![]() |
שם פרטי:חיים
שם משפחה:יוחטר גיל:14 בחודש ה-11 יהיה לי 15 מיקום בארץ ישראל: עפולה תחביבים:מחשבים,לישון,אופניים,הרחבת ידע(ללמוד דברים חדשים),ללמוד,לתכנת,ספורט איך אפשר לתפוס אותי:לפי הפרטים שבחתימה XD |
שם: שי
גיל: 21 תעסוקה: unix system admin מגורים: תל-אביב תחביבים: עיצוב גראפי, כושר, סקווש |
שם: אופיר
גיל: 17 וחצי מגורים: קריות תחביבים: רכיבה על אופנועים, מחשב ולהיות עם החברה :) איך אפשר לתפוס אותי? ICQ- 364091 MSNM: Admin At serials.co.il |
שם: ניצן
גיל: 16 מגורים: עמק חפר תחביבים: רכיבה על אופניים, מחשבים, טרקטורונים ואופנועים איך אפשר לתפוס אותי: דרך החתימה שלי =) תמונה: מגיל 7 =) לחצו כאן -תודו שאני הכי חתיך בפורום. |
ציטוט:
|
שם: תומר
גיל: 20 תעסוקה: חייל (:[) מגורים: ליד חולון יצירת קשר: חתימה! |
ציטוט:
|
שם: אושר אלביליה
גיל : 16 וחצי מגורים: יבנה תחביבים: מחשבים בעיקר ,לצאת עם החברה מסיבות , וכדרוגל :) יצירת קשר: איסיקיו : 24261818 , מסנגר : elbilia1@hotmail.com |
שם : ניר אלל
גיל : 18 מגורים : אשקלון תחביבים : טלויזיה, מחשב, מסיבות ... יצירת קשר : אייסיקיו 224759 תמונה (בומבלה 2007) http://www.2send.us/uploads/641a278232.JPG |
שם: אמיר
גיל: 16+ מגורים: ת"א כפר שלםם תחביבים: מוזיקה ומחשבים:] איך אפשר לתפוס ת'י !?, אמ איסי 6012585 או באימייל, amirs91@gmail.com או בפון מי שצריך שיבקשD: תמונה: אממ הכי חדשה מפורים.. כאן |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ