![]() |
ציטוט:
|
אפשרי,
אבל תוכל להתחבר או ללינוקס, או לווינדוס. אני השתמשתי בזה פעם, עד שנמאס לי מהלינוקס כי הוא הרס לי את הסאונד בגלל איזה משהו. |
ציטוט:
נוחה ביותר למרות שאני יודע לעשות כונן דרך הדיסק של הווינדאוס.. תודה לכולם על ההסברים תגידו אפשר לעשות שבלינוקס יהיה קיים הכונן שבווינדאוס עם אותם קבצים? או שזה אוטומטי עושה את זה? ד"א עוד שאלה שמעתי שלינוקס זאת תוכנה חופשית (GPL) האם זה נכון ואם אפשר להוריד אותה מהאינטנרט? (אל תביאו לינק אני יחפש לבד..) ואיזה גירסה הכי מומלצת לשימוש אישי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איך אני ילמד?
תשמע אני רוצה לעשות כונן.. כמה ג'יגה מקום הלינוקס דורש? וכמו ששאלתי הלינוקס משתמש במחיצות של הווינדאוס? ומאיפה אני מוריד לינוקס? אתה יכול לתת לי קישור? |
ציטוט:
תחלק את הכונן שלך ל2... ללינוקס יש פורמט משלו ועם ההתקנה הוא יפרמט את המחיצה שתתאים.. linuxiso.org או מאתר המערכת הנבחרת... |
יש לי 2 שאלות
1. האם אחרי שאני מתקין windows & linux על אותו מחשב ואני רוצה למחוק את ה linux. אני אצטרך לפרמט את המחשב או שאפשר רק למחוק את לינוקס? 2. יש לי שתי כוננים קשיחים אם אני יתקין לינוקס על אחד מהם ו windows על השני אני יוכל פשוט לפרמט את הדיסק הקשיח עליו נימצא לינוקס מבלי שישארו לי קבצים מלינוקס על הכונן השני? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ