הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   [סקר] תשלום בפייפאל (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=47884)

Peleg 20-06-07 14:33

1. פייפאל נוח מאוד ויכול להגיד לכם את צבור קהל הלקוחות לפי דעתי.
2. אין שום סיבה שלקוח יבחר לשלם בפייפאל וישלם יותר. המחיר אמור להיות אחיד עבור כל אמצעי תשלום.

בהצלחה ,
אור.

yNaxon 20-06-07 14:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites (פרסם 502744)
באתרנו ( www.pcgames.co.il ) חשבנו להכניס אפשרות לתשלום עבור המוצרים ב PayPal, אך עקב העמלות הגבוהות שכרוכות בכך, לגבות מעט יותר מתשלום עבור מוצרים ב PayPal מאשר בתשלום "רגיל".

אז כמה שאלות -
1. האם יכול להיות שהיית בוחר לקנות בחנות כמו שלנו רק בגלל שהיא מקבלת PayPal?
2. (באחוזים) כמה היית מוכן לשלם יותר (אם בכלל) על-מנת לשלם עבור המוצרים ב PayPal ולא באמצעי אחר?

1. לא. זה לא משנה לי, בעיקרון אין יתרונות משמעותיים וחיסרון אחד משמעותי (למי שאין כרטיס אשראי בינ"ל - אין פאיפאל)
2. לא הייתי מסכים להוסיף עוד אחוזים.

Fector 20-06-07 14:55

למה שישלמו יותר בפייפאל ?
אממ ספציפית מהאתר שלך לא הייתי קונה כלום,
אבל בכללי יותר נוח לשלם ב-PAYPAL.

cobano 20-06-07 15:17

1. בהחלט! תמיד אתה מחפש על מה להוציא את הכסף בPP ולקנות בחו"ל זה לא תמיד מגיע לארץ. לכן כל חנות אלקטרונית שתאפשר שימוש בPP תרוויח הרבה מאוד לדעתי.

2. PP היא שיטת תשלום לכל דבר, אתה רוצה להגדיל את כמות הלקוחות (שיקנו גם באמצעות PP) ולכן בעל החנות צריך לקחת את העמלות על גבי מחיר המוצר. אני לא הייתי משלם יותר בגלל שאני משלם בשיטת תשלום אחרת.

Beesites 20-06-07 16:59

לכל אלה שכתבו לגבי העלאת המחיר לבעלי PayPal שזה לא דבר טוב ושהתשלום צריך להיות באותה דרך עבור כל אמצעי תשלום.

קחו בחשבון -
עבור כל קניה בפייפאל בית העסק משלם 3.6% + 30 סנט. כלומר: על קניה ב 200 ש"ח אני אצטרך לשלם עוד כ 8.5 ש"ח (), וזה עוד לפני ששלפתי את הכסף מהפייפאל והייתי צריך לשלם את העמלות הכרוכות בכך (אם זה החזקת חשבון בינ"ל או דרך אחרת).

שורה תחתונה: אם קניה בפייפאל עולה לי כבעל עסק יותר מ 5% מקניה "רגילה", ואני מוכר גם כך במחירים תחרותיים - הכסף הזה צריך לבוא מאיפשהו. והאיפשהו הזה זה או הכיס שלי או הכיס של הקונים :)

נמרוד 20-06-07 17:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites (פרסם 503173)
לכל אלה שכתבו לגבי העלאת המחיר לבעלי PayPal שזה לא דבר טוב ושהתשלום צריך להיות באותה דרך עבור כל אמצעי תשלום.

קחו בחשבון -
עבור כל קניה בפייפאל בית העסק משלם 3.6% + 30 סנט. כלומר: על קניה ב 200 ש"ח אני אצטרך לשלם עוד כ 8.5 ש"ח (), וזה עוד לפני ששלפתי את הכסף מהפייפאל והייתי צריך לשלם את העמלות הכרוכות בכך (אם זה החזקת חשבון בינ"ל או דרך אחרת).

שורה תחתונה: אם קניה בפייפאל עולה לי כבעל עסק יותר מ 5% מקניה "רגילה", ואני מוכר גם כך במחירים תחרותיים - הכסף הזה צריך לבוא מאיפשהו. והאיפשהו הזה זה או הכיס שלי או הכיס של הקונים :)

ממתי 3.6% עמלה? ושליפה זה כמו בארץ - חשבון בנק בארץ לוקח אותה עמלה ויותר ממה שלוקח חשבון בחו"ל (80$ לשנה)

Beesites 20-06-07 17:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי discer (פרסם 503186)
ממתי 3.6% עמלה? ושליפה זה כמו בארץ - חשבון בנק בארץ לוקח אותה עמלה ויותר ממה שלוקח חשבון בחו"ל (80$ לשנה)

ממתי 3.6% עמלה? לא יודע, אני מסתכל באתר של paypal על הטבלה ורואה 3.6% עמלה. איפה אתה מסתכל? :)

כן, אני מדבר על זה שצריך להעביר את הכסף מהחשבון בחו"ל לארץ. כל זה עולה כסף.

Arie 20-06-07 17:43

ציטוט:

קחו בחשבון -

וסליקת כרטיסי אשראי יש לך חינם?...
בכל אמצאי תשלום יש עמלות.

sport 20-06-07 17:49

ציטוט:

קחו בחשבון -

זה עניין שלך ובעיה שלך.. ללקוח ממש לא אכיפת מהאחוזים והעמלות של כמה אתה מרוויח וכמה לא?
הלקוח קונה ומשלם את המחיר של המוצר..
הרי את האפשרות של התשלום בפייפל אתה עושה כדי שיותר יקנו ממך ותרוויח יותר.. אז אם זה כל כך יפגע בכיס שלך .. אל תעשה את זה.. כמו עסקים אחרים..

Light 20-06-07 18:57

לדעתי אתה צריך לעשות את העמלה מדורגת-אם קונים משחק אחד-2,משלמים X עמלה,ואם קונים יותר משלמים Y.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:09.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ