![]() |
הסיכויים שמישהו כאן יתחיל לקדם את האתר פורטפוליו שלו בגוגל ממש קטנים אז אין טעם לשוחח על כך.
|
alt משפיע הרבה - אפשר בהחלט להסתפק בתמונה. קישור טקסט עדיף, אולם זה לא מה שצריך לעצור אתכם.
בכל מקרה במידה ובוחרים בתמונה חובה להשתמש ב-alt - התועלת המוספת היא עצומה. דביר - הנושא לדעתי כן שווה דיון. אפילו אם נניח שאף אחד בפורום זה לא הולך לקדם את הפורטפוליו שלו - אם אותו אדם ידע על האפשרות אולי הידע יעזור לו במקרה אחר, ולכן כן אני רואה מקום לדיון שכזה. ניר |
ניר, שים לב על מה נושא הדיון. נכון, הקישורים עוזרים אבל הנושא כאן הוא למעצבי או בוני אתרים ששמים קישור כדי לקדם את עצמם אבל בצורה שגויה וגם אם יכתבו 'בניית אתרים' או 'עיצוב אתרים', זה לא מה שיקדם אותם.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה.. (לחזור לנושא..) |
|
ציטוט:
מכיוון שאני לא קשור אל תחום בניית האתרים אלא אל תחום הקידום אני לא יודע מה טיב הלקוחות שמקבלים בכל אחת מן הדרכים בתחום זה, אולם באופן כללי מהאתרים שלי אני רואה יותר לידים מגיעים ממנועי חיפוש מאשר מהקרדיטים שהשארתי לעצמי במקומות שונים. |
ציטוט:
גם אם יש המון תחרות ולא תראה קידום מיידי - הסבלנות משתלמת לדעתי. כן הייתי הולך על קישורים כאלו בשביל האפשרות יום אחד להגיע למקומות טובים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אממ
לא בהכרח..
כמו בתגובה הראשונה, זה תלוי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©