![]() |
ציטוט:
בכל מה שקשור ל PHP -- התוכנה ZEND לוקחת ובגדול..... החברה בונה את המנוע של ה PHP ....אז למה נראה לכם שחברה אחרת תצליח לעשות עורך יותר טוב ממנה לתוכנה שהיא בונה ? |
NotePad הפשוט הרגיל והנוח (בישבילי)
|
ניסיתי את zend וראיתי שאין בו משהוא מיוחד לפי דעתי עדיין dreamaver יותר טוב בהרבה
|
PHP Designer 2007 - Professional
הורדתי ממש לא מזמן... לפני איזה שבועיים. תוכנה ממש נוחה... לפני זה השתמשתי ב ZEND גם תוכנה מעולה אך היו לי בעיות עם קידוד של הקבצים. |
NOTEPAD
רק אם לא היה BOM שעושים UTF היה יותר טוב :) מישהו צריך להוציא איזה טלאי לזה חח |
ציטוט:
כל אחד ואיך שהוא רגיל כשהתחלתי ZEND עוד לא שיווקו משהו רציני והתרגלתי לNOTEPAD לא צריך השלמת פקודות, אם אתה מכיר את השפה אתה לא צריך את זה ניסיתי את ZEND, לי אישית לא נוח |
לא יהיה פאצ' כי זה תוכנה ישנה, ואף אחד לא ישקיע בה עכשיו כשיש פתרונות כ"כ נוחים..
אגב, רותם, גם אני הבנתי שאתה מדבר על DW בהתחלה O_O |
ציטוט:
יש את זה בdreamweaver בHTML, זה נוח מאוד, סוגר את התג האחרון שפתחת רק כשאתה מגיש </ זה נוח כשיש לך את התפריט לבחירת הפקודה שאתה רוצה לכתוב ופשוט לחסוך כתיבה. הבנתי שzend טוב, אני יעמיק בו, צריך שיהיה לי נוח לערוך קבצים שנמצאים בשרת ביתי ושרת מרוחק. |
ציטוט:
ציטוט:
ככה שכשאני קורא לפונקציה עם 12 ARGS ואני לא זוכר אותם אז ה ZEND זוכר אותם בשבילי ציטוט:
ציטוט:
שחוסך המון אבל המון המון זמן. |
מה הדיבאגר הזה בכלל? לא השתמשתי בזה בכלל =|
אגב, מה שציינת לUnknown באמת נכון, חוסך המון כתיבה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ