הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   מה שגוי בקוד שלי ? [ העברת נתונים לפופאפ] (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=20110)

MasterNir 18-04-06 18:03

סתכל על ה-SQL statment שלך, "WHERE id = $id"? אתה בוחר רק כתבה אחת מהטבלה...
או שלא הבנתי נכון?

ושי, אם יורשה לי, "הקוד שלו כזה מבולגן שאי אפשר לראות כלום נורמאלי." נשמע גם בעיני קצת תוקפני...

bestdesign 18-04-06 22:03

אני ממש זקוק לעזרה שלך שי =s

אג ניר , תודה הארת את עיני, מאנשים כמוך אני צריך עזרה, לא ממנהלים מתנשאים. תודה.

MasterNir 18-04-06 22:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bestdesign
אג ניר , תודה הארת את עיני, מאנשים כמוך אני צריך עזרה, לא ממנהלים מתנשאים. תודה.

היה הרבה יותר גרוע, ואפילו יותר מיותר...
אבל בבקשה, אני תמיד שמח לעזור...

meshuga 18-04-06 23:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MasterNir
סתכל על ה-SQL statment שלך, "WHERE id = $id"? אתה בוחר רק כתבה אחת מהטבלה...
או שלא הבנתי נכון?

ושי, אם יורשה לי, "הקוד שלו כזה מבולגן שאי אפשר לראות כלום נורמאלי." נשמע גם בעיני קצת תוקפני...

תוקפני?...אני מנסה לעזור, הקוד שלו מבולגן מבחינת סדר....הוא זה שביקש את העזרה...

ורק שתדע על ה
ציטוט:

אני ממש זקוק לעזרה שלך שי =s

לא ממנהלים מתנשאים. תודה.
היית יכול בקלות לקבל אזהרה, מתנשא?...אני ממש לא חושב, זה שאתה נפגע מזה שאנשים אומרים לך שהקוד שלך לא מסודר, לא יודע מה זה מעיד עליך...אני יתייעץ על זה בפורום מנהלים...אולי באמת תקבל אזהרה...מצידי לא..אבל אני יביא את זה לתשומת שאר המנהלים.

חבל שמשתמשים יכולים להיות כאלה כפויי טובה....אפשר לחשוב שאף פעם לא עזרתי לך והתנכלתי לך...רק בגללך..אני מתחיל לחשוב על פרישה מניהול הפורום הזה....

bestdesign 18-04-06 23:33

תראה, עזרת לי מאוד בתקופה שאני כאן, אך שמתי לב לכך שאתה לפעמים תוקף יותר מדי, ולפעמים משתמש במשרתך בוא נומר להתקפה,אבל אני לא מאשים אותך, זאת המדיניות כאן בהוסטס.
אין כוונה לפגוע אלא רק לתקן את האווירה בינינו, אם היא חשובה לך, כי לי היא כן.

meshuga 18-04-06 23:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bestdesign
תראה, עזרת לי מאוד בתקופה שאני כאן, אך שמתי לב לכך שאתה לפעמים תוקף יותר מדי, ולפעמים משתמש במשרתך בוא נומר להתקפה,אבל אני לא מאשים אותך, זאת המדיניות כאן בהוסטס.
אין כוונה לפגוע אלא רק לתקן את האווירה בינינו, אם היא חשובה לך, כי לי היא כן.

לי כבר מזמן לא....אני כבר לא רוצה להכיר בך כחבר רגיל בפורום..בשבילי אתה כאילו מושעה...
זה לא שנכנסנו לוויכוח..אתה פשוט בעמדה שלך שאני "מתנשא" ו"שאתה לא זקוק לעזרה שלי" אז מהיום..לא יהיה.
אין טעם להגיב להודעה הזאת...אני לא הולך להגיב למה שתכתוב.
ואני לא משתמש בכלום, גם כשלא הייתי מנהל הייתי באותה גישה.

bestdesign 18-04-06 23:50

טוב אני מצטער, היש הזדמנות שניה ? הרי חוץ מכמה עבירות כותרת עניינית וכמה שטויות, לא הייתי לך למטרד. נכון ?

eur2 19-04-06 01:05

אני באמצע עבודה, אפילו לא רציתי להגיב בזמן הקרוב רק לבדוק מה קורה בפורום.
אבל לשלך אני יגיב, אתה באמת עלוב...
אתה מנסה לרדת על בן אדם לפני כולם ואז אתה מקבל הזדמנות שניה??
מי שהעלבת הוא בן אדם עם לב זהב ויש לו ערכים וזה סוג האנשים שאני מכבד באופן אישי.

הבן אדם ניסה לעזור לך וככה אתה גומל לו...
כל הכבוד, ככה אני יעזור גם לך במידת הצורך...

בפעם הבאה, לפני שאתה יוצא בהצהרה על "עובדות" תנסה לחשוב טיפה לפני שאתה רושם משהו שאתה תתחרט עליו יותר מאוחר....
תמיד אפשר לשלוח הודעה פרטית, להגיד לו שהוא הגיב בצורה תוקפנית ולשאול את הסיבה לזה, ואולי אם היית חושב לפני היית עושה את זה וכל המצב הזה היה נמנע...
וזה לא המדיניות של הפורום להיות תוקפני, אם חשבת שהוא תוקפני, זה רק נראה לך, הוא ממש לא היה נגדך אלא רק ניסה לעזור לך...

יבגני

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:15.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ