ציטוט:
נכתב במקור על ידי TelecarT
(פרסם 507127)
מה שמגיע מגיע (אם זה מגיע לפי חוק),
השאלה שצריך לשאול היא דווקא במקרה שלא מגיע לו (שוב, רק עפ"י חוק..לא לפי "צדקתו" בנושא) היא אם מישהו אחר יוכל מעתה לקבל אזרחות או שזה היה רק משהו "חד פעמי" בזכות זה שהוא שחקן כדורגל.
חוק זה חוק,
אפשר לשנות אותו..אבל עד אז, אסור לכופף אותו כשנוח.
|
אני לא הכי בקיא בחוק, אבל אני מאמין שמי שמגיעה לו האזרחות מקבל אותה. אולי ההיגיון שלי מעוות טיפה...לטוטו תמוז מגיע, אבל זה לא קורה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze
(פרסם 507203)
אתה מדבר כאילו ביום בהיר אחד אופ"א אמרה "איך אפשר לדפוק עוד יותר את ישראל". אתה יודע שהחוק תקף גם לשאר המדינות האירופאיות? ואם אתה מדבר על זה שהם "פוגעים" בנו כל הזמן, תגיד תודה שהם נותנים לנו להשתתף במפעלים שלהם בכלל, ישראל לא שייכת גיאוגראפית לאירופה.
ושוב, לא צריך ללכת לקראתם, למה מי הם שהם מעל לחוק? תקרא קצת תגובות ב-ynet איך אנשים מתאמצים ואיזה שיגועים הם עוברים כדי לקבל את האזרחות הזאת. אין שום סיבה שבגלל שהם שחקני כדורגל הם יקבלו אזרחות.
|
ההחלטה של אופ"א נשמעת לי הגיונית. נתתי את דוגמאת ההגבלות על איזור המשחקים (גוש דן, ולתקופה מסויימת - מחוץ לגבולותינו), למרות שהיו ימים של רגיעה, אופ"א עדיין התמהמהו (6-7 שנים) עם ההחלטה להחזיר את המשחקים לכלל הארץ.
אני מקווה שכל אותם אנשים שרוצים, צריכים, ומגיע להם לקבל אזרחות - יקבלו.
מיותר לי להתווכח איתך, לפחות תנסה לשנות גישה להבא. אה כן, ותודה רבה לאופ"א ופיפ"א שנתנו לנו להתחרות באירופה, באמת שלא הייתם צריכים...
|