![]() |
אם אין לך בעיה עם מדיניות חלקים משומשים / מחודשים, לך על זה.
לדעתי זו הטעיית הציבור ואמון הציבור עשו טעות שנתנו להם פרס. |
חברת טובה..
יש לנו כבר הרבה מחשבים משם(5-6) ולכולם לא הייתה שום בעיה או תקלה המחיר זול משום שהם היבואנים של מוצרי MSI.. ורוב החלקים של המחשב שהם מוכרים זה MSI |
אל תקשיב לכל מה שאומרים לך, אחלה חברה, ממליץ עליה יש לי מחשב נייח ומחשב נייד משם.
|
חבר שלי קנה משם מחשב לא מזמן, מחשב ב5000 שקל, אחרי שבועיים הלך כרטיס מסך (8800GTS) הוא שלח, תיקנו לו בלי תשלום, אחרי שבוע הלך המעבד (AMD משו)
תיקנו לו בלי תשלום ומאז אין לו בעיות (עבר חודש בערך) |
אל תקשיב לכל השטויות שרושמים פה,
הכל שמועות שמופצים ברשת. אחלה חברה, גם אני הקשבתי בהתחלה לכל השמועות האלה וזה ממש אבל ממש לא נכון. אייבורי זאת אחלה חברה , יש לי משם 2 מחשבים וכנראה שלישי בדרך. לך על זה, |
ציטוט:
מצד שני - קנה מחשב חדש ותוך פחות מחודש התקלקל לו חצי מחשב? |
נאמ
רכשתי לעצמי מהם שני מחשבים. ורכשתי עוד 10 מחשבים לקרובים שלי. שירות - מצויין. מחשבים - מצויינים. זאת בכל אופן דעתי, אני לא מאמין שהם מחדשים חלקים. אגב, המחשב הקודם שלי שגם היה מהם, היה קיים שלוש שנים וביקר במעבדה פעם אחת בלבד. |
ציטוט:
המצאה בלבד? |
ציטוט:
אבל הנה עכשיו בדיוק הבנתי לעוד חבר שלי קנה משם מחשב, ועד עכשיו אין בעיות חוץ מקצת יותר מדי רעש(שבוע וקצת עבר) |
לא אמרתי שהמחשבים לא עובדים טוב, הם מכניסים חלקים מחודשים למחשב שלכם, בדקתי את זה שבן דוד שלי קנה מחשב
משם ואני פתחתי את המחשב וראיתי שהחלקים לא חדשים,מאובקים וכ'ו. למי שאין בעייה עם זה והולך על המחיר אז שיהיה בכיף וזה לא אומר שהמחשב לא יעבוד אבל בכל זאת אתה קונה משהו בשביל לקבל אותו חדש.. החלטה שלך, שיהיה בהצלחה :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ