הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=20)
-   -   איך זה שחבילות אחסון יקרות יותר מחבילות ריסלר? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=41066)

Omer 09-03-07 19:20

אצלנו,
א. כל חשבון וחשבון באקטסרב מוגבל פר גודל מסד. (מצדי שיהיו 900000 מסדים, מסד מעל גודל מסוים לא יתאפשר ע"י המערכת - תלוי בהגבלת החשבון שלו)
ב. ריסלר מקבל תמיכה רק לבעיות שרת ותפעול - אירוח מקבל תמיכה על דברים נוספים - לפיכך, אירוח יותר יקר לנו מריסלר --> חשבון אירוח יהיה יותר יקר מריסלר.

אין סיבה לא להגביל את הלקוחות פר גודל מסד, אחרת יווצרו מצבים של לקוחות המשלמים 40-50 ש"ח לחודש ומחזיקים מסד של ג'יגה - ממש לא סביר.
לפיכך, קיים איזהשהו גודל פר חבילה (שמוצהר מראש כמובן בעת חתימת הלקוח על חוזה התקשורת איתנו) שניתן להגדילו ע"י תשלום נוסף - בהתאם לסוג האתר, כמות כניסות וכדומה - כל מקרה לגופו.

ע"פ זה, ריסלר יכול לעלות 100 ש"ח לחודש ולכלול 4GB שטח, ואיחסון יכול לעלות 100 ש"ח לחודש ולכלול 2GB. אין שום סיבה שהתמחור שלהם יהיה זהה, כי הדרישות של שני סוגי החשבונות האלה שונה בהרבה קטגוריות.

כמובן שכל הדברים האלו מוצהרים ומפורטים בהסכם התקשורת מול הלקוחות,
יום טוב

עומר,
ActServ.net

FreshServ.Net 10-03-07 00:31

ציטוט:

א. כל חשבון וחשבון באקטסרב מוגבל פר גודל מסד. (מצדי שיהיו 900000 מסדים, מסד מעל גודל מסוים לא יתאפשר ע"י המערכת - תלוי בהגבלת החשבון שלו)
אני מקווה שידוע לך שאפשרי לקחת מסד של 200 מגה ולחלקו ל20 מסדים של 10 מגה כן?

עדיין - יביא את אותו העומס...אפילו קצת יותר (עקב המעבר ממסד למסד כדי לחפש את הטבלה הנחוצה באותו הרגע).

המשך יום נעים.

sUP 10-03-07 03:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net (פרסם 436269)

עדיין - יביא את אותו העומס...אפילו קצת יותר (עקב המעבר ממסד למסד כדי לחפש את הטבלה הנחוצה באותו הרגע).

המשך יום נעים.

ומי המטומטם שיהיה מספיק משועמם בשביל לעשות כזה דבר?

RS324 11-03-07 01:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sUP (פרסם 436302)

תאמין לי שאם יש לך צורך
זה בכלל בכלל לא בעיה...

FreshServ.Net 11-03-07 07:33

ציטוט:

מי שרוצה להחזיר אתר גדול על השרת ואין לו כסף או לא רוצה לשלם לחבילה גדולה...

אגב, למשתמש עצמו זו לא בעיה (יש תוכנה מיוחדת שמפצלת ובין היתר אם אתה רוצה לדעת באיזה מסד נמצאת טבלה מסויימת אתה רושם את שם הטבלה והוא מוצא לך...

הקטע הוא שהשרת כשמישהו פונה אליו (נגיד רושם הודעה) הוא צריך לחפש את הטבלה הנכונה ואז לא רק שיש לו 200 מגה כללי של מסד אלא גם יש לו לעבור מסד מסד כדי למצוא את הטבלה הנכונה - הרבה עומס (כשרגיל ניתן לחפש ע"י בינארי/בועות - לא ממש נחוץ אבל אפשרי).

המשך יום נעים ושבוע טוב.

Omer 11-03-07 10:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net (פרסם 436269)

המשך יום נעים.

אז זהו, שלא.
לך תשווה קריאה וכתיבה למסד של 2GB (וכן, יש לנו גם כאלה) אל הפניה למסד מסויים ששוקל 100MB...
תאמין לי שהנושא הזה נחקר מספיק ושיש לנו מספיק ניסיון בנושא לפני שהסקנו מסקנות, אז אל תבקרו את השיטה הזאת - היא הרבה הרבה הרבה יותר יעילה.
משתמש עם כמה מסדים של 100MB, יצטרך תעבורה\שטח יותר גדולים, והחבילה שלו כבר תתאים את עצמה למחיר שזה יעלה. תאמין לי שאנחנו לא סתם זורקים דברים באוויר אלה יש ביסוס מאחורי כל פעולה שאנחנו עושים.
יום טוב

Vitalist 12-03-07 18:30

צודק לא הגיוני......
גם לי זה נורא מוזר......

Pro-Host.co.il 14-03-07 12:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shreder (פרסם 435565)
לבחור שמגביל את המסדים לריסלרים.
תסביר לי מה זה הביזיון הזה? מה זה השטות הזאת?
רק חברה סוג ב' בארץ יכולה לעשות כזה דבר.

אתה מודיע גם לריסלרים שלך שזה המצב? לא נראה לי...אתה פשוט מקווה שהם לא יגיעו לגודל של המסד שמוגבל.
איך בעל חשבון ריסלר שיש לו חברת אחסון יסביר ללקוח שלו שהוא פתאום מקבל שגיאות כי המסד שלו מוגבל?!

סוג ב'??
חח זה נראה לך הגיוני שלקוח שמשלם 30 שקל ישתמש ב 80 אחוז ממשאבי השרת?

|Stare| יותר מידי ילדים נכנסו לשוק ההוסטינג בארץ..

KilleR 14-03-07 18:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pro-Host.co.il (פרסם 438646)
סוג ב'??
חח זה נראה לך הגיוני שלקוח שמשלם 30 שקל ישתמש ב 80 אחוז ממשאבי השרת?

|Stare| יותר מידי ילדים נכנסו לשוק ההוסטינג בארץ..

אתה ממש צודק 100%.

מעל הראש 26-03-07 11:50

גם אני אף פעם לא הבנתי את זה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:32.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ