![]() |
זה לא Framework,
כל הכבוד על היוזמה והכל, אבל זה לא פריימוורק, גם לי יש כזה סקריפט שהכנתי על השרת. ואני בטח לא קורא לזה פריימוורק.. זה כמו שתגיד שהתוסף של PEAR זה פריימוורק.. |
ציטוט:
או בצורה נורמאלית של OPP. בנוסף זה קלאס מאד מאד בסיסי שלא עושה הרבה, לא מייעל ולא מקצר שום דרך ובנוסף הוא לא OPP אמיתי אני לא רואה שם שום CONSTRACT ו DISTRACT וגם לא הצרות על סוגי משתנים ופונקציות. |
אני יודע שזה מאוד בסיסי, זה הקטע!
ו Framework זו סביבת עבודה, אוסף של קודים. תסתכלו במה שהביאו ב WIKI. |
וממתי ויקיפדיה זה מקור אמין?
חוץ מזה שאי אפשר להבין משמה שזה פריימוורק.. פריימוורק זאת סביבת עבודה, לא רק תקשורת בין מסד לדף דינאמי.. |
מזה משנה ההגדרה,
הוא הביא CLASS חמוד למתחילים בPHP בהתקשרות למסד-נתנוים. כל הכבוד לו המשך יום נעים |
אני לא מבין למה יש פה לכל אחד טענות..
הוא הכין את זה בשבילכם, ועוד אתם מתלוננים ומתווכחים על כל דבר.. \: נחמד. תודה. |
ציטוט:
עומרי, Framework הוא סביבת עבודה, אוסף של קודים בתוך פונקציה/מחלקה אחת. ה Framework הספציפי הזה הוא ל MySQL, יכול להיות עוד הרבה סוגים של Frameworks. |
אם התכוונת אלי, אז א. אני עומר
וב, אני לא מבין מה אתה נעלב? בגלל שאני אומר לך שאתה לא מגדיר טוב את מה שעשית? אמרתי לך, כל הכבוד על היוזמה, אבל ההגדרה לא נכונה.. |
ציטוט:
טוב אל תקרא לזה Framework.. האמת שזה לא כ"כ משנה. לא ממש אכפת לי איך תקראו לזה,, העיקר שתשתמשו / תלמדו מזה / בזה. |
ציטוט:
בכל מקרה נחמד מצידך לפרסם, את הDB CLASS שלי לא הייתי מפרסם פה.. ו.. זה מתחיל להישמע כמו ארץ נהדרת: עומר! לא עומרי >< |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ