![]() |
אני חושב שלא שווה להוריד מחיר ביגלל שלקוח רוצה לעזוב, נגיד שהורדתה לו מחיר
אחר כך הוא מביא חבר שלו אומר פה הם עושים הנחה, גם לא תיצטרך לעשות הנחה, וכך זה יתפרסם, לקוח רוצה לעזור מדברים איתו בנימוס, עם הוא בכל זואת רוצה לעזוב, זה כניראה הרגע שבוא תיפרד מלקוח... |
ציטוט:
ומה זה השטויות האלו שאתה מציע לו לעבוד אצלך? ועוד שהוא נהיה חבר שלך... כולה לקוח רוצה לעזוב אז שיעזוב. |
סליחה על המילה אבל זה מדריך "הכיצד ללקק ללקוח בשביל 8 שקל" ?
תאמת אל תעלב זה ממש אבל ממש ליקוק ללקוח ! אתה אמור להתחנן שישאר ? אה ועריכה : שכחתי אם אתה רוצה לקנות לקוח לא בעיה תציע לו שאתה תשלם לו והוא יקבל אחסון או שתתן לו חינם אחסון דומיין רדיו כל מה שירצה ותאמין לי יש לך לקוח ! או יותר נכון התנחלות ? |
הבעיה פה עם אנשים שהם חושבים לטווח קצר.
|
דיי מצחיק האשכול :
"נסה ללכת על הפן העיסקי, הציע לו לעבוד אצלך בתמורה להנחה גדולה במחיר. שירגיש שאתה רוצה אותו לצידך תמיד." הפן העיסקי? להגיע ללקוח שמנהל חברה שיש לו אתר אינטרנט, תגיד לו בו תעבוד אצלי ? סליחה אבל זה מגוחך. וכמו שכבר אמרו פה , עזוב תן לו את האיחסון ואתה עוד תשלם לו ככה יהיה לך "לקוח". "במידה והלקוח מתעמק ומתעקב לעזוב, לא. אל תתיאש ותוותר עליו, כל לקוח נחשב." אם לקוח מתעקש לעזוב תגיד לו אוקיי, שיהיה לך משך דרך צלחה, להתראות. מכיר את הפתגם נותנים לו את האצבע הוא לוקח את כל היד? .... תחשוב שוב על מה שרשמת ציטוט:
- מורן גולדמן |
אם אתה רוצה לעזוב פשוט פנה לבעל החברה תגיד לו שאתה כבר לא מעוניין , אתה לא רוצה יותר .
תוך שניה הוא מבטל לך , כי הוא יכול . אני מכיר תפאנל חבר שלי מנהל חברה . |
אבל זה שכתב את האשכול המחירים בשוק הם מאודד.. נמוכים 20 שקל 400 מגה ושרת מאודד יציב!
אין מה לעשות אים הלך לקוח אז הלך תמיד יש עוד אחד ולדעתי יש יותר מידי חברות ושלא מכבדות את עצמם בכבוד בגרוש. |
אני מכיר חברות אשר מוכרות בזול ביותר ..
אלו לא סתם חברות , אלו חברות אחסון אשר נותנות בערך 15 ש"ח לחודש .. אני מוכן להמליץ עליה אבל אני לא יכול בגלל שאיני עברתי את גבול ה15 הודעות כדי לתת ביקורת , כאשר אעבור את גבול ההודעות , אשמח לתת ביקורת. את שם החברה אני יציין בביקורת . אני יפסיק לדבר על זה בגלל שזה לא קשור לתוכן ההודעה המקורית אשר פורסמה .. |
בישביל זה יש בחברות גדולות מחלקה לשימור לקוחות
דרך השיווק שלך להשאיר לקוח אינה טובה מספיק בעיקר בתחום הזה מה שאתה עושה אתה פשוט נותן לו את מה שמבקש בארץ תשים לב תתקשר לחברה כמו בזק או YES או HOT תגיד להם שאתה רוצה להיתנתק אתה תיראה איך המחיר יורד הלקוחות עושים את זה מרצונם לקבל הנחה פשוט תוותר על הלקוח או שתנסה לשכנע אותו בצורה כזאת שלא תעלה לך שקל ולא תיפגע לך בהכנסה אני אישית מליץ לך ללכת לקורס בנושא שיווק יש קורסים כאלה כמעט בכל עיר בארץ כמו כן אני מציא לך ללמוד קצת מנהל עסקים זה יעזור בהמשך הדרך כל בעל עסק חדש עושה טעויות רבות כגון : ניהול כושל בתזרים מזומנים קניה של ציוד לא נחוץ בזבוז על שטויות כו בילוים ובסופו של דבר אתה רואה מה קורה בסוף החודש כמה דברים חשובים שצריך לדעת - "חברים - חברים אבל בעסק אין חברים" שמור על כל שקל במשך השנה הראשונה של עסק אל תבזבז פשוט תשים בחשבון ועל תיגע אחרי שנה אתה תיראה את התוצאה |
אני לא מוצא סיבה לשכנע את הלקוח להשאר,
אני נותן לו שירות 100%, נותן לו מחירים נוחים לכל כיס. לא טוב לו?רוצה שאני אוריד במחיר? זאת לא הדרך הנכונה אני לא מוצא סיבה נכונה לרדת במחיר כי זה יפגע בחברה בסופו של דבר, זאת הדעה שלי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ