![]() |
ואי ואי
תודה שאמרתה לי. נעשה לו מעכשיו איגנור לאיסקיו |
הוא לא פרץ לך לשרת 99 אחוז..
יש תוכנה שמורידה את כל האתר למחשב שלך בדיוק כמו שזה בשרת.. כנראה יש לו תתוכנה הזאת. להבא תדע, לא מראים עבודה במיוחד שזה תכנות ללא תשלום! |
ציטוט:
התוכנה הזאת שמורידה, מורידה את הקבצים אחרי עיבוד, יענו לו רואים את התכנות, זה פשוט מוריד את העיבוד לקובץ PHP. |
ציטוט:
היא מורידה בדיוק כמו שאתה עושה גיבוי ומוריד למחשב שלך.. |
ציטוט:
אם הייתה כבר היו ממזמן גונבים את המערכות של וואלה, YNET, CCNA, GOOGLE, YAHOO וכו.. אין כזאת תוכנה, ולא תיהיה כזאת תוכנה. |
ציטוט:
לא מאמין? כנס אלי לאיסי.. |
חחח איזה ז*ן זה
אני היתי מפרסם את המערכת בכל מקום שרק אפשר ! |
פייי איזה מפחיד קראתי את הביקורת הזאת אני מזיע, נשבע לך.
זה כמו שידור חוקר :\ לך תתלונן בשטרה על גניבה. וד''א עכשיו שאני רואה ת'אייסייקיו הוא בא אליי בצהריים שאני ילביש לו מערכת על העיצוב, זה אותו סיפור, הוא אמר שיש לו הרבה מאוד כסף ואין לו בעיה לשלם לי וכל זה :( אבל בסוף במילא הוא אמר שהוא לא צריך הוא מצא פראייר שיעשה את זה, מיסכן הקורבן. |
ציטוט:
שפת "צד שרת", מה שאומר שהמנוע רץ על השרת, הפלט מוצג למשתמש. בדיוק כפי שאם תעשה View Source כאן בפורום, תקבל דף HTML למהדרין. |
לא קיימת תוכנה אשר מסוגלת להעתיק את התיכנות צד שרת.
פשוט בלתי אפשרי. המידע עובד בצד שרת ופולט html שהוא הצד לקוח. מעבר לזה לא ניתן לעשות דבר. אחרת מזמן היו גונבים מערכות. ואין דבר כזה תוכנה שיכולה להעתיק קבצים קטנים ולא גדולים אלה אם היא תוכנה עילגת לאללה ומי שעשה אותה לא מבין מהחיים שלו, ואז זה אומר שהוא לא יודע איך גונבים מידע מהצד שרת. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ