![]() |
עד כדי שתוכל לשים עוד שני בלוקים (או שתקטין את הבלוקים ועד שיהיו שלושה).
|
אז רגע אל איזה עיצוב אתה מדבר על הכחול הזה?
|
כל כולם...
|
תשמע, אין דבר יותר טוב בעיצוב חוץ מרעיון טוב לעבודה שלך, כי הרי בלי זה העיצוב לא יהיה מושך, מעניין אטרקטיבי וכו'.
קח דוגמא ממשחקי מחשב, זה לא בעיה ליצור משחק מחשב כמו מריו לדוגמא, שהכל זה רק ריבועים-ככה אף אחד לא ישחק בו, השקעה עצומה במשחק הולכת על הגרפיקה :) העיצובים שלך באמת גדולים מדי, השלישי יפה :) |
יש לך רצון אבל אין לך כישרון
:[ |
הגופן בכל העבודות שלך גדול ול א יפה נסה להחליף אותו העבודה החדשה נראת נחמדה אבל היא ריקה ממש ריקה תוסיף משהו.
|
אז זהוא זה שאין לי פונט נורמלי כל הפונטים אצלי או שלא מקצועיים או שהם גדולים מאוד ואז אני נאלץ להקטין אותו וזה יוצא לי ממש קטן או שזה יוצר מהגבולות שלו בקיצור בעיה אחת גדולה בקשר לזה שאמר שיש לי רצון אבל אין לי כשרון אתה צודק בהחלט זה הבעיה הענקית שלי אין לי מושג איך להשיג אותו אני לא יודע מה לעשות אני סתם ככה עושה מכל מיני עיצובים אבל לא יוצא לי מזה כלום כי או שזה יוצר מכוער או שזה בכלל לא הראיון שלי כמאט כל מה שאתה רואה שם זה לא ראיון שלי חוץ מ1 או 2 כל השאר לא ראיון שלי אלא זה ראיון של מדריכים פשוט לקחתי משם את הצבעים ובניתי עיצוב לפי הצבעים ועוד כמהדברים לקחתי משם וזה מה שיצא לי
|
ציטוט:
|
מה איתו הוא גרוע!אני אפילו לא חדשבתי עלייו ולא השתמשתי בו אני רוצה גופן שיהי בכתב לא כמו באריאל אלא כתב מרובע כזה כמו בהמון מקומות
|
מקצועי יותר, נוח יותר, טוב יותר, קריא יותר - להשתמש באריא...
כישרון לא נחוץ בכלל... לאברהם גראנט היה כישרון בכדורגל כשהיה קטן? ממש ממש לא. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ