הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   העלאת תמונות (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=56421)

Byte 14-11-07 02:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי x-ray (פרסם 578585)
המטרה היא להוות אינדקס לאתרים מסוג מסויים.
האתר לא בנוי על מערכת מוכנה.

ד"א, גם סיז יקבל קישור ישיר וגם 2SEND, אין סיבה להטעות אנשים סתם.

אני לא רואה מקום בו אני יכול ללחוץ על siz/2send ולהיכנס לאתר שלהם. ניסיתי על התמונה, השם והכל.

ועזוב את הקישור, אתה לא יכול להגיד שהאתר שלך יותר בולט משאר האתרים ברשימה (מבחינת התיאור, נוסח וכו...).

בוא נגיד שבתור הגולש הממוצע שאין לו קשר לאתרי העלאת תמונות לפי האתר הזה ישר הייתי קובע שאתרך הוא הטוב ביותר מבין השלושה שהוצגו, מה שאולי נכון אך זה הופך את התוכן לבלתי אוביקטיבי.

x-ray 14-11-07 02:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Byte (פרסם 578598)
אני לא רואה מקום בו אני יכול ללחוץ על siz/2send ולהיכנס לאתר שלהם. ניסיתי על התמונה, השם והכל.

ועזוב את הקישור, אתה לא יכול להגיד שהאתר שלך יותר בולט משאר האתרים ברשימה (מבחינת התיאור, נוסח וכו...).

בוא נגיד שבתור הגולש הממוצע שאין לו קשר לאתרי העלאת תמונות לפי האתר הזה ישר הייתי קובע שאתרך הוא הטוב ביותר מבין השלושה שהוצגו, מה שאולי נכון אך זה הופך את התוכן לבלתי אוביקטיבי.

הוכנסו לינקים.
את הטקסטים יכתבו בעלי האתרים, העמודים שהעלתי הם זמניים בלבד.

סיז ו2SEND הם קולגות וחברים, אנחנו הולכים יד ביד ולא ראש בראש :) .

Byte 14-11-07 14:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי x-ray (פרסם 578603)
הוכנסו לינקים.
את הטקסטים יכתבו בעלי האתרים, העמודים שהעלתי הם זמניים בלבד.

סיז ו2SEND הם קולגות וחברים, אנחנו הולכים יד ביד ולא ראש בראש :) .

והכל במטרה ליצור עולם שירותים מלא ופורה למשתמש הישראלי נכון? הרי אף אחד בעסק לא באמת עושה את זה בשביל רווח כלכלי.

את הדיבורים היפים שמור לגולשים, פה אתה מבקש ביקורת על אחד האתרים השטותיים שהוצגו פה בזמן האחרון. הרי ידוע לך שלא מעניין אף אחד מידע על שירותים כאלו. גם האתר עצמו נראה על הפנים, דומיין אין לו כך שמי שרוצה להיכנס שוב לאינדקס (כאילו מישהו יכנס מלכתחילה) לא יזכר בשמו וכמו שאתה בטח יודע, אף אחד לא יחפש אינדקס כזה בעוד חיפוש "העלאת תמונות" בגוגל יניב שלושה דפים של שירותים ישראלים.

x-ray 15-11-07 00:15

אני באמת לא חושב שאני חייב לך או לכל אחד אחר דו"ח למה ואיך אני אקים את האתרים שלי :)

daMn 15-11-07 04:38

אני לא מבין איך אתם כותבים תגובות כאלה, הבנאדם יעשה מה שהוא רוצה באתר שלו, הרי שהמטרה של ברורה, וזה אנושי לשבח את האתר שלך :) בכל מקרה רעיון נחמד לקידום האתר שלך.

Byte 15-11-07 08:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי daMn (פרסם 579031)
אני לא מבין איך אתם כותבים תגובות כאלה, הבנאדם יעשה מה שהוא רוצה באתר שלו, הרי שהמטרה של ברורה, וזה אנושי לשבח את האתר שלך :) בכל מקרה רעיון נחמד לקידום האתר שלך.

אנושי אך לא אובייקטיבי שזה מה שגולש מחפש ב"אינדקס". אם אכן בעתיד שאר האתרים גם יוסיפו איזה תיאורים שהם ירצו ואיזה לינקים שהם ירצו אז יהיה אפשר לדבר על מטרה שיש לאתר הזה. כל עוד יש הטייה כלשהי לטובת אחד האתרים זה לא אינדקס (לפחות לדעתי, אף אחד לא חייב לקבל אותה).

ציטוט:

אני באמת לא חושב שאני חייב לך או לכל אחד אחר דו"ח למה ואיך אני אקים את האתרים שלי
אני באמת לא חושב שביקשתי דו"ח. אבל סתם בשביל הטקסט, למה? קידום. איך (מערכת מוכנה) :)
סה"כ נתתי ביקורת שלדעתי היא עניינית. נמנה את נקודות המפתח בביקורת שלי, ולאחר מכן יש את ההערה החשובה (אם בכלל בא לך לקרוא, אף אחד לא מכריח):

1. לא היו לינקים לאתרים האחרים, אחרי שקיבלת הערה על כך הוספת אותם.
2. עיצוב האתר פשוט מזעזע, כאילו אין פה עיצוב זה נראה כמו סתם עיצוב חינמי (זה כזה, לא?)
3. אין לאתר דומיין. לא נראה לי שקיים כיום אינדקס אתרים מכל סוג שהוא ללא דומיין.
4. התיאורים אינם אובייקטיבים, אם אכן בעתיד תיתן לאתרים המאונדקסים לחבר תיאור משלהם ולהציב לינקים משלהם אז האתר יהיה אוביקטיבי.

ההערה הסופית: אם היית משתמש עם הודעה אחת שפותח את האשכול פה היו קוטלים אותך על האתר המזעזע, חסר תוכן ומטרה מוצהרת (היו קוטלים כי אתה לא אומר את המטרה) הזה. חיפוש קל בדפי הפורום יראה שזה נכון (לא שזה צריך לעניין אותך כמובן, גם אם קוטלים אתר זה לא אומר שהוא לא יצליח ביעודו). אז האמת היא שדו"ח אני לא מחפש, אבל את הביקורת נתתי מציד תתייחס (סביר להניח שלא בגלל המטרה של האתר) ואם לא? אז סתם התאמצתי למקד את העיניים במסך בשמונה בבוקר (נראה לי שזו התשובה הנכונה :) )

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:18.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ