הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אבקת חלבונים (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=41237)

nanadav 10-03-07 02:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי silverstone (פרסם 436220)
ככה בו אני יסביר לך אחי..

חלבונים זה לא טוב כי עם יוצא ואתה מפסיק לתקופה קצרה לעשות ספורט אז אתה מתחיל להשמין כמו שבחיים שלך אתה לא ידעתה.. זה יכול לפגוע בך במערכת החיסונית בדיוק כמו שזה יכול לעזור עם אתה עושה פעילו גופנית.
המשך יום נעים . SilverStonE

כמה שאתה צודק.

Bulldok 10-03-07 10:32

אני לא רוצה להתערב לך אבל תלמד משפט חכם
"אל תנסה להקדים את המאוחר" עם תתאמן נכון , ותאכל נכון כגון : טונות , ביצים, וכל מני דברים עם חלבונים אתה תתפתח אני מדבר מנסיון.

maor 10-03-07 11:08

טוב ויתרתי תודה למומחים..
עדיף טונה

MoshikB 10-03-07 11:24

עקרונית ניתן להשתמש באבקה ללא מרשם אך בהמלצה של מאמני כושר ואנשים מנוסים.
אני משתמש באבקה של חברת "ישראבודי" בהמלצת המאמן כושר שלי.
אני יכול להעיד על עצמי שבמשך תקופה של שלושה חודשים העלתי 9-10 קילו מסת שריר.
אך אל תטעו, לא די בלקיחת האבקה ("תוסף מזון") בלבד לצורך גדילת השריר אלה בהתמדה על תזונה נכונה ואימוני כושר סדירים.
המלצה אישית שלי תלכו לאנשים בעלי ניסיון\מדריכי כושר מוסמכים ותתיעצו איתם בכל הנושאים האלה מכיון שלקיחת תוסף מזון מיסוג האבקה רצוי רק במיקרים שמתקשים לעלות במסת הגוף והשריר.
בהצלחה :]

Panda 10-03-07 11:34

יש חנות אינטרנטית שנקראת "ישראבודי", אתה יכול לקנות שמה או במכון כושר ליד הבית.

לפי שאתה משתמש בזה כדי שתדע כמה דברים:
1. אם אתה לא מתאמן מסיבית במכון כושר, אל תיקח את זה, החלבונים יהפכו לשומן כי לא יהיה להם שימוש בגוף.
2. ברגע שתפסיק להתאמן, להתרעה קצת אפילו, אתה תראה שמסת השומן שלך מאד גדלה בגוף פתאום.
3. אני אוכל תפוח ירוק לפני האימון בשביל האנרגיה, ואחרי האימון אוכל סוג של דג/ממרח גבינה(בכמות יפה) וזה מספיק לי יופי,
תנסה גם אתה.

Virtual NET 10-03-07 12:00

אתם מתאמנים במכון כושר? אם כן, תשאלו את המאמן שלכם

אתה לא צריך שום מרשם לזה, אבקת חלבונים זה אוכל טהור
יש הרבה סוגים של אבקות, כאלה שכלולים בהם אנרגיה ועוד אחרים
אבקה היא לאנשים שלא אוכלים מספיק חלבונים ביום
אתה לא לוקח את האבקה במקום אוכל, להפך, זה תוסף מזון
האבקה היא לא איזו אבקת קסמים או תרופה כלשהי, זה אוכל טהור בלי שום מרכיב תרופתי

אם אתה לא מתאמן במכון כושר אלא בבית אל תיקח את האבקה בשום פנים ואופן, אתה רק תשמין, זה כמו לאכול אוכל כל היום ולא לעשות פעילות גופנית

urieluri93 10-03-07 12:06

זה לא טוב,גם משרד הביראות אומרים זאת, החומרים האלה פשוט מסריחים..

x-ray 10-03-07 12:19

הרבה ממה שכתבתם פשוט לא נכון,
כל עוד לוחקים את האבקת חלבונים בתקופה של אימונים זה יכול להועיל (כמובן שצריך לקחת בכמות הנכונה בהתאם לגובה ולמשקל).
אורי,סטרואידים זה כימיקלים שהורסים את הגוף,הם לא בונים את השריר אלא מאפשרים לו לעבוד לזמן גדול הרבה יותר (השריר לא יתעייף), הדבר הזה יכול לגרום לפגיעה בהמון חלקים של הגוף.

כל מי שאוכל טונה/ביצים ושות' שידע, 80 אחוז יוצא בצואה, ממה שנשאר לא הרבה זה חלבונים,צריך לאכול משהו כמו 11 ביצים וקופסת טונה גדולה אחרי כל אימון בשביל להשיג את האפקט של אבקת חלבונים.

מי שרזה,יכול לקחת אבקת חלבונים+פחמימות ולאט לאט לעבור לאבקת חלבונים נקייה.

מקווה שעזרתי למתלבטים :)

Panda 10-03-07 12:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי x-ray (פרסם 436392)
הרבה ממה שכתבתם פשוט לא נכון,
כל עוד לוחקים את האבקת חלבונים בתקופה של אימונים זה יכול להועיל (כמובן שצריך לקחת בכמות הנכונה בהתאם לגובה ולמשקל).
אורי,סטרואידים זה כימיקלים שהורסים את הגוף,הם לא בונים את השריר אלא מאפשרים לו לעבוד לזמן גדול הרבה יותר (השריר לא יתעייף), הדבר הזה יכול לגרום לפגיעה בהמון חלקים של הגוף.

כל מי שאוכל טונה/ביצים ושות' שידע, 80 אחוז יוצא בצואה, ממה שנשאר לא הרבה זה חלבונים,צריך לאכול משהו כמו 11 ביצים וקופסת טונה גדולה אחרי כל אימון בשביל להשיג את האפקט של אבקת חלבונים.

מי שרזה,יכול לקחת אבקת חלבונים+פחמימות ולאט לאט לעבור לאבקת חלבונים נקייה.

מקווה שעזרתי למתלבטים :)

אל תגיד את זה על כל סוגי הסטרואידים, יש גם סוגים אחרים המופקים מהכולסטרול, שהם סטרואידי מין- ז"א הורמוני מין.

x-ray 10-03-07 12:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עומר (פרסם 436401)
אל תגיד את זה על כל סוגי הסטרואידים, יש גם סוגים אחרים המופקים מהכולסטרול, שהם סטרואידי מין- ז"א הורמוני מין.

הסוג עליו מדובר באשכול הזה (קרי,לניפוח הגוף) הוא סוג לא בריא בעליל.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:21.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ