הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   עזרה | א.ל.י.ס - הגנת זכויות יוצרים - יש ממה לפחד ? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=48887)

HagaiA 03-07-07 19:27

לא,אבל אני כן יכול לעזור בנוגע לחוקיות של אותם ההורדות וכו',יש לי דרכים וגם אמצעים,אני יכול לנסות להשיג שרתים ממקומות שבהם זה מותר,לבנות מערכות שיאפשרו הורדת קבצים אבל הכתובת תיראה של האתר הספציפי ולא המקורי וכו',יש לי רעיונות.

Derey22 03-07-07 19:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DanielS (פרסם 513077)
אם האתר לא קשור אליך למה פנו אליך?
ותקח את זה בכל הרצינות כי היה בלאגנים אז עם כל האתרים הגדולים וזה לא שלא עשו לכל האתרים האלה . עשו ועוד עושים

אתה מדבר שטיות אם זה לא קשור אליו אין מה לפחד אם כן אז כן..

maor 03-07-07 20:06

ניראה לי דפוק כשפונים אליך באימייל.. אם הם רצינים שישלחו מכתב או טלפון
אפשר לטעון שהאימייל לא היה פעיל

Startzero.net 03-07-07 20:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי maor (פרסם 513132)
ניראה לי דפוק כשפונים אליך באימייל.. אם הם רצינים שישלחו מכתב או טלפון
אפשר לטעון שהאימייל לא היה פעיל

איפה הוא יטעון את זה, בבית המשפט?

OmerN 03-07-07 20:10

פעם גם אליי הם פנו.. ממה שהבנתי זה רציני.
אבל יש המון קומבינות בשביל להשתיק אותם. לדוגמא אפשר לרכוש שרת מאוסטרליה (למשל) שם שיתוף הקבצים מותר וחוקי, ככה שא.ל.י.ס לא יוכלו להגיד לך כלום.

HagaiA 03-07-07 20:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Port. (פרסם 513134)
אבל יש המון קומבינות בשביל להשתיק אותם. לדוגמא אפשר לרכוש שרת מאוסטרליה (למשל) שם שיתוף הקבצים מותר וחוקי, ככה שא.ל.י.ס לא יוכלו להגיד לך כלום.

וזה בידיוק מה שאמרתי ^_^

דניאל 03-07-07 20:47

אם אתה עדין לא חושש,
תחשוש..ותהיה מוכן לפתוח את הארנק (בלי קשר אם אתה צודק או לא) להליך המשפטי.

או שכמובן,
תפסיק עם השטויות ותוריד את כל התוכן הלא חוקי שאתה גונב (אחרי הכול, אתה לוקח משהו שלא ברשות ומפיץ אותו - כן, גם אם זה "רק" קישור).

YaronZ 03-07-07 20:51

מאיזה כתובת אימייל הם שלחו את המייל?

Byte 03-07-07 20:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Port. (פרסם 513134)

ישתיק אותם עד שישנו את חוקי זכויות היוצרים ויכניסו סעיפים כמו בפקודת הסמים. למשל: אם אתה מעשן סמים בהולנד, ארץ שבה זה חוקי, עדיין עשית פשע לפי החוק הישראלי. תמיד יש את הסיכוי שזה מה שיקרה בעניין זכויות היוצרים.

Source 03-07-07 20:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Byte (פרסם 513175)
ישתיק אותם עד שישנו את חוקי זכויות היוצרים ויכניסו סעיפים כמו בפקודת הסמים. למשל: אם אתה מעשן סמים בהולנד, ארץ שבה זה חוקי, עדיין עשית פשע לפי החוק הישראלי. תמיד יש את הסיכוי שזה מה שיקרה בעניין זכויות היוצרים.

עד אז... יכול להיות שלא נהיה פה יותר =].
ולא ידעתי לגבי מה שאמרת עם הסמים, לא נשמע הכי הגיוני (כל המסוממים בהודו) וגם לא נשמע בר אכיפה בכלל (ולא מחוקקים חוק שא"א לאכוף) - אתה בטוח?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:27.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ