![]() |
תחכו לצחי ניראה מה יש לו להגיד אני מחכה לתגובה כי אני פה רותח !
|
וואי נשמע מבאס רצח
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
עומרי חחחחחחחחח חחחחח בואו תשמעו זה בכלל סיפור שהואט המציא אני בכלל לא לקחתי ממנו כסף הוא לא דיבר על תיכנות בוא נסביר לכם... עומרי יש לו שרת ייעודי הוא רוצה שאני יתן לו תעיצוב של אוקסרב שקניתי ב 300 בחינם... בגלל שלא הסכמתי לתת לו הוא אמר לי אתה יודע מה לך תזדי.... ואז הוא התעצבן אמרתי לו שאני לא מוכן בשום אופן אני לא רוצה לתת לך בגלל שדזה של החברה שלי.. הוא התחיל לקלל וזהו הנה מה שהוא רשם חחח איזה מצחיק אתה עומרי לפחות תלמד לשקר חחח תתבגר כבר עומרי.. למה שאני יתן לך עיצוב 300 שקל בחינם .. ד"א היינו חברים טובים מה שהוא ביקש עשיתי בישבילו בחינם עזרתי לו בהכול מה לא... אבל מה לעשות זה עומרי בן שושן חחח בכל מקרה סיפור מצחיק עומרי.. יום טוב לכולם צחי אוחיון |
ציטוט:
נשמח אם תראה לנו קבלה. ציטוט:
|
ציטוט:
דיי מעצבן,.,., לקרוא,.,.,.,את,.,.,., תגובתך,.,.,., ללא,.,.,., נקודה,.,.,., אחת,.,.,.., אפילו.,.,.,. |
דרך אגב אני רוצה לראות תקבלה בוא תראה הוחכה לכל הוסטס תקבלה ?? איפה הקבלה נו תצלם להם שיראו
|
חחחח למה שאני יבקש ממך סרבר משחק? אם יש לי חברה של שרתים חחחחחחח
ולמצה התווכחנו אני בעצמי לא יודע חח?? |
ציטוט:
תמשיך ככה חחח. |
אני גייד משו בשתי מילים
קבלה אתם תקבלו אני יסרוק . אבל שתיראו שזה אמיתי כול מי שמצדיק את צחי יצטער. |
•°.• צחי אוחיון •°.• (12:12 AM) :
אתה חושב שמאמינים לך בכלל? עומרי בן שושן 3 (12:15 AM) : אין בעיה סמוך עלי אתה לקחתה מימני ב350 עומרי בן שושן 3 (12:15 AM) : אבל חכה אני יתנקם בך... •°.• צחי אוחיון •°.• (12:15 AM) : חחח אתה עוד עומד על זה? עומרי בן שושן 3 (12:15 AM) : כע אני יתנקם בך חכה אתה יודע שאני מסוגל •°.• צחי אוחיון •°.• (12:15 AM) : חחחח חרטטן •°.• צחי אוחיון •°.• (12:35 AM) : נו יאללה תצלם כבר קבלה שהאמת תצא לאור •°.• צחי אוחיון •°.• (12:35 AM) : בטח אני מפריע לך לצייר בצייר קבלה עומרי בן שושן 3 (12:36 AM) : אני מביא לו פברטי.. עומרי בן שושן 3 (12:36 AM) : בפרטי עומרי בן שושן 3 (12:36 AM) : סמוך עלי צחי •°.• צחי אוחיון •°.• (12:36 AM) : תראה לי גם עומרי בן שושן 3 (12:36 AM) : אתה יודע אני לא ילד טמבל •°.• צחי אוחיון •°.• (12:36 AM) : חח אתה עובד על עצמך עומרי בן שושן 3 (12:36 AM) : מה הבעיה להביא לו קבלה של לקוח ולשנות כמה דברים •°.• צחי אוחיון •°.• (12:36 AM) : ועושה לעצמך שם רע למרות שיש לך כבר עומרי בן שושן 3 (12:36 AM) : חחיחיחי מילה אני יהרוס אותץך.... עומרי בן שושן 3 (12:36 AM) : התקפות מה לא חכה... עומרי בן שושן 3 (12:36 AM) : המשחק עוד לא התחיל •°.• צחי אוחיון •°.• (12:40 AM) : חחח איזה ילד רמאי אתה תאמין לי עומרי בן שושן 3 (12:40 AM) : ניראה מי ינצח אה? •°.• צחי אוחיון •°.• (12:40 AM) : חח האמת של צחי או החארטה של עומרי עומרי בן שושן 3 (12:41 AM) : ניראה.. •°.• צחי אוחיון •°.• (12:42 AM) : חח כמה זמן לקח לך להמציא סיפור עומרי בן שושן 3 (12:42 AM) : שניה ככה כולם יבינו מי זה עומרי בן שושן |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ