![]() |
מה לעשות ערן, "חותך אתרים מקצועי" לא יאמר שום דבר למישהו שלא מבין. בדיבור אני אומר חתיכה (את האמת, הנושא שלך עשה משהו), אבל בהצגה של עצמי אני אומר שאני מקודד אתרים בד"כ..
|
מה שאני יכול להגיד לכל מי שאומר את זה, לפני שאומר לאחרים שיש להם שגיאות כתיב - תבדוק את עצמך.
זו בעצם גם שגיאה, אני בטוח שעכשיו יגידו לי "אבל זה הפיכת תמונה לקוד", HTML אינה שפת תכנות ולכן זה לא קוד. |
ציטוט:
זה כמו לנסות לשכנע את אחמדינג'ד לאהוב את ישראל... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתם בעצם לוקחים שם עצם והופכים אותו לפועל, דוגמא שניתנת: הליכה - הולך אבל "קידוד" זה כמו בעצם שאי אפשר להגיד: טקסט - טיקס ;P |
|
באנגלית עושים את זה המון =P.
Google it... ;) אז אוקיי, לא אמרתי שאני אומר שקידוד זו המילה הנכונה, והיא כבר תפוסה, אבל יש הצדקה כלשהי, וזה לא יותר מדי בעייתי לדעתי להשתמש בה ^^. |
אני לא חושב שעצם זה שיש כאן אנשים שמשתמשים במילה קידוד במקום חיתוך עיצוב אומר שהם לא מקצוענים, יכול להיות שהם פשוט חיו עם המילה הזאת, אבל תמיד אפשר לתקן אותם,אפשר לפתוח נושא על זה :P
|
ציטוט:
אני ועוד המון אנשים ניסינו לשנות את זה ופתחנו מספר אשכולות בעבר, דבר שלא עזר. לפי מיטב ידיעתי השימוש במילה זו התחיל פה, לא אמרתי שהם לא מקצוענים אבל המילה הזו לא מקצועית מבחינת ה"עולם החיצון" (מתכנתים מחוץ להוסטס) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ