעלים יכולים לקבל שם את רשימת הדומיינים שחיפשו, ואז אם מצאת דומיין פנוי טוב הם יכולים לרשום על שמם.
לא אומר שזה המקרה שלך, אבל בגלל זה אני מעדיף לבדוק ישירות אצל ISOC... |
נחמד + ...
הייתי מוסיף עוד כמה וכמה אפשרויות כמו לצפות בפרטי בעלי הדומיינים שכבר רשומים.. ואפילו יש רעיון לעשות מין פרסום נגיד הדומיין xxxxxxx.com פנוי אז יהיה כתוב שם הזמן בלינק והחברה שדרכה יוכלו להזמין והחברה תוכל לשלם לך כסף (מין ספוסנר כזה :) , ספונסנר פרסום XD ) יש המון רעיונות לזה :) |
תעשה שיאו פרטי Whois, בסה"כ נחמד.. אין משהו שונה מאחרים.
|
ציטוט:
אתר מעולה כמו שאמרתי, אבל אני עדיין אמשיך לבדוק דרך ISOC או אתרים גדולים אחרים מכיוון שאני מפחד שאם אני אחשוב על דומיין, ואני אחפש דרך האתר שלך ואראה שהוא פנוי, יכולה להיות האפשרות שתקבל מידע על החיפוש שלי ותוכל לרשום את הדומיין לפניי... |
ציטוט:
בכ"מ אם מישהו רוצה לבדוק את האמינות שידבר איתי במסן ואני יתן לו גישה: invision.net@gmail.com בעקרון עכשיו אני ישפר כמה דברים שאמרתם לי ונראה איך ילך :] תודה לכולם על התגובות :] |
אכן מעט מפחיד לחפש באתר כזה, במיוחד אם עולים על שמות טובים. אבל נראה חמוד ביותר בסה"כ.
|
ציטוט:
|
אני מאמין לך, ואני יודע שאתה אמין.
אבל בכל זאת, כדי שהרבה יבדקו אצלך, הייתי רושם בגדול שאתה מתחייב שאתה לא מקבל שום פרטים על חיפוש דומיינים או משהו כזה..אני חושב שזה יעזור. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ