![]() |
זה פשוט דף כזה מרשם החברות שבו רשום שאתה חברה בע"ויש עוד כמה טפסים
אבל המ שמצחי קאותי זה שאתה צריך לחפש דבר כזה אלה מסמכים חשובים |
ציטוט:
איפה בדיוק צריך? אם אתם רשומים ברשם החברות הפרטים שלכם צריכים להופיע באתר של משרד המשפטים, למשל: siteam, שכפי שראיתי מנהלה נמצא כאן בפורום רשומה ברשם כחברה והנה הפרטים שלה: http://147.237.72.24/WebOJSite/Compa...x?id=513549261 זה לא שאני לא מאמין לכם, אך פשוט אם אתם לא רשומים ברשם אסור לכם להגיד שאתם בע"מ. |
ציטוט:
ציטוט:
|
בהצלחה אור.
|
ציטוט:
אך אני בטוח שאתה ראית את התגובות המבולבלות והמוזרות (המלצה של עובד, "רשומה איפה שצריך", רישיון וכו...), לכן שאלתי... ניחא, חברה אז חברה, אם זה צעד נבון מבחינת ההנהלה אז מי אני שאנסה לערער על כך. מתי אתר החברה יעלה (אם אני לא טועה הוא היה באוויר בעבר)? אחלה מבצע, בהצלחה. |
במקום לנהל פה חקירות פשוט תאחלו להם מזל טוב על השרת החדש :)
ועל המבצעים הנחמדים =] וסגרו עניין כמעט בכל אשכול בפורום הזה יש דיונים כמו בשוק אפשר לחשוב שזה ממש ישנה לך אם הם סתם אומרים שהם רשומים בע"מ |
ציטוט:
בכל מקום אחר בעולם, לא משנה לאף אחד אם מדובר ב"חברה בע"מ" או "עוסק מורשה" (הרי ברור שעסק הינו רשום), פשוט כי מדובר בהגדרה משפטית ובהגדרה מול רשויות המיסים. כאן בפורום הוסטס, משום מה "חברות בע"מ" נחשב כסטטוס טוב יותר, גבוהה יותר, בעוד שפרט לחברות באמת בודדות, כול ה"חברות" כאן רשומות תחת עוסק מורשה/חברה בע"מ של אבא/דוד/סבתא..כלומר, עיסוק החברה האמיתי, הוא לא "הוסטינג". (רק בשביל לרענן הגדרות למי שלא מודע, בכדי להביא את ההגדרה של "בע"מ" לשוות ערך כלשהיא מול רשויות המיסים...מומלץ (אם כי לא חובה) שתהיה הכנסה הגבוהה מ-250 אלף שקל בשנה). הרי בינינו, מבין עשרות העסקים שפועלים באמצעות הפורום כאן, רק במקרים בודדים מדובר ב"עסק אמיתי", ולא חלטורה של ריסלר או שרת יעודי שהושכר ולחברה בעצם..אין שום ביסוס ("תמיכה לאחר שעות בית ספר" - לדוגמא). |
אם תרצו לחפשנו ברשם החברות
אנחנו רשומים תחת חברתו שלי אבא שלי "אליעז חברה להובלות בע"מ" אנחנו עסק אמיתי מורשה וכמו שציינתי קודם אף בע"מ. |
שיהיה לכם בהצלחה
|
ציטוט:
כי הם השכירו ממני שרת חדש :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ