![]() |
ציטוט:
מתנהל עכשיו דיון עם עיתון "חוצות הגליל" מכרמיאל, לגבי שת"פ. יש גם מגעים עם עיתון "אינדקס" :) ככה שפרסום בינתיים לא חסר. עכשיו רק לפתור את הבעיה עם הלוגו |...| |
אהבתי את האתר, יש תוכן איכותי.
אבל הייתי ממליץ לך להרחיב אותו. יש לך המון שטח לא מנוצל בצד ימין ושמאל של הדף. והבלוקים בצד שמאל של "אירועי יום העצמאות בנצרת עילית" וכ'ו תופסים חלק ניכר מהדף, למרות שזה חלוקה של 40/60 אחוז. הגדלה של האתר מבחינת רוחב תוכל לעזור לך. בחיפוש תעשה שאם אין ביטוי שנכתב אז זה לא ידפיס כלום, אחרת זה מדפיס את כ-ל הכתובת של האתר. תנסה לעבוד על קוד html תיקני לאתר, זה יהיה לך יותר נוח ויעזור לך בקידום של האתר שאני יודע שאתה מנסה לעשות. חוץ מזה, יש יותר מידי פרסומות, גם של גוגל וגם באנרים לאורך למטה בצד שמאל. תחשוב איך אתה מצמצם את זה (אולי איפה שהבלוק פירסום של גוגל תשים בלוק אחד גוגל בלוק שני באנר ושהבאנר יתחלף) |
אתר יפה מאוד!
שיפור: בכפתורים למעלה תעשה שאם העכבר יעבור מעל כפתור הרקע שלו ישתנה. |
אוקיי תודה על התגובה!
מה הכוונה שלך בהגדלת האתר מבחינת רוחב? אם אני מגדיל אותו בעוד פיקסל נוסף אז משתמשים של 800x600 לא יראו אותו טוב. שוב תודה על הביקורת :) עריכה: מישהו ניסה לשים js בתגובות :D לבטל < זה הדבר הראשון שעשיתי כשהתחלתי בתכנות התגובות. |
הדבר הראשון שבאמת הייתי חושב עליו לפני שהייתי מתחיל לפרסם תאתר בצורה כזו עם העיתונים והכל, זה החלפת הדומיין לדומיין מקצועי יותר כמו galil.co.il, למרות שהבנתי את הרעיון של הדומיין אבל אתר כזה צריך דומיין אחר ולא סתם משהו כמו INFO.
בכל מקרה, אהבתי חבל על הזמן את האתר! העיצוב הכל ממש משך אותי... |
יפה אהבתי תאתר אני יכול לעזור אני ממגדל האמק אני יכול לתת לך כתבות טובות...
דבר איתיבמסנג'ר crow@nana.co.il |
ציטוט:
יש לך שטח לא מנוצל . |
תודה :)
לגבי הדומיין, כרגע אנחנו בודקים איך יילך האתר, אם יש ביקוש לתוכן וכו'. אני חושב אחרי חצי שנה בערך נעבור לדומיין ישראלי. Alter, אם אני יעבוד עם אחוזים, אז התוכן של הכתבות (תמונה ולידה טקסט) לא ייראה טוב, ז"א יהיו 2,3 שורות ועוד מקום ל2,3 בגלל שהאזור התרחב. אפילו אם להשאיר אותו בפיקסלים ולהרחיב את הsidebar זה ייצא משהו כמו 50%-50%, וככל שהרזולוציה תגדל ה sidebar ייתרחב. חוץ מזה גם ynet, nrg, nfc, the marker, haaretz וכו' עובדים עם פיקסלים (במקרה הטוב יש להם איזו פרסומת בשטח הפנוי.) |
בהצלחה.
תשפר עיצוב.... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ