![]() |
אני אלך נגד הזרם ואגיד שזה עיצוב לא מקצועי בכלל. סיבות:
- צבעים לא משתלבים, הכחול והשחור עוד איכשהו נגיד אבל יש כמה גוונים של כחול שפשוט לא הולכים ביחד - הקווים בבאר העליון לא חלקים - מיקום הכותרת של המפרט והלקוחות (זה שכתבת "שיהיה שונה ומעניין" לא ממש מתרץ את זה, לא סתם 99.99 מהאתרים לא משכיבים את הטקסט בקרקע) וגם התפריט לא מיושר לאמצע - תיבות בגדלים לא שונים, אין גבול אחיד - רווחים לא תואמים בין הקופסאות (שהם די משעממות, למה צבע אחיד?) - חוסר תאימות בין הקווים והתבנית הלא אחידה של האתר בהצלחה עם השיפורים (אם תעשה) ובכלל |
השני הכי יפה.
|
ציטוט:
|
תודה רבה כולם!
ו.. ציטוט:
אתה אומר שזה בסדר, לא בסדר, לא ממש הבנתי. מיקום הכותרות לפי דעתי טוב, אם הייתי שם את זה באמצע הייתם בטח אומרים שזה כמו של מישהו אחר, עדיף ככה, שונה וטוב לפי דעתי. רווחים לא תואמים בקופסאות, שמתי לב לזה אחרי שפירסמתי, ולא היה לי כח לערוך 4 PSD's |מסמיק| |
ציטוט:
לגבי מיקום הכותרות, אף אחד לא היה אומר לך "הכותרת באמצע זה רגיל ולא מחדש". זה כמו שתחליט לתקוע את הבאר פתאום בסוף הדף ואת ההבאר הסוגר בתחילתו. ואני לא מוצא שום הגיון שבהכנת 4 PSD-ים שונים, למה 1 לא מספיק? |
ציטוט:
אחרי שסיימתי את הראשון ראיתי שהמפרט היה גדול ואז שיניתי ועשיתי כמה גירסאות, כי לא ידעתי איזה מהם הכי יפה וכו' וכו' :) |
אז יוצרים קבוצות חדשות ומשחקים עם מאפיין ה-Visible שלהם. אתה מסדר בכלל את האתר עם קבוצות?
|
עיצוב יפה. קצת שחור מדי. אהבתי ת'מבנה :)
|
ציטוט:
|
יפה מאוד... הכי אהבתי תשלישי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ