הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   יתרונות בכתיבת קוד תקני (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=36461)

WebProject 20-12-06 10:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Udi (פרסם 391378)
אז,
כתבתי height נכון, עם גרשיים לפני הערך...

פשוט מה שנשאר לי לעשות זה ליצור מחלקה בCSS לכל תא עם התכונות שלו? :S

אגב, אם כבר להתאים לFF, אבל כשאתה מתאים לFF אתה רואה בעיות עם הIE...ואז מתחיל הכאב ראש.

טוב, תודה רבה לכם חבר'ה.

טעות.

כשהקוד שלך יהיה תקין לגמרי, אז הוא כבר אוטומטית יתאים לשני הדפדפנים (אלא אם כן אתה עושה שימוש בקודים שההשפעה שלהם שונה בשני הדפדפנים, הרי כל אחד מהם מנתח חלק מן הקודים בצורה שונה.)

ibmod 20-12-06 10:31

אני לא יודע מה הבעיה אם HTML רגיל ולא תיקני למשל האתר שלי והוא פועל בשלוש דפדפנים שבדקתי
FF,IE,avant

Udi 20-12-06 10:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WebProject (פרסם 391391)
טעות.

כשהקוד שלך יהיה תקין לגמרי, אז הוא כבר אוטומטית יתאים לשני הדפדפנים (אלא אם כן אתה עושה שימוש בקודים שההשפעה שלהם שונה בשני הדפדפנים, הרי כל אחד מהם מנתח חלק מן הקודים בצורה שונה.)

מהניסיון שלי יש הרבה דפיקות בין שני הדפדפנים.

אבל לא משנה..

הקוד הספציפי עכשיו, עובד טוב בFF ו-IE..
אבל לא משנה..נלך על התקני..

אז מה לעשות? להגדיר הכל בCSS?

medhopz 21-12-06 23:08

יש הבדל גדול בין 2 הדפדפנים...במיוחד באזור הפלאש

Tomer 21-12-06 23:16

אגב, שאתם מתאימים אתר ל Firefox / Internet Explorer, אתם שוכחים דפדפן חשוב - Safari, שפעיל על מערכות Mac

WebProject 22-12-06 09:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Udi (פרסם 391408)
מהניסיון שלי יש הרבה דפיקות בין שני הדפדפנים.

אבל לא משנה..

הקוד הספציפי עכשיו, עובד טוב בFF ו-IE..
אבל לא משנה..נלך על התקני..

אז מה לעשות? להגדיר הכל בCSS?

לך לאתר WebMaster, יש שם מדריך שלם לכתיבת קוד תקני, לך לפי זה ולא יהיו לך בעיות.

בהצלחה.

tnadav 22-12-06 11:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 392493)
אגב, שאתם מתאימים אתר ל Firefox / Internet Explorer, אתם שוכחים דפדפן חשוב - Safari, שפעיל על מערכות Mac

ב- Mac יש פיירפוקס, והוא יותר פופולארי לא?

הכומר 22-12-06 18:23

אוקי, בהקשר של קידום אתרים זה משפיע[ אבל קצת] תלוי על איזה מילים אתה מתכוון להתחרות בשביל "המלים הגבוהות"אתה צריך שכל האתר יהיה תקין כי כמה שיותר נקודות אצל גוגל ככה המיקום שלך יהיה גבוהה יותר, אני מכיר הרבה מקדמי אתרים שלא ממש מקפידים על תקינות באתרים והם במקומות גבוהים, אני אישית יותר אוהב להשתמש בCSS כי אני עובד עם DIVים ויותר קל לי ככה גם יותר מהרגל.

עריכה:
אני משתמש בFF כי עם הקוד שלך תיקני הוא יעבוד בFF בצורה מושלמת אבל בIE כמעט תמיד יש כל מיני באגים אז יש כל מיני "טריקים" שמשתמשים בIE כדי שהקוד יהיה כמו FF יש מספיק אם תחפש בגוגל.

-בן.

Eli-Hai 22-12-06 20:56

XHTML תקני לא מקבל height, לא קשור לאיך כתבת או מה הערך שלו, הערך הזה פשוט נחשב ללא תקין. הפתרון הוא להשתמש ב-CSS, כמו שדניאל אמר מעלי,
קוד:

<div width="100%" style="height: 90px;">
תכנתתי 2 או 3 אתרים, אף פעם לא היו לי בעיות מוגזמות עם ההתאמה בין Internet Explorer ל-Mozilla Firefox, רק פשוט שאי אפשר לתת margin, padding ל-table,td,tr ב-Internet Explorer, זה פשוט לא מופיע.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:27.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ