![]() |
לא נורא חחח הם לא מוודים שהלכת לרופאה שתמלא את זה... והיא כולה שואלת אותך מה היה לך ורושמת במקומך
|
ציטוט:
או שהם יאמינו שהיתבלבלת, וישלחו אותך למלא את השאלון אצל הרופא משפחה שלך או אצל הרופא בלישכה, או שפשוט שיחשבו שניסית לשקר להם ויזרקו אותך מכל המדרגות (ויש שמה הרבה בדר"כ) ^^ סתם, האמת שאני לא בטוח מה יבקשו ממך לעשות, אבל מה שבטוח שלא יקבלו את השאלון ששלחת להם, תיצטרך למלא חדש (לדעתי רק הרופא משפחה שלך יכול כי רק הוא מכיר את ה"עבר" שלך ואילו בעיות היו לך אבל אני לא סגור ביכלל על זה). |
אתה לא צריך כלום, הכל אתה יכול לעשות שם. מצידם תבוא בידיים ריקות, סתם מטעים אותך.
תבוא ב9 סביר שתשאר הרבה מאוד זמן. אני הגעתי ב7 (רק בוחצי אפשר להיכנס) והייתי בתחת אוטובוס כבר ב10 בבוקר (ועוד התעקבתי). |
וואוו רק עכשיו חזרתי..
נסיעה של שעה ורבע... אייפפ איזה טור במקום להיות שם ב 9 משהו כזה הייתי שם בעשר וחצי... היה סיוט לחכות לרופא שם ועוד יותר לעשות את המבחן הזה שלהם... זהו רק הרופא נתן לי לעשות בדיקת אקו לב,אורטופד לגב ולרגליים וזהו:) |
חחח דווקא לי הלך מהר יצאתי מהבית ב 7 הייתי שם ב7 ורבע לא נתנו להיכנס עד 7 וחצי..
ב20 לשמונה נכנסתי לאימות נתונים אחרי זה חיכיתי 5 דקות לבדיקות רפואיות ואחרי זה עוד 5 דקות לראיון אישי ואחרי זה חיכיתי 20 דקות למבחנים פסיכוטכניים היה קשה רצח.. וזהו ב 11 בערך כבר סיימתי |
כייף לך...
לבדיקות הרפואיות היו כאלה שחיכו מעל לשעתיים! ואז היה גם איזה תרגיל כאילו מתפרץ איזה מחבל או משהו כזה,אז כמה דקות היינו צריכים להיכנס לאיזה חדר צפוף עם מלא חיילים ונערים... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ