![]() |
ציטוט:
וכותב הנושא: גישת SSH זה בעצם גישה לשרת פקודה שאתה מבצע את הכל דרך פקודות ולא בממשק גרפי (פתיחת תקיות וכו'). גישת ROOT היא גישה למשתמש "על" בעצם יכול לעשות הכל , אתה משתמש בו כאשר אתה רוצה להתקין דברים וכו' אבל לא משתמשים בו סתם ככה בגלל העוצמה שיש בו. בשביל להשיג ידע בלינוקס הרמה של האנגלית שלך צריכה להיות ברמה טובה + אתר בעברית www.whatsup.co.il |
בכל מקרה,
עוד שאלה אחת- אם אני רוצה למכור שרתי לינוקס, אני צריך קבצי התקנה של מערכת לינוקס וכך לגבי מודים אחרים,נכון? אבל מערכת המחשב שלי היא של Windows שלא מסוגל להריץ קבצי לינוקס, מה עושים במצב זה? |
את המחשב שלך אתה לא מאחסן בחווה.
אתה קונה שרת שעליו אתה מתקין את הלינוקס , ושולט בו מהבית דרך הוינדוס בעזרת שורות הפקודה של ה Ssh. |
אוקיי=]
תודה רבה! ^^ אבל מאיפה אוכל ללמוד על Hlds , אני מניח שזה הכרחי לא? |
Hlsd זה בעצם מה שמריץ שרתי משחק של STEAM.
באינטרנט יש מלא מדרכים ואפילו בפורום שלנו יש מדריך מעולה להתקנת שרת משחק. תחפש בגוגל הוא יביא לך מלא תוצאות. |
ציטוט:
אני אידיוט אני מפגר :{ התבלבלתי מלא זמן לא ביקרתי באתרי לינוקס :{ |
אפשר את הפקודה,
שאיתה מפילים שרת? או מנטרלים ומה ההבדל..? |
ציטוט:
למתחיל? הוא לא יודע מזה SSH אתה רוצה שהוא ידע להתקין את ג'נטו?:qqb010: תריץ חיפוש בגוגל על כל השאלות תיראה אותם בהרחבה. תחפשו לפניי שאתם שואלים... |
ברור שהוא לא ידע להתקין את GENTOO, אבל בכל מקרה אם הוא קונה שרת, זה מערכת מצויינת
ואם הוא קונה שרת יעודי ממישהו אז הוא צריך לקבל תמיכה, והם צריכים להתקןי לו מה שהוא מבקש (בתוספת תשלום) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ