![]() |
יוסי בהצלחה לך וכל הצוות
באמת אחלה חברה |
פיייי
איזה שינוים כל הכבוד באמת חברה רצינית אבל בבקשה אל תעבורו לדולר כי זה ממש לא נוח! אה וגם ממליץ לכם לעבור לדומין co.il |
בהצלחה!
אחלה חברה... |
תודה גיא ..תודה מאור :))
ותודה dj (מה השם) ? :) |
ציטוט:
תודה רבה לכולם! |
LOL
יוסי החברה שלך צריכה דף אינטרנט מיוחד לביקורות :) |
ציטוט:
aLoN אל!ן ומעולה שלא עברתם לדולר כי זה סתם שטות! אולי אני יקנה מימכם שרת אני לא יודע עוד |
יפה מאוד, כל הכבוד לכם.
רק משו קטן, לא כל כך התרשמתי מהחברת עיצוב אתרים הזאת. אומנם אתם/הם אומרים שהם עיצבו את האתרים בגדולים האלה, אבל העבודות שלהם לא מרשימות במיוחד[לדוגמא איכות תמונה פשוט על הפנים ועוד]. רצוי להציג כל מיני דוגמאות מוכחות לדברים האלה, ולא סתם להגיד שהוא עיצב את זה, כי את זה כל אחד יכול להגיד. עוד דבר, אני בטוח שאם החברה הזאת באמת עיצבה את האתרים הגדולים האלה כמו תנובה, בנק הפעולים וכו', המחירים שלהם הם לא מחירי הוסטס, ככה שאם הלקוחות שלך ברובם הם מהוסטס, השיתוף עם החברה מאוד מיותר לדעתי. *אני לא בא לשלול או לזלזל, פשוט לא נראה לי הגיוני כל כך הקטע הזה. ושוב, המון בהצלחה לכם ! |
ציטוט:
הם לא בהכרח עיצבו אלא בנו את האתרים האלה,כמו שרשמתי שים לב הם מבצעים גם עבודות של מצגות, סרטוני הדמייה וכיו'. אנו רואים בזה כראייה לעתיד כמובן זו חברה בסדרי גודל שפה לא ממש יהיה לזה שוק אלא כמובן מחוץ להוסטס כמו שמרבית מהלקוחות שלנו הם לא מהוסטס. לכן, זו מחשבה קדימה :) אלון - בכיף למה לא :) קוצ'י - חחחחח אני יחשוב על זה LOL :) יום טוב |
בהצלחה יוסי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ