![]() |
1. פייפאל נוח מאוד ויכול להגיד לכם את צבור קהל הלקוחות לפי דעתי.
2. אין שום סיבה שלקוח יבחר לשלם בפייפאל וישלם יותר. המחיר אמור להיות אחיד עבור כל אמצעי תשלום. בהצלחה , אור. |
ציטוט:
2. לא הייתי מסכים להוסיף עוד אחוזים. |
למה שישלמו יותר בפייפאל ?
אממ ספציפית מהאתר שלך לא הייתי קונה כלום, אבל בכללי יותר נוח לשלם ב-PAYPAL. |
1. בהחלט! תמיד אתה מחפש על מה להוציא את הכסף בPP ולקנות בחו"ל זה לא תמיד מגיע לארץ. לכן כל חנות אלקטרונית שתאפשר שימוש בPP תרוויח הרבה מאוד לדעתי.
2. PP היא שיטת תשלום לכל דבר, אתה רוצה להגדיל את כמות הלקוחות (שיקנו גם באמצעות PP) ולכן בעל החנות צריך לקחת את העמלות על גבי מחיר המוצר. אני לא הייתי משלם יותר בגלל שאני משלם בשיטת תשלום אחרת. |
לכל אלה שכתבו לגבי העלאת המחיר לבעלי PayPal שזה לא דבר טוב ושהתשלום צריך להיות באותה דרך עבור כל אמצעי תשלום.
קחו בחשבון - עבור כל קניה בפייפאל בית העסק משלם 3.6% + 30 סנט. כלומר: על קניה ב 200 ש"ח אני אצטרך לשלם עוד כ 8.5 ש"ח (), וזה עוד לפני ששלפתי את הכסף מהפייפאל והייתי צריך לשלם את העמלות הכרוכות בכך (אם זה החזקת חשבון בינ"ל או דרך אחרת). שורה תחתונה: אם קניה בפייפאל עולה לי כבעל עסק יותר מ 5% מקניה "רגילה", ואני מוכר גם כך במחירים תחרותיים - הכסף הזה צריך לבוא מאיפשהו. והאיפשהו הזה זה או הכיס שלי או הכיס של הקונים :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן, אני מדבר על זה שצריך להעביר את הכסף מהחשבון בחו"ל לארץ. כל זה עולה כסף. |
ציטוט:
בכל אמצאי תשלום יש עמלות. |
ציטוט:
הלקוח קונה ומשלם את המחיר של המוצר.. הרי את האפשרות של התשלום בפייפל אתה עושה כדי שיותר יקנו ממך ותרוויח יותר.. אז אם זה כל כך יפגע בכיס שלך .. אל תעשה את זה.. כמו עסקים אחרים.. |
לדעתי אתה צריך לעשות את העמלה מדורגת-אם קונים משחק אחד-2,משלמים X עמלה,ואם קונים יותר משלמים Y.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ