הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   אתר רווחי (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=37284)

ראשן 03-01-07 17:11

אוקי-דוקי,

-פתח אתר עם תוכן מועט ומקצועי ביותר כדי שהלקוחות האפשריים יוכלו להתרשם.
-צור ניוזלטר באתר שישלח אחת לחודש מייל עם כתבה מקצועית, תוכל לקחת על כך כסף לדוגמא 5 שקלים להרשמה ומקבלים כל חודש.
-תן אפשרות לרכישה בsms, פאייפאל וסליקה.
-אם אתה מפחד שישלחו לחברים, תן בקניה שדה לאימייל, אחר כך תן אופציה להורדת תוכנה שתיבנה והיא תכיל את כל הכתבות שלכם בצורה יפה מאוד ומעוצבת בתוכנה ואפשר לשלב כל מיני פיצ'רים בתוכנה שיהפכו אותה ליותר טובה. תעשה שהיא תהיה מחוברת לרשת וכל כתבה חדשה תתוסף שם מידית.
-אם אתה רוצה שיתחברו רק ממחשב אחד (זה לא יהיה יתרון גדול) אז כאשר אתה שולח את האימייל תעשה את זה עם הורדה ספציפית שלאחר ההתקנה על המחשב תשלח נתונים מסוימים על המחשב למאגרים שלכם (בלי לחדור לפרטיות פשוט פעם שמעתי שיש מאפיינים שניתן לשמור וכך למנוע כפיליות של התקנה וכ'ו) ותעשה שיהיה ניתן להוריד אותה ולהתקין שוב רק למחשב הזה.
-אתה יכול במאמרים בחינם שבאתרך לשים פרסומות אדסנס ולהרוויח עוד קצת מהצד.
בהצלחה :)

Dr.Bug 03-01-07 17:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ראשן (פרסם 399656)
אוקי-דוקי,

-פתח אתר עם תוכן מועט ומקצועי ביותר כדי שהלקוחות האפשריים יוכלו להתרשם.
-צור ניוזלטר באתר שישלח אחת לחודש מייל עם כתבה מקצועית, תוכל לקחת על כך כסף לדוגמא 5 שקלים להרשמה ומקבלים כל חודש.
-תן אפשרות לרכישה בsms, פאייפאל וסליקה.
-אם אתה מפחד שישלחו לחברים, תן בקניה שדה לאימייל, אחר כך תן אופציה להורדת תוכנה שתיבנה והיא תכיל את כל הכתבות שלכם בצורה יפה מאוד ומעוצבת בתוכנה ואפשר לשלב כל מיני פיצ'רים בתוכנה שיהפכו אותה ליותר טובה. תעשה שהיא תהיה מחוברת לרשת וכל כתבה חדשה תתוסף שם מידית.
-אם אתה רוצה שיתחברו רק ממחשב אחד (זה לא יהיה יתרון גדול) אז כאשר אתה שולח את האימייל תעשה את זה עם הורדה ספציפית שלאחר ההתקנה על המחשב תשלח נתונים מסוימים על המחשב למאגרים שלכם (בלי לחדור לפרטיות פשוט פעם שמעתי שיש מאפיינים שניתן לשמור וכך למנוע כפיליות של התקנה וכ'ו) ותעשה שיהיה ניתן להוריד אותה ולהתקין שוב רק למחשב הזה.
-אתה יכול במאמרים בחינם שבאתרך לשים פרסומות אדסנס ולהרוויח עוד קצת מהצד.
בהצלחה :)

וואי תודה, בינתיים דיי וויתרנו על ה-sms כי אנחנו לא חושבים שזה יהיה ריווחי, מה שכן נתת לי רעיון זה עם האימייל, וואי תודה אחי...

A1ex 03-01-07 20:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dr.Bug (פרסם 399661)
וואי תודה, בינתיים דיי וויתרנו על ה-sms כי אנחנו לא חושבים שזה יהיה ריווחי, מה שכן נתת לי רעיון זה עם האימייל, וואי תודה אחי...

דווקא הרעיון עם האימייל לא חכם במיוחד
נתחיל מזה שאם זה יהיה בתשלום כמעט אף אחד לא ירשם
ואפילו אם זה יהיה בחינם אל תצפה לכל כך הרבה רשומים,לא סתם בכל אתר מנסים לגייס כמה שיותר רשומים לניוזלטר ועושים את זה ללא תשלום.

Dr.Bug 04-01-07 11:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A1ex (פרסם 399813)
דווקא הרעיון עם האימייל לא חכם במיוחד
נתחיל מזה שאם זה יהיה בתשלום כמעט אף אחד לא ירשם
ואפילו אם זה יהיה בחינם אל תצפה לכל כך הרבה רשומים,לא סתם בכל אתר מנסים לגייס כמה שיותר רשומים לניוזלטר ועושים את זה ללא תשלום.

נדבר אחריי שהאתר ייצא אוקיי ? 8-)

הכומר 04-01-07 16:00

יודעים למה בניוזלטרים נותנים את זה "בחינם" כי הם אוספים אימיילים אם יש לך רשימה של מעל ל2000-3000 שקל אפשר להרוויח המון המון כסף! זה שאתם מקבלים דואר זבל וישר מוחקים זה לא אומר שאי אפשר למכור את זה הרשימה לחברת פירסום של דואר זבל ולקבל כסף, תחשבו על זה :D
אם תרצו ספר שמסביר בצורה מאוד טובה על עניין האימיילים תגידו לי אני אפנה אותכם[בחינם לא לדאוג]

satan 04-01-07 18:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי הכומר (פרסם 400185)
יודעים למה בניוזלטרים נותנים את זה "בחינם" כי הם אוספים אימיילים אם יש לך רשימה של מעל ל2000-3000 שקל אפשר להרוויח המון המון כסף! זה שאתם מקבלים דואר זבל וישר מוחקים זה לא אומר שאי אפשר למכור את זה הרשימה לחברת פירסום של דואר זבל ולקבל כסף, תחשבו על זה :D
אם תרצו ספר שמסביר בצורה מאוד טובה על עניין האימיילים תגידו לי אני אפנה אותכם[בחינם לא לדאוג]

זה שימוש לא חוקי! עד כמה שידוע לי... וגם אם כן אז אתה חייב לציין בפני הגולש בעת ההרשמה שאתה אולי תעביר את האימייל שלו לגורמים נוספים.

הכומר 04-01-07 18:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 400268)
זה שימוש לא חוקי! עד כמה שידוע לי... וגם אם כן אז אתה חייב לציין בפני הגולש בעת ההרשמה שאתה אולי תעביר את האימייל שלו לגורמים נוספים.

ברור שמציינים, העניין הוא שזה נמצא בתקנון שאף אחד לא קורא ככה שזה חוקי רק קצת מסריח.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:27.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ