הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   [שאלת יעילות] דף אחד או מספר דפים? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=30978)

Tomer 17-09-06 14:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad
במילא אתה יוצר את כל הדפים בפועל על השרת, אז מה העניין פשוט לקרוא להם? בשביל מה להתלהב מעמוד אחד שנראה ככה: default.asp?page=login=act=do-login&date=17092006&sessionID=07456087756345&moshe =avi

?

שלא נדבר על זה שגוגל בכלל לא יאנדקס את האתר שלך :-/

כעיקרון, אם אתה עושה קובץ index שמאנקלד את כל הדפים, אתה יכול לשים עיצוב ב index.php, באמצע את ה include לתוכן, ומתחת את ה footer - סוף העמוד.
ב index.php אתה יכול לשים את session_start / ob_start כדי לפתוח פעם אחת בלבד בעמוד הראשי, ובכל שאר העמודים לשים רק תוכן.

meshuga 17-09-06 14:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad
במילא אתה יוצר את כל הדפים בפועל על השרת, אז מה העניין פשוט לקרוא להם? בשביל מה להתלהב מעמוד אחד שנראה ככה: default.asp?page=login=act=do-login&date=17092006&sessionID=07456087756345&moshe =avi

?

שלא נדבר על זה שגוגל בכלל לא יאנדקס את האתר שלך :-/

אלעד, בהמשך לתגובה של תומר, אל תשכח שאם אתה מחליף פיפס קטן בעיצוב (בדרך שלך) אתה צריך לעבור עמוד עמוד (במידה ואתה לא עושה פונקציה שמדפיסה את העיצוב ואז את התוכן שיש באותו קובץ..אבל לדעתי..סתם עבודה קשה).
בקשר לזה שגוגל לא יאנדקס?...אפשר לעשות עם HTACCESS למשתמשי הלינוקס שביניינו :).
ואגב, הוא כן יאנדקס, אם הוא מאנדקס אשכולות מהפורום הזה אז זה אותו עיקרון.

RS324 17-09-06 14:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
אלעד, בהמשך לתגובה של תומר, אל תשכח שאם אתה מחליף פיפס קטן בעיצוב (בדרך שלך) אתה צריך לעבור עמוד עמוד (במידה ואתה לא עושה פונקציה שמדפיסה את העיצוב ואז את התוכן שיש באותו קובץ..אבל לדעתי..סתם עבודה קשה).
בקשר לזה שגוגל לא יאנדקס?...אפשר לעשות עם HTACCESS למשתמשי הלינוקס שביניינו :).
ואגב, הוא כן יאנדקס, אם הוא מאנדקס אשכולות מהפורום הזה אז זה אותו עיקרון.

לא בדיוק נכון......

אני לדוגמא עובד בשיטה של $HEADER

$FOOTER

ובאמצע את כל הדף ככה שמחינתי אני לא משנה כלום, רק את הדף הפנימי של העמוד שאני רוצה לערוך

meshuga 17-09-06 15:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי RS324
לא בדיוק נכון......

אני לדוגמא עובד בשיטה של $HEADER

$FOOTER

ובאמצע את כל הדף ככה שמחינתי אני לא משנה כלום, רק את הדף הפנימי של העמוד שאני רוצה לערוך

כשכתבתי פונקציה שמדפיסה את העיצוב התכוונתי שזה כולל גם משתניה HEADER וFOOTER...וכל משתנה שבעצם תצטרך בשביל עיצוב..

eLad 17-09-06 17:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Atom-Bomb
כעיקרון, אם אתה עושה קובץ index שמאנקלד את כל הדפים, אתה יכול לשים עיצוב ב index.php, באמצע את ה include לתוכן, ומתחת את ה footer - סוף העמוד.
ב index.php אתה יכול לשים את session_start / ob_start כדי לפתוח פעם אחת בלבד בעמוד הראשי, ובכל שאר העמודים לשים רק תוכן.

אני יכול גם בעיצוב רגיל לתת לו header ו footer, להשתמש בקובץ CSS חיצוני, להשתמש בקובץ JS חיצוני וגם בקובץ config.asp חיצוני.

שי, עמודים שמשורשרים אליהם יותר מדי פרמטרים לא מתאנדקסים כ"כ טוב בגוגל..

meshuga 17-09-06 17:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad
אני יכול גם בעיצוב רגיל לתת לו header ו footer, להשתמש בקובץ CSS חיצוני, להשתמש בקובץ JS חיצוני וגם בקובץ config.asp חיצוני.

שי, עמודים שמשורשרים אליהם יותר מדי פרמטרים לא מתאנדקסים כ"כ טוב בגוגל..

כולה פרמטר אחד...בקטנה :p, חוץ מזה כתבתי לך שאפשר לתקן הכל עם htaccess

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:24.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ