![]() |
ציטוט:
הרבה אנשים פשוט עושים צחוק מעצמם שם, מראים את מנת המשכל :qqb007: |
נחמד מאוד אבל באמת חרוש. יותר מדי..
אין משהו ייחודי בתחום הזה שאפשר להוציא כרעיון חדש. העובדה שהקבצים יוצגו לאחרים קצת מדאיגה אותי... |
השירותים האלה דווקא מאוד מועילים,
אני פשוט לא מבין משהו אחד, למה לא לעשות רוטציה עם הקבצים? נגיד כל..3 חודשים? הרעיון הרי באתרים כאלה הוא לא לתת לאנשים לפתוח גלריות, הרעיון הוא לתת לאנשים להעלות תמונות באופן זמני למטרות..כלשהן, לא? פשוט, שמעתי על שירות העלאה כלשהוא...שהעלו אליו קרוב ל-10 ג'יגה של מידע, זה המון, ובמידה ובאמת המידע רק נצבר ונצבר..זה עולה לכם בתור מפעילים יותר כסף, ואני בטוח שהמון קבצים..אחרי השבוע הראשון שהם יושבים על השרת, כלל לא נכנסים אליהם. |
ציטוט:
רק אמרתי שאנחנו גם עובדים על מערכת פומבית. אבל המערכת הזו היא מוצגת רק לך. התמונות שמועלות מוצגות רק למי שנכנס לקישור שלך. שאתה תיתן. ובקשר ל Rar.co.il או בשימך ארז (צדקתי?:P). בוא נגיד את זה בקצרה, שבנאדם רוצה תמיכה או פשוט מאוד למלות טופס תמיכה, הוא רוצה לכתוב כותרת, תוכן ואת כתובת ה-E-Mail שלו לצורך החזרת תשובה. שם תמיד אפשר להשים, אבל כמובן שזה חייב להיות שדה אופציונלי. שמשתמשים לא יהיו חייבים למלות אותו. השם יכול להיות מועיל אם אתה רוצה לכתוב בתשובה לטופס למשל: "שלום ארז, ..............תוכן" |
ציטוט:
אני אומר לך את זה מניסיון. |
ציטוט:
מה שמהתחלה אמרתי, היה בדיחה בקשר לתמיכה, לא יותר מזה. (: |
ציטוט:
וכן.........כמו שאמרתי. שם זה אופציונלי. אם שדה השם בטופס 'יצירת הקשר' ב-Rar.co.il הוא חובה, תהפוך את השדה לאופציונלי. כי בכל זאת יש אנשים שלא אוהבים לתת פרטים. כמו שידוע לי שם זה נכלל בפרטים אישיים. אפשר להשים את שדה השם. כך שמי שאין לו בעיה שיכתוב את שמו, אבל לפחות שזה יהיה אופציונלי. |
ציטוט:
וגם אפשר בהעלאה לעשות: "לכמה זמן ברצונך להעלות את הקובץ? (ואז OPTION כזה) לשבוע\לחודש\לשנה\לתמיד" אני בטוח אבחר לרוב לשבוע.. ושברירת המחדל תהיה חודש או משהו כזה. :qqb004: וגם אולי כדאי שבמקום נגיד לגמרי למחוק את התמונה לעשות שבמקום התמונה הרגילה שנמחקה מסיבות כאלה ואחרות תופיע תמונה "מצטערים התמונה נמחקה מסיבות כך וכך... מהשירות upic.co.il" משהו כזה... מוחקים את התמונה כן... אבל פשוט שנגיד הלינק של אותה תמונה יוביל לתמונת-ההודעה ההיא. מה אתם אומרים? :qqb022: |
בהצלחה
|
שיהיה בהצלחה..אבל אני אישית מעלה ל photobucket , יש שם מערכת מעולה..וגם אתה יכול למחוק את התמונות שהעלת בעצמך :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ