![]() |
עידן מצטער אם פגעתי בך, לא התכוונתי.
ציטוט:
בין היתר מי שיתקרב לשם ללא אישור ירו בו באופן ישיר. לגבי אירוע רוזוול - לאחר שחקרו את הכל ועשו וועדת חקירה אז "גילו" שזה היה בלון מזג האוויר.. אבל זה לא היה באמת בלון מזג האוויר. הדבר האמיתי היה חוצנים.. אבל לאחר חקירה מעמיקה , גילו שזה גם לא היה אמיתי. הדבר היה מין בלון שנועד לרגל אחרי רוסיה בהתפתחות הנשק הגרעיני שלהם (אני חושב) בעד ארה"ב. |
ציטוט:
והמאמינים שארה"ב חוקרת שם חוצנים חיפוש של הערך הזה מעלה תוצאות די מעניינות בנושא זה למה המלצתי... אני מצאתי הרבה כתבות שפשוט הדביקו אותי למסך בזמנו |
מתן - לא העלבת אותי חחח אני לא מאמין דגול בחייזרים =] .
בכל מקרה , הנושא הוא גם על כדה"א ועל המלחמות הצפויות להתפתח , אשמח לדעת מה אתם אומרים על כך וכמובן שהנושא יהיה ברמה גבוהה בלי קללות ובלי סטיות מהנושא . =] |
איפה חום כדור הארץ,וכן שמעתי שמצאו חייזירים במאדים נכון?(תולעים).
עריכה:ל iDan | Gold-host ,קודם אנחנו נמוות(נקווה שלא),ורק אז זה יהיה |
Derey22
חום כדה"א - התפוצצות כדה"א בעתיד. |
יש מקום כזה באירופה, לא זוכר איזה.
ששם כל פעם רואים אוביקטים מוזרים באוויר ולא יודעים מה זה.. וזה כבר הרבה שנים. |
למה לדעתכם כדור הארץ לא התפוצץ, הוא מתחמם ובסוף סביר להניח שיתפוצץ.
בכל אופן, ראיתי סרט פעם על "קנים" תריצו חיפוש בתפוז(בפורומים שם) או בגוגל, זה עצם בלתי מזוהה שנראה בכדור הארץ, אך מרוב שהוא מהיר, עין של אדם אינה יכולה לראות אותו ורק במצלמות (עצרו באותה שנייה שהוא עבר) התגלתה תמונה של מעין מקל שטס- יש המון תמונות של זה. |
ציטוט:
לידה שלך ואני יגיד "יש לך אומץ רב, אך לפעמים הוא מכשיל אותך." כל אחד יכול להגיד "נכון" על עצמו, אבל אלו שבאמת רואים את האישיות שלך הם ההסובבים אותך. זאת דעתי. |
ציטוט:
מאזינה עולה לשידור ולפני שהמאזינה מדברת בכלל ריקי אומרת שהיא רואה שיש לה בעיות במשפחה , שהיא לא נשואה , שאמא שלה חולה וכו' והכל נכון! והיא מדייקת !! למשל אומרת: "אמא שלך חולה בסרטן" וזה נכון. |
ציטוט:
אני מאמין שיש עוד צורות חיים ביקום אבל ה"קנים" האלו הם לא הצורת חיים עלייה כולם מדברים (: כדור הארץ יתפוצץ בסופו של דבר וזה ידוע.. החור באוזון שאנו בני האדם עושים תורם לפעולה וממהיר אותה.. בקשר לאיראן פקיסטן וכל שאר מדינות העולם ה3, ידוע שהם לא כל כך אוהבים אותנו, עם איראן תפרוץ מלחמה זה דיי ברור, ופקיסטן יש להם זמן עד לסיום.. כמה שנים טובות אם לא עשרות שנים. וכל השאר מגדלים להם קנאביס בגינה.. (אמיתי ראיתי תוכנית על זה |Lol| ) סופ"ש מצויין. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ