![]() |
מערכת העלאת קבצים + פנאל + חסימת IP
|
תגידו, מה הקשר העלאת קבצים? מה זה יעזור לכם בחיים? לפתוח עוד אתר שלא יצליח? בקשו משהו שיעזור לכם, דרך למידת הקוד שלו.
|
מערכת העלאת קבצים + פאנל זה מעולה.
|
ציטוט:
|
עוד מישהו רוצה להגיד מערכת ניהול קבצים + פאנל?..
opsite, אני חושב שמערכת העלאת קבצים לא תעזור לך להשתפר. זה הקוד הכי קצר שאני יכול לחשוב עליו - שימוש בפונקציה אחת בלבד, זה לא מה שיקדם אותך. |
זהו בידיוק 15 דקות אני עושה מערכת אם פאנל ..
לא רוצה אני רוצה משהו מתוחכם .. משהו מאתגר .. תודה .. |
לפי דעתי יש משהו שיכול לעזור לכל בעל אתר.
כמו UPanel רק לניהול אתר. משהו ממש יפה. כלומר שיהיה ניתן לנהל את צוות העובדים באתר להוסיף מחלקות הכנסות הוצאות הודעות לצוות כל הדברים האלה למערכת של ניהול אתר זה יהיה ממש יפה. ואני לא מתכוון מערכת ניהול תוכן. |
אם באמת יש לי רעיון טוב, למה שאשתף אותו? רעיון טוב אני לוקח לעצמי.
בכל אופן הייתי ממליץ לך לפתח מערכת שמנהלת מאגרי מידע שונים ביחד, ז"א מאגר מידע מספרי למשל [חישוב ממוצע, לסדר בסדר עולה\יורד, חישוב סכומים מצופים לעתיד וכו' וכו'] מערכת שכל עובד צעיר מכניס לה את כמות השעות שעבד היום, בהגדרות המערכת יוכלו כל אחד להגדיר איזו שעה אצלו זאת שעה נוספת, המשכורת מינימום וכו'....ובמערכת עצמה הוא מוסיף שעות...זה יציג לו את כל הנתונים בטבלה, יכתוב הכמות הממוצעת של השעות, של המשכורת היומית, כמה הוא צפוי לקבל בחודש וכו'. לאותה המערכת אתה יכול להוסיף תוסף של הוצאות\הכנסות. ניתן להכניס הכנסות קבועות [כמו משכורת מעבודה..וזה ישתכלל עם המערכת] כמו דמי כיס מההורים, או הכנסות חד פעמיות כמו איזו עבודת פרילנס שהוא עשה השבוע. בהוצאות אותו עיקרון אבל הוצאות. |
אוקי, הנה משהו נחמד, תיצור משהו דומה ל- MySpace, עם חברים והכל, כל אחד יכול לפתוח קבוצה- שזה אתר עם מנהל וניהול לאתר, פורום כמובן ביחד איתו :)
ואז יהיו חברים בקבוצה ועוד כל מיני דברים, זה כבר רעיונות שלך. בקיצור MySpace, רק במקום לחשוב באנשים, לחשוב בקהילות |
תיבנה מערכת פורומים חחחחחחח
או מערכת תחרות אתרים... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ