![]() |
ציטוט:
אבל אצלי השפעת או כל מחלה עברה תוך יום או פחות אבל זה כי הטמפ' של הגוף שלי דיי גבוהה שלא לדבר על מערכת חיסונית חבל על הזמן... עם כל הרופאים שדיברתי שאמרו שבגלל שאני לא יושן הרבה או לא יושן בכלל אני אמור להיות חולה וחלש כל הזמן, אז סך הכל אמרו לי שיש לי מערכת חיסונית מאוד חזקה כי בד"כ חוסר שינה מחליש את הגוף... לי בד"כ המוח הולך לי ראשון, משהו כמו אחרי יומיים המוח שלי מפסיק לעבוד כמו לפני יומיים ככה שכחתי ש0.5 גדול מ - 0. וזה לא שאני יודע שהולכים להתקשר אליי או משהו, פשוט לפעמים כשאני חושב על בן אדם טוב אז פתאום יש לי טלפון ממנו או ממנה חח, דווקא זה נחמד כזה אבל רוב הסיכויים שזה רק צירוף מקרים... יבגני |
ציטוט:
|
לגבי המפלצת מלוך נס.
היה חקר בנשיונל הג'אוגרפיק וגילו כי ה"מפלצת" הורכבה על גבי סירה קטנה ןצילמו אותה מקרוב כך שראו רק את ראש של הבובה ולא את הסירה ואפילו מצאו את הראש והסירה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי היא באמת קיימת וסתם ניסו להפליל ולהסיר דאגה מהתושבים?..... ויש משהו גם לגבי איזה יטי שהודו שהיא לא אמיתי ואיפלו הראו את התחשפושת.. ואת אותן התנועות שה"יטי" עשהץ |
לדעתי הכל שטויות חוץ מחוצנים ועב"מים. אם הם קיימים, כנראה שהם נבראו מתי שאנחנו נבראנו, ויש להם טכנולוגיה זהה לשלנו. לגבי טלפתיה, אני מאמין שאפשר לרכז את כל האנרגיה בגוף כדי לעשות מטרה מסוימת (כמו לחשב תרגיל באלגברה או לגמור שלב קשה במשחק מחשב), אז אולי גם טלפתיה נכללת שם.
|
ה ניזכרתי !
ראיתי תוכנית בדיסקברי מזמן אבל כאשר הערוץ רק עלה ב YES על משהו שאני לא יכול לדיק ולפרט במדויק... אבל ! מצאו באיזה מקום בארצות הברית במקום נידח ! ללא תושבים מקום נידח פשוט הר + מנהר שבה מצאו קסדה שלפי מחקרים היא של טיסי חלל ובה מאין יהלום כזה. מצאו את זה לפני הרבה שנים לפני שעוד הייתה אפשרות להגיע לחלל! אז לפי מחקרים והכל הגיעו לתאורים שזה מאין אנשים אנחנו למעשה לפני מיליוני שנים הגענו להשגים מרשימים פיתוחים בלתי מוגבלים פשוט הגענו לסוף הכל ידענו אז שלחנו כמה אסטרונאודים לחלל ובאותו זמן פיצצנו את כל כדור הארץ בעזרת פצצה המדומה לפצצת אטום אך בממדים גדולים יותר!! כאשר האסטרונאודים חזרו הם גילו שהכל נעלם ( לאחר כמה שנים ) ואז החלו בפיתוח התחלתי.. טוב אני לא יכול לדייק אך קראתי על זה גם בספר וגם דיברו על זה בתוכנית בערוץ דיסקברי פלאנט. מי שראה יודע על מה אני מדבר. נ.ב: כחו דבר לחשוב עליו. תגידו איך פיתאום האדם גילה שמין החיטה ניתן ליצר לחם? כאילו ראיתם פעם גיבעולי חיטה וסעורה? איך האדם פיתאום אמר ואללה ניקח את החיטה נעביר אותה תהליך מסוים וניצר לחם ? תחשבו שניה איך פיתאום הגיעו לזה. עכשיו אנחנו יכולים להבין אבל לפני עשרות שנים איך פיתאום ! אל תגידו שזה טיפשי כי אין מצב שהם עשו אלפי ניסיום לגילוי אוכל \ לחם ! |
קראתי גם בראש עמוד של עיתון, שהמשיח עומד להגיע והוא כבר בדרך.
רב גדול אמר את זה. מה שאמור לקרות במלחמת גוג ומגוג, לפי מה ששמעתי: המוסלמים והנוצרים ויקלעו למריבה גדולה, ממש. בסופו של דבר הם יפילו את זה על היהודים. וישלחו עלינו פצצת אטום \ מימן, מה שזה לא יהיה. ורק שליש יסרדו. השליש שקרובים לה' לפי מה שהבנתי. ואז יגיע המשיך, ויהיה את הגילוי הכי הכי גדול של ה' בהיסטוריה. הר כל שהוא יפתח לחצי עם אני לא טועה. אבל לא קצת, ממש. כל הגויים, עם המסוקים, הטנקים, כולם ישאבו לתוכו. ואז יהיה את תקופת המשיך. ה' יהיה כ"כ גלוי שאני לא בטווח שתוכלו לעשות חטאים. |
ציטוט:
שתדע שלפני אלפי שנים האנשים היו יותר חכמים קח לדוגמא את המצרים הם חנטו את הגופות של המלכים שלהם ועד היום הם נשמרו. |
שטויות במיץ עגבניות !!!
עוד סיבה מטומטמת שהמציאו האנשים כדי להאשים מישהו בכשלונות שלך. הלכתי לפני כמה שבועות לאיזו מדיום אמרה לי , שאני אתגרש שלוש פעמים עד גיל 30. ויש אנשים שממש מאמינים בזה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ