![]() |
מה שהוא מספק נשמע קצת יותר מתקדם מ uPanel, למרות שחברי הפורום כאן יכולים להסתפק ב uPanel..
|
ציטוט:
רק שהוא משלב גם תוכנה ללקוח ואפשרויות הזמנה ותשלום באינטרנט :P |
ציטוט:
|
ציטוט:
תבדוק ליפני שאתה אומר דברים שאין מערכות בעברית וכו'.. היא אפילו חינמית אתה יכול להוריד ליראות את הפונקציות ולחשוב על משהו מקורי |
מצטער לאכזב אבל:
אני לא אשתמש בדבר כזה שיאכסן את הפרטים האישיים של הלקוחות על שרת שלא אני אחראי עלייו. אני לא אשתמש לא רק אם יהיה זול או אפילו חינם. ויש לי פאנל יחודי שהותאם במיוחד עבורי ומאוכסן על שרת מאובטח פרטי שלי. לדעתי... פרוש מהנושא. אבל שוב, זו רק דעתי האישית. |
ציטוט:
הפאנל יהיה מאוכסן על גבי שרת אחר ומי שיש לו גישה יוכל ליראות פרטים של לקוחות וסכומים של עסקאות שזה לא מקצועי עם אתה מעוניין באמת לעשות משהו תמכור דברים כאלו אל תשכיר לאנשים כי אחרי מחשבה שנייה זה לא מקצועי שזה יהיה על שרת אחר וכל הפרטים יהיה ניתנים לכל מי שיש גישה |
אני התכוונתי שאין פאנל ברמה שאני עושה בעברית... לא שאין פאנל כזה.
ולמי שכתב שיש לו פאנל מותאם אישית אז בטח גם שילמת עליו כמה מאות שקלים אז מה יצא לך בזה, וגם עדין הפאנל שלי יהיה יותר טוב מהפאנל מותאם אישית שלך. ולאלו שטענו שזה לא מקצועי להחזיק את הנתונים על שרת שאין לכם אחריות עליו... אז מה אני יגיד לכם.... כל יום יש גיבוי אוטומטי שמתבצע על ידי המערכת... זה יהיה מוחזק על שרת של אחת החברות הגדולות כיום... וסתם בשביל שתדעו יש המון חברות שעושות דבר כזה אבל בסוגים שונים של ניהול לקוחות... לדוגמא Agency2000... אז לא מקצועי זה ממש לא... אבל איך שתרצו... אני יכול להגיד לכם שברגע שהתוכנה תעלה יהיה שבועיים ניסיון חינם לכולם ואתם תוכלו להתרשם. לכל מי שיש ספקות שישאל אותי בפרטי... ומה שעוד מוזר זה שאף אחד בכלל לא טרח לנסות לעזור לי בנוגע לשאלות ... אני מאוד מודה לכם :] |
אני רואה אתה לא יודע לקרוא בין השורות.
תפרוש! אפילו נתנו לך דוגמא שמישהו בנה משהו דומה ואפחד לא קנה את זה. גם אם זה יהיה מתקדם פי 20, אתה סתם תדפק ולא יצא לך מזה כלום. ועם כל הכבוד, אתה לא יכול להשוות את עצמך לחברות אחרות שפיתחו תוכנות כאלו ואחרות באלפי שקלים שיכולים להתחייב לאבטחת המידע. אתה סתם מבזבז תזמן שלך. תעבור לפרויקט אחר. |
ציטוט:
אנשים פה כל כך אנשים מגעלים =\ אף אחד לא יוגע לפרגן, לתת אמון באנשים, לנסות אנשים... ואתה יודע מה? אני כן יכול להשוות אותי לחברות אחרות ... גם ברמה התיכנותית, וגם ברמת האבטחה - ואתה לא יכול להגיד לי כלום על זה עד שתוכיח לי שבמערכת שלי יהיה פירצת אבטחה כלשהי או שתצליח לפרוץ או משהו... בסדר? תלמדו לפרגן קצת לאנשים... ולא רק לחברים שלכם |
ציטוט:
אני הבנאדם העשירי שאומר לך שלא כדאי. ואתה ממשיך לדפוק תראש בקיר. אתה לא רוצה להקשיב? אין בעיה, שיהיה לך בהצלחה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ