![]() |
אני עם .NET בערך 3 שנים. עם טכנולוגיות מיקרוסופט, אני כבר בערך6 שנים. ולא, אני עדיין לא יודע הכל. אני כל הזמן מגלה דברים חדשים. מובן, שזה קשור גם ל WinApp, ASP.NET, Mobile, Windows SDK ושאר טכנולוגיות מיקרוסופט. כל הזמן גם דברים מתחדשים, נוספים דברים חדשים.
את הסינטקס של C# למדתי בזמן קצר, אפילו פחות משבוע יכול להיות. סינטקס זאת אף פעם לא בעייה ללמוד. |
מאתרים
ותוך חודש HTML * הכל! ותוך חמש חודש PHP |
ציטוט:
שלך לי בבקשה את המסנג'ר שלך בה"פ אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות על " טכנולוגיית מיקרוסופט "... |
אני לא בדיוק למדתי HTML, שהייתי בכיתה ג-ה הכנתי אתרים לעצמי בשפה הזאת וכל פעם למדתי
משהו חדש, PHP את הבסיס לקח לי ללמוד כשבוע וחצי, חרשתי וניסיתי. ו-vb.net למדתי במשך שבועיים בקורס. ב-PHP ו-vb.net למדתי את הבסיס בלבד, ז"א שאני יודע בעיקרון איך עובדת השפה, אני ירחיב על זה בהמשך. סה"כ תהליך הלמידה של שפה מסוימת הוא עצום, אתה יכול ללמוד כמה שנים ולא להכיר הכל, אבל את השפה עצמה, אם אתה שקדן, אתה מסוגל ללמוד בשבועיים, אני מדבר על הבסיס כמובן. אחרי שלמדת את הבסיס אתה תראה שתתחיל לחפש פקודות ופונקציות שונות בשפה, זה התהליך שאני מעדיף לקרוא לו "הרחבה", כי מעמיקים את הידע בשפה. HBK - הצעה שלי, אל תזלזל באנשים. |
תפסיקו לזיין בשכל !!!!
את הסינטקס אפשר ללמוד בתוך יום אבל להגיד שלמדתם את כל PHP תוך 5 חודש ? מספיק עם השטויות... אני 6 שנים כבר עובד עם PHP ואני לא יודע הכל וכמעט כל יום אני לומד דברים חדשים אז פשוט מספיק ולבן אדם שטען שהוא יודע PHP מלימוד של 5 חודש בלבד... אני מזמין לעשות אותך מבחן...וגם היום אחרי הרבה יותר זמן שאתה "מתכנת" אני לא בטוח שאתה תעבור רוצה לראות למה אני מתכוןן ? זאת רשימה מאד כללית של הנושאים להסמכה ב ZEND עבור מתכנתים : http://www.zend.com/education/zend_p..._certification http://www.zend.com/education/zend_p...xam_objectives בכמה אתם חושבים שתעברו את המבחן הזה ? אחרי 5 חודש ? וגם אחרי שנה וחצי ? אני אומר לכם...אתם לא !! מספיק עם השטויות... |
קשה לי להגיד כמה זמן לקח לי ללמוד את השפות שאני יודע,
הקטע כמו שאתם שמים לב, זה שאחרי שאתם מבינים תכנות, ללמוד שפות חדשות זה לא בעיה, רק צריך לעבור על הSyntax, ולהבין את סגנון התכנות, אני יכול לתת דוגמה אחת, שהייתי צריך פייתון למשהו לפני שנה בערך, ביום אחד למדתי איך להתעסק איתה, והרמתי בוט IRC בפייתון, שמגיב לפקודות ומריץ דברים על המחשב שהוא נמצא עליו ( אתם יכולים לנחש מה הייתה המטרה של אותו בוט ;) ) |
לא אמרתי את כל הPHP
אלה רק את הבסיס |
אני כבר מכיר את PHP למעלה מחצי שנה ומתעסק איתה, כמעט שנה. לא מסוגל להגיד שאני יודע, אני לומד המון כל יום וכל מערכת שלי.
|
את הבסיס שלי למדי משלושה ספרים של qbasic בכיתה ג' :P
אני זוכר שאחרי חודש כבר כתבתי משחק נחמד של טנקים אני מעריך שאחרי חצי שנה כבר שלטתי בשפה |
ציטוט:
צודק תמיד יש מה ללמוד... אין מצב שמישהו יודע פה הכל.. ואני אחד שלומד דברים מהר בשבוע הראשון שהתחלתי ללמוד PHP בניתי מערכת שיש פה כאלה שאחרי חצי שנה לימוד לא מצליחים... ככה זה בעולם תמיד יש משהו חדש ואם אין אז מפתחים... ואין אפשר להספיק ללמוד הכל ברמה גבוהה.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ