![]() |
ציטוט:
דרור סתם מאיים...הוא לא דקר אף אחד בחיים שלו חוץ מנמלה עם מקל ארטיק |
וואלה הילד הזה מעצבן אותי
מה הוא משחקתה שדקרו אותו הסמרטוט הזה יאללהה ני אוכל עליו תסביכים אלעק אחד המסוכנים ברמת גןן... רמת גן אולי כי יש פלצנים.. ואתה במקום לפחד תגיד לו סבבה תבוא ותדקור. ועוד הוא בא לבצפר שלךך יש חברים הכל. שבור לו תראש. :] |
גם לי קרה עם דרור מקרה כזה פחות או יותר,
הוא הציע את עצמו כתומך שרתי משחק, והראה לי כמה ביקורות עליו, הוא קיבל גישה לשרת, הריץ שרת משחק אחד בלבד, רק בשבילו, לאחר שהוא נדרש להריץ 2 שרתים, ובנוסף הריץ לי BNC על השרת. לא מציע להתעסק עם הבן אדם. |
צריך להעיף אותו ומהר מכל הפורום הזה ובכלל,לא להתעסק לא איתו ולא עם השותף שלו.
בושה לפורום מקצועי שכזה ילד עלוב וחסר חיים שמרמה ועושה שטויוות. בושה! |
ציטוט:
אחי איפו אתה לומד איפו זה התיכון שלך באיזו עיר? |
לאחר קריאת האשכול, צחקתי ללא הרף . אנשים הולכים עם העדר ולא מחכים לתגובה רשמית של האדם עליו כתובה הביקורת . פשוט בושה שיש כזו אפשרות בכלל .
אוקי..איפה נתחיל ? יום בהיר אחד אני קם בסבבה מקבל הודעה במירק מאדם בשם dipX (דור) והוא מבקש בהודעה שאעזור לו לפתוח קהילת גאטרים למשחק קאונטר סטרייק סורס . נענתי בחיוב ואמרתי לו דור על-מנת להיות רציניים צריכים אתר..הוא אמר שיש לו חבר מתכנת שיתכנת לנו בתמורה לפרסומת של גוגל..נענתי בחיוב והתחלנו לרוץ . בהתחלה כמובן קיבלתי התחייבות מצד דור והמתכנת שיהיה מערכת כתבות יחודית, סקר, חיבור לפורומים מהאתר (הודעות אחרונות), עמוד שבו יוצגו השרתים ועוד מספר רב של הבטחות שלא בוצעו לעולם . אמרתי להם שאין לי כח לריבים מיותרים ושנרוץ עם האתר איך שהוא : מערכת כתבות מוכנה, מערכת ניתור שרתי משחק מוכנה - וזהו ! כל ההבטחות היו לשווא . סגרתי עם עידו המתכנת על 300 שקלים תגמול לעבודה החלקית הזריזה וכך היה . היה מתוכנן לי בפלא' על התראה למחר בבוקר להפקיד 300 שקלים בבנק לעידו, אך כמובן שהכל מזמן שונה . הפרסומות היו אמורות להיות בצד למטה, אך היום עידו ודור מחליטים שיהיו באמצע האתרים ויפריעו לכל הגולשים במהלך קריאת הכתבות וכו' . משהו שממש העלה לי את הסעיף ! שדור השותף שלי מעדיף משהו שיהיה נגד האתר ! חוסר מקצועיות מוחלטת . בכל - מקרה , אמרתי להם שאין סיכוי שיהיה באמצע האתר ושאני מוכן בצד למעלה . אמרו לי לא ולא ולקחו את הגישות . מחקו את כל התוכן שכתבים עבדו עליו וקיבלו עליו כסף ! ללא התראה מראש וללא אזהרה פשוט לקחו את הכל ונעלמו . בטוב ליבי נתתי לדור (החבר של עידו מהתחלת ההודעה), גישת SSH להרצת שרת משחק למה שהוא ביקש, קניתי בשבילו שרת ונטרילו (40 שקלים), נתתי לו גישות להכל - אך הוא איכזב . האיומים שלי יבוצעו, אל תדאגו לזה..מי שגר ברמת גן יכול לקרוא במקומון מלפני כמה חודשים על מכות שאני הייתי מעורב בהם, וכן, זה מוציא אותי גבר להבדיל מפריקים של מחשבים שבונים אתרים בPHP כמו ילדים מסכנים . וואלה תיכון אלון ברעננה כל שבועיים יש לבית ספר שלי משחק נגדם בכדורסל/כדורגל..הם ישלמו את המחיר בין אם ילשינו למשטרה הם לא יתפסו אותי, בשביל זה בראו את הדודים והחברים מהשכונה . אז, שתיהיו בעניין שכל מי שליכלך עלי פה לא הציע הוכחות, לדוגמא KRER, 300$ ? הלוואי עלי נשמה . עריכה : לגבי נדב מסייף-הוסט - מי נראה לך קיבל גישת SSH להריץ את השרתי משחק? דור ! אמרתי לו להריץ רק את השרת משחק שלו ואת שלך והוא התקין 16 שחקנים במקום 12 שחקנים בשביל עצמו ובשבילך הריץ והפיל כל דקה ובנסוף הריץ לעצמו BNC, כך שאני נקי מאשמה ללא ספק ! |
ציטוט:
עם הוא לא מפחד זה כבר משהו אחר |טוויסט| |
ציטוט:
שיכנסו לעמידר איך הולך המוטו של שכונות העוני ? "נכנס חי יוצא מת" . |
מפחד????? מאחורי המקלדת "העבריינים" שמשחקים אותה ערסים קטנים ודוקרים הם בעצם ילדים בגיל ה13-15 ילדי מחשב שמנים,חננים ובכלל,בחיים לא ראו חיים חוץ מממחשב.
בקיצור,שיפסיק לאיים על משתמשים פה ושיפסיק לעשות פוזות,כי הוא ראה פעם בחיים שלו סכין אני מנייאק. כל אחד מאחורי מחשב משחק אותה עבריין אבל שיבואו במציאות ונראה אחד אחד פה מה הוא שווה. לדבר גם אני יודע. |
תגובה מוזרה שקיבלתי פתאום מדרור:
ד דר דרו דרור מאומן http://www.hosts.co.il/forums/showth...t=37673&page=2 אל תלכלך NaNaDaV עלייך רשמו את הביקורת? אתה קיבלת גישות? אתה הרצת לעצמך שרת של 16 שחקנים + לא הרצת לי את השרת + הרצת BNC? נכון? כי לא הבנתי כלום ממה שרשמת... ד דר דרו דרור מאומן תקרא את התגובה שלי. זה היה דור, חבר של עידו מהכיתה הכל הוא הריץ עם עוד חברה שנתתי לו SSH שלה הוא דפק לי את העסקה NaNaDaV זה לא משנה לי, אתה זה שהציע את עצמו כתומך שרתי משחק, לא דור הזה... זה ממש לא מעניין אותי. ד דר דרו דרור מאומן סבבה על הזין שלי אתה וכל הוסטס..תכניס שם את ההודעה גם..שתיהיה בעניין שמספיק לי הכסף שאני מכניס מלגנוב פלאפונים האינטרנט זה תחביב |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ