![]() |
ציטוט:
|
אתה צריך לשפר את החלק של העיצוב והתוכן חוץ מזה הכול בסדר
|
אני מצטער להגיד לך, אך לפני זמן מה, אחד האנשים שאני מדבר איתו באופן שוטף במסן, הראה לי את האתר שיש בוא הרבה אפשרויות הזרקת SQL, תעשה טובה, תאבטח את האתר קודם בבקשההה
|
ציטוט:
תראה לי. |
מה לגבי :
PHP קוד:
PHP קוד:
http://haguy.biz/l ויש שם MARQUEE דבר שיצא מהתקן ממזמן כל האתר שלך לא תיקני אהבתי את החלק שלך של המדריך של PHP רק חבל שאתה מושך את הנתונים מ PHP.NET ואת העמודים שלא מתוגרמים לעברית שם בלי להתבלבל אתה כותב : קוד:
- חלק קטן מהפונקציות לא מתורגם מכיוון שאין באפשרותנו לתרגם מספר כה רב של פונקציות וזה תגובה ממתכנת שכבר כ 7 שנים בעסק ומבין עניין... |
ציטוט:
ב.אני אכן תירגמתי חלק מהפונקציות והשארתי את הזכויות של Php.net אז מה הבעיות? ובהקשר לIFRAME..בעיצוב הזה זאת הדרך היחידה,כלומר-אם אני עושה את זה בלי IFRAME זה יוצר בעיות. |
אם אתה תרגמת אז תן לי בבקשה פונקציה אחת שאתה תירגמת ושלא מופיעה מתורגמת ב PHP.NET
|
ציטוט:
|
מכיר אותו.
מומלץ! אחלה בנאדם! |
ציטוט:
הפיסוק שלך לא טוב ולא נכון, למה אתה לא מקבל את הביקורת הזאת, סתכל: ציטוט:
אל תגיד שאנשים לא מבינים כי אתה כותב כל מיני שילובים של מונחים מעולם המחשבים. את המשפט של הפלטפורמות כבר הספקת לשנות אני רואה, את הערה הזאת קבלת, הא? תשנה עוד, יש לך מספיק... אם אתה רוצה אני אתן לך דוגמאות נוספות לתיקון. רוצה הערה באמת בונה? זה לא פורטפוליו. זה אתר מסחרי שלועג לגולשים שלו ומנסה לעשות כסף על אנשים שלא מבינים כלום ותמימים ברמות מטורפות. פורטפוליו אמור לתת מידע עליך, מספר עבודות מובחרות ודרך יצירת קשר (ולא כתובת מדויקת, מספר טלפון ומספר חשבון בנק! זאת אבטחת מידע?!). תוריד את האתר, תדפדף בתיקי עבודות של מתכנתים ואז תבנה את שלך. מהתחלה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ