![]() |
אצלנו,
א. כל חשבון וחשבון באקטסרב מוגבל פר גודל מסד. (מצדי שיהיו 900000 מסדים, מסד מעל גודל מסוים לא יתאפשר ע"י המערכת - תלוי בהגבלת החשבון שלו) ב. ריסלר מקבל תמיכה רק לבעיות שרת ותפעול - אירוח מקבל תמיכה על דברים נוספים - לפיכך, אירוח יותר יקר לנו מריסלר --> חשבון אירוח יהיה יותר יקר מריסלר. אין סיבה לא להגביל את הלקוחות פר גודל מסד, אחרת יווצרו מצבים של לקוחות המשלמים 40-50 ש"ח לחודש ומחזיקים מסד של ג'יגה - ממש לא סביר. לפיכך, קיים איזהשהו גודל פר חבילה (שמוצהר מראש כמובן בעת חתימת הלקוח על חוזה התקשורת איתנו) שניתן להגדילו ע"י תשלום נוסף - בהתאם לסוג האתר, כמות כניסות וכדומה - כל מקרה לגופו. ע"פ זה, ריסלר יכול לעלות 100 ש"ח לחודש ולכלול 4GB שטח, ואיחסון יכול לעלות 100 ש"ח לחודש ולכלול 2GB. אין שום סיבה שהתמחור שלהם יהיה זהה, כי הדרישות של שני סוגי החשבונות האלה שונה בהרבה קטגוריות. כמובן שכל הדברים האלו מוצהרים ומפורטים בהסכם התקשורת מול הלקוחות, יום טוב עומר, ActServ.net |
ציטוט:
עדיין - יביא את אותו העומס...אפילו קצת יותר (עקב המעבר ממסד למסד כדי לחפש את הטבלה הנחוצה באותו הרגע). המשך יום נעים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה בכלל בכלל לא בעיה... |
ציטוט:
אגב, למשתמש עצמו זו לא בעיה (יש תוכנה מיוחדת שמפצלת ובין היתר אם אתה רוצה לדעת באיזה מסד נמצאת טבלה מסויימת אתה רושם את שם הטבלה והוא מוצא לך... הקטע הוא שהשרת כשמישהו פונה אליו (נגיד רושם הודעה) הוא צריך לחפש את הטבלה הנכונה ואז לא רק שיש לו 200 מגה כללי של מסד אלא גם יש לו לעבור מסד מסד כדי למצוא את הטבלה הנכונה - הרבה עומס (כשרגיל ניתן לחפש ע"י בינארי/בועות - לא ממש נחוץ אבל אפשרי). המשך יום נעים ושבוע טוב. |
ציטוט:
לך תשווה קריאה וכתיבה למסד של 2GB (וכן, יש לנו גם כאלה) אל הפניה למסד מסויים ששוקל 100MB... תאמין לי שהנושא הזה נחקר מספיק ושיש לנו מספיק ניסיון בנושא לפני שהסקנו מסקנות, אז אל תבקרו את השיטה הזאת - היא הרבה הרבה הרבה יותר יעילה. משתמש עם כמה מסדים של 100MB, יצטרך תעבורה\שטח יותר גדולים, והחבילה שלו כבר תתאים את עצמה למחיר שזה יעלה. תאמין לי שאנחנו לא סתם זורקים דברים באוויר אלה יש ביסוס מאחורי כל פעולה שאנחנו עושים. יום טוב |
צודק לא הגיוני......
גם לי זה נורא מוזר...... |
ציטוט:
חח זה נראה לך הגיוני שלקוח שמשלם 30 שקל ישתמש ב 80 אחוז ממשאבי השרת? |Stare| יותר מידי ילדים נכנסו לשוק ההוסטינג בארץ.. |
ציטוט:
|
גם אני אף פעם לא הבנתי את זה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ