![]() |
ציטוט:
|
הערבים מפציצים..
פרצו לשרת עליו הייתי מאוחסן פרצו לפורום של חבר שלי עכשיו אני מבין גם שלאתר הליכוד טוב באמת קצת משהו פה לא בסדר..צריך לתפוס את החבורה הזאת..או את הקבוצת אנשים האלה.. ולטפל בהם.. להחזיר האמת על כל הנזק שהם גורמים לנו.. זה יעזור וילמד אותם לקח.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חיל האוויר עכשיו מחפש את הקבוצה ואת הבתים שלהם בישביל להנחית עליהם כמה טילים חחחחחח (בצחוק כן? אל תקחו רציני) צריכים להחזיר להם זה בטוח רק היום אף אחד לא עושה את זה ובמקום להיכנס בהם וחזק אנחנו ניכנסים אחד בשני |
יאללה חברה בואו נפתח פה בהוסטס צוות של אקרים שיפרצו אתרים ערביים ;P מה דעתכם?
אם אתם אומרים שצריך לנקום(גם אני חושב ככה) אז בואו ננקום בהם חזק ורציני חח מי איתי? |
ציטוט:
ומה זה החרטא הזאת "האקרים שעוד לא התגלו" חחחחחחח..למה יש האקרים שהתגלו? חוץ מכמה בודדים..אין האקרים שמתגלים חחחח..ממש הצלחת להצחיק אותי בקטע הזה... ולמה אין פה בארץ (אני לא אומר יהודים בכל העולם אלה בארץ) הרבה האקרים רציניים? כי הגישה להכל פה מעפנה ביותר! הכל פה מתנהל בצורה מעפנה לאללה...אנשים לומדים מאיזה מדריך לפרוץ וכבר חשים האקרים...משתמשים באיזה תוכנה שהאקר אחר ואמיתי כתב ומתלהבים...קיצר זה ממש תת רמה המ שהולך בארץ בתחום הזה...אז לא פלא שאתה גם לא שומע על פריצות לערבים מישראלים..מי שכבר פורץ מעדיף לעשות את זה באנגלית ובתור כוונה של כל העולם ולא רק של ישראל.. כדי להיות האקר לא צריך לחפש איזה מדריך...חחחחחח צריך להיות קודם כל מתכנת ואם אתה מתכנת מספיק מנוסה וטוב אז אתה יודע את פרצות אבטחה של מערכות הפעלה שדרכן אתה יכול לפרוץ...אתה כותב לעצמך איזה תוכנת עזר ופורץ בכיף...עד שעולים על חור אבטחה וסוגרים אותו ואז ברוב המקרים תוכנות אלה יוצאות לקהל הרחב..ונכתבים מדריכים מעפנים כאלה בסגנון IIS או פריצת SQL... חוץ מזה מי אלה האקרים? בדרך כלל אנשים מבוגרים או סטודנטים..שהם מתכנתים ומהנדסי תוכנה במקצוע שלהם...והם עסוקים בחיים שלהם...ולא ממש אכפת להם מה הולך ברשת וכל זה..בעיקר הם עסוקים איזה רכב יקבלו מליסינג של החברה שעובדים בה...ואת גובה המשכורת שלהם...ולפעמים עושים כמה פריצות כשממש משעמם להם..ולערבים מה יש להם לעשות? חחחחח כלום...מצב שלהם בקנטים אז זה מה שהם עושים כל היום פורצים לאתרים שלנו... |
ציטוט:
פורצים, פורצים. אין כל כך הרבה מה לעשות. אתה לא יכול לחייב מישהו לאבטח את השרת/מערכת שלו. |
קשה לי להאמין שהערבים כאלה טובים...
פשוט קונים אבטחה טובה וזהו. |
ציטוט:
אולי כדאי שגם אתה תלמד עברית?|Stare| |
לי זה דווקא נשמעת אחלה עסקה,
אנחנו נחסל פלסטינים והם סרברים .. מטומטמת הממשלה שלא תסכים לזה .. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ