![]() |
לא נעים =/ עוד לא פרצו לנו, ומקווה שגם לא יפרצו..
|
ב"ה לא פרצו לנו אף פעם,
ובע"ה לא יפרצו אלינו אף פעם (: |
עדיין לא פרצו...
אבל אני גר באזור עם מלא ערסים לצערי הרב ומלא מלא עברייני רחוב... והיו מלא מלא פריצות לבתים באזור שלי אבל לי עדיין לא פרצו מסכנה שכנה שלי מבוגרת מאוד כל פעם פורצים לה ומרוקנים לה חצי בית לא נעים... |
לא פרצו לי לבית אבל שדדו אותי ;]
|
לפני שנה +- גם פרצו לי לבית. אני זוכר שגם אני במזל סיימתי מתכונת והייתי אמור לחזור בסביבות השעות שהם היו בתוך הבית, ובמקרה הייתי צריך להישאר בבית הספר עוד שעה.
לשוטרים לקח שעה ורבע להגיע, למרות שהתחנת משטרה היא 2 דקות נסיעה בלי הגזמה. היה מפחיד, במיוחד שאני זה שנכנסתי ולאט לאט אני קולט שכל הבית הפוך ולא מבין למה ואיך... |
לחבר שלי פרצו לפני שנה+-. הלכנו אליו הביתה עם כמה חברים וקלטנו אותם קופצים מהחלון (קומה 2) עם שקיות במבה בפה :P
היה מצחיק, עצרו אותם בסוף... לא תאמינו ילדים ערסים בני 16 :S פרצו בשביל לגנוב במבה |
כן ועוד איך קרה
4 פעמים נפרץ הבית לפני 10 שנים בהפרש של 15 יום נפרץ פעמיים לפני 4 שנים ולפני שנה פעמיים ראשונות לא היה ביטוח באחרות כבר היה אבל עדיין פורצים לבית לא נעים |
איך אתה יודע שלא גנבו עוד חוץ מהכסף? כי יכול להיות שעוד שבוע תראה שחסר לך משהו:\
למה אתה לא שם משקפיים בשירותים לא הבנתי מה הקטע XD ולדעתי מזל שלא היית בבית כי היית יכול לקבל מכות ועוד משהו.. דרך איפה הם נכנסו? |
ציטוט:
אני לא לובש משקפיים בשירותים סתם ככה. זה יותר נוח. |
מזכיר לי את הבדיחה:
לפרסי אחד נגנב בן אחרי מספר ימים מצלצל הגנב ואומר הבן שלך אצלי בן ערובה עד שתביא 1.0000 ש"ח! שאל אותו הפרסי: הבן שלי אוכל הגנב: כן הפרסי : יושן טוב הגנב: כן הפרסי : בו תיקח גם אותי ! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ